Lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til.

Ser du dig selv som en uundværlig brik i et tværfagligt fællesskab og arbejder du målrettet på at yde en suveræn service til vores patienter og kliniske personale? Er du ambitiøs og engageret på dit fags vegne? Har du lyst til at arbejde på det akutte område, hvor tingene ofte går stærkt, hvor dagen ikke kan planlægges og hvor du er afdelingens ansigt i mødet med den akutte patient? Kan du holde hovedet koldt i en akut situation på en traumestue med overblik og handlekraft? Trives du med skiftende arbejdstider i treholdsskift og weekendvagt hver 2. weekend – men ofte fri på hverdage? Så er det dig vi mangler.

Vi søger lægesekretærer på 32 timer (eller efter aftale) til Akutafdelingen i Slagelse Har du lyst til at høre mere om stillingen og de mange muligheder den indeholder så kontakt ledende lægesekretær Dorthe Westergaard, [email protected] , mobil: 60 93 99 03

KOM TIL ÅBENT HUS I AKUTAFDELINGEN TORSDAG DEN 15.6. KL. 15.30-18.00 OG HØR MERE OM DE FORSKELLIGE SPÆNDENDE FUNKTIONER. SE EKSEMPLER PÅ OG TAL MED EVT. KOMMENDE KOLLEGER OM FORDELENE VED AT ARBEJDE I VAGTER.

Om Akutafdelingen
Slagelse Sygehus er et af regionens fire akutsygehuse. Alle akutte patienter til Slagelse Sygehus modtages via akutafdelingen. Akutafdelingen flyttede i 2013 til et nybygget akuthus, hvor vores patienter og personale har optimale rammer. Vores afdeling modtager ca. 26.000 akutte patienter til indlæggelse og ca. 35.000 skadepatienter pr. år. Vores afdeling består af; en skadestue med traumestuer, et modtagerafsnit med 56 senge fordelt på to etager samt skadeklinikken på Næstved Sygehus. Vi er ca. 250 ansatte i akutafdelingen, heraf 34 lægesekretærer.

Se denne video Hvordan er det at arbejde som sekretær på Akutafdelingen? - YouTube hvor tre af dine (måske) kommende kolleger fortæller om hvordan det er at være på Akutafdelingen.

Se denne video, hvor de fortæller om fordelene ved at arbejde i vagter. Lægesekretær på akutafdelingen - Skiftevagter - YouTube


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Slagelse
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Lægesekretær til nytænkende afdeling - mange muligheder alt efter dine kompetencer og ønsker Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Køge

    Psst. hør lige her… Vi mangler fortsat et godt match til vores lægesekretærgruppe. Drømmer du om at blive vores nye lægesekretærkollega ved Hørecenter Sjælland i Køge? – så er det nu du skal slå ti..
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær på Midt-og Vestsjælland

    GENOPSLAG, da vi ikke fandt rette kandidat i første omgang: Hjerteambulatoriet søger lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator (SAK) – fast stilling, 37 timer, evt. deltid. Ansættelse sna..
    • Lægesekretær
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lægesekretær i Svinninge

    [xxxxx] I/S søger en uddannet lægesekretær pr. 1. juni 2024. Vi er en stor lægepraksis med 5 faste læger, 3 sygeplejersker, 2 SSAér og 5 lægesekretærer samt uddannelseslæger og .
    • Lægesekretær
    • Svinninge
    Få mere info