Ingeniør, Maskinmester eller lignende til Clean Utility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du et solidt kendskab til drift og vedligehold af clean utility anlæg som f.eks. vandanlæg, trykluftanlæg og kvælstofanlæg? Trives du i en travl hverdag hvor service og forsyningssikkerhed er nøgleord? Vil du kickstarte din karriere, hvor du udvikler dig både fagligt og professionelt i samarbejde med et stærkt team? Så er denne mulighed måske den rette for dig!
Om stillingen
Vores clean utility anlæg forsyner flere produktionsfaciliteter, hvilket betyder at der er store krav til stabilitet da nedbrud kan have store konsekvenser for produktionen. Du bliver sammen med tre kollegaer ansvarlig for drift af områdets clean utility anlæg. Arbejdsopgaverne vil være relateret til: • Daglig drift af områdets clean utility anlæg, hvilket blandt andet omfatter daglig opfølgning på alarmer, fejlsøgning ved egentlige nedbrud, samt runderinger. • Løbende koordinering, opfølgning og dokumentation af både planlagte og ikke planlagte vedligeholdelses- og kalibreringsaktiviteter som udføres af såvel interne som eksterne leverandører. Vi anvender internt i området SAP/PM til at planlægge og dokumentere vedligehold.
• Håndtering af ændringssager og afvigelser vil være en naturlig del af hverdagen, idet vi som farmaceutisk virksomhed er vi underlagt Good Manufacturing Practice (GMP), hvilket stiller krav til anlægsdokumentation. Endvidere vil gennemførelse af mindre kvalificeringer efter ændringer på GMP anlæg også være en del af jobbet. • Detlagelse i projekter hvor du vil have mulighed for at komme med input, udføre review og godkende den valgte løsning, samt være tæt på projektet i forbindelse med implementeringen. Området er i konstant udvikling, så vores faciliteter skal hele tiden tilpasses produktionen af de nye lægemiddelkandidater. Vi stræber hele tiden efter at forbedre, forenkle og ensrette vores processer, så du vil i høj grad blive opfordret til at komme med forbedringsforslag, vurdere potentialet i nye tiltag, samt formidle og implementere forbedringer.
Kvalifikationer • Du er uddannet maskinmester eller ingeniør med min. 2 til 3 års erfaring med drift af forsyningsanlæg.
• Det forventes, at du har en bred teknisk indsigt, gerne fra en lignende driftsorganisation i den farmaceutiske industri.
• Da en stor del af din hverdag vil være relateret til håndtering af opgaver på kvalificerede clean utility anlæg, vil det være en fordel at du har kendskab til at arbejde inden for dette område.
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale For at kunne trives i jobbet, forventer vi at du som person kan arbejde selvstændigt og kan du lide at tage fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt til rette foran dig. Du har gennemslagskraft, arbejder målrettet og sætter en ære i at drive og afslutte opgaverne til de givne deadlines. Du kan håndtere flere opgaver på én gang og samtidig bevare overblikket. Det er også vigtigt at du har gode samarbejdsevner, og forstår at tilpasse din kommunikation til forskellige typer af mennesker både internt i teamet og på tværs af organisationen. Det er ligeledes vigtigt, at du trives i en foranderlig dagligdag og at dagen ikke altid kan planlægges i detaljer. Vi lægger desuden vægt på at du har et godt humør, kan motivere andre og er en holdspiller.
Om afdelingen
Vores afdeling CMC API Pilots Operations bestående af ca. 75 medarbejdere, er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) API Pilots (Research & Early Development) med omkring 300 medarbejdere. Her foregår API fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter. Vi er placeret i et område i rivende udvikling med en kontinuerlig strøm af nye projekter. Du bliver en del af et team på bestående ingeniører, maskinmestre, teknikere og håndværkere med ansvar for drift, vedligehold og optimering af black- og clean utility til både produktion, laboratorie og kontorfaciliteter. Teamet drifter blandt andet køleanlæg, trykluft- og vacuumanlæg, ventilationsanlæg, vandanlæg (PW) samt kvælstofsanlæg (kryotanke og distributionssystemer). Ud over at være ansvarlige for drift, er vi også ansvarlige for mindre ombygningsprojekter i de tilknyttede produktionsfaciliteter.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Associate Manager, Utilities: Stine Jessing, tlf: 3079 1896

Deadline 11. juni 2023
Venligst bemærk, at vi læser ansøgningerne og inviterer til samtale løbende.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 70
24. april 2024 77
23. april 2024 71
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 74
19. april 2024 69
18. april 2024 66
17. april 2024 65
16. april 2024 64
15. april 2024 77
14. april 2024 77
13. april 2024 82
12. april 2024 74
11. april 2024 71
10. april 2024 79
9. april 2024 73
8. april 2024 73
7. april 2024 89
6. april 2024 95
5. april 2024 88
4. april 2024 87
3. april 2024 86
2. april 2024 88
1. april 2024 105
31. marts 2024 110
30. marts 2024 111
29. marts 2024 113
28. marts 2024 106
27. marts 2024 107
26. marts 2024 98