Ergoterapeut søges til [xxxxx]s Døgnrehabilitering (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du ergoterapeut og har lyst til prøve kræfter af på en attraktiv arbejdsplads? Så søger Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) en ergoterapeut til et vikariat på 32-34 timer/uge med ansættelse hurtigst muligt indtil d.1. februar 2024 (med mulighed for forlængelse).

Hvem er vi?
FKD er en døgnrehabiliteringsenhed med 85 sengepladser. Vi modtager borgere fra hospital og eget hjem. Borgerne visiteres til et tidsbegrænset aflastnings-, genoptrænings- eller vurderingsophold. De borgere som er godkendt til plejebolig og som ikke kan vente i hjemmet opholder sig på vores omsorgspladser.

Vores kerneopgave er at skabe meningsfyldte og individuelt tilrettelagte rehabiliteringsforløb i et tværfagligt miljø, hvor borgeren opnår størst mulig selvstændighed. Vi søger derfor en ergoterapeut der brænder for:
  • Rehabilitering
  • Tværfagligt samarbejde
  • Den geriatriske borger
  • Borgere med neurologiske problematikker
  • Dysfagi herunder FOTT
  • Udvikling af det ergoterapeutiske tilbud på FKD
  • Gerne AMPS men ikke en nødvendighed
  • Kreativ problemløsning i samarbejde med den enkelte borger og dennes pårørende

Der er stort fokus på at skabe det bedste sammenhængende borgerforløb, og vi har derfor et tæt samarbejde med visitationen, hverdagsrehabilitering samt den ambulante genoptræning i kommunen.

Du vil være en del af en terapeutgruppe bestående af ni fysioterapeuter og syv ergoterapeuter. Derudover er vi uddannelsessted for både fysio- og ergoterapeutstuderende. Du vil i din hverdag have et meget tæt samarbejde med plejepersonalet, som består af sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Herudover har vi egen læge, socialrådgiver, diætist samt udviklingssygeplejerske.

Ergoterapeuterne arbejder bl.a. med ADL taxonomien, ADL-I, AMPS, dysfagi screening, FOTT, ADL vurdering, individuel træning samt og holdtræning.

Da vi er en døgnrehabilitering tilbydes vores borgere ergo- og fysioterapi lørdage og helligdage samt hverdage mellem kl. 8-17. Du skal derfor påregne lørdagsarbejde ca. hver 8. lørdag samt en til to årlige helligdagsvagter. Der vil være en senvagt hver 14. dag fra kl. 9-17 samt en senvagt om fredagen ca. hver 16. uge.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Ved ansættelse i Frederiksberg Kommune skal der forevises straffeattest.

Ansøgningsfrist: Søndag den 25.6.2023. Samtaler afholdes løbende. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til terapeutleder Anja Mattey på tlf. 28980109.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • København
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København S

    Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt) Vi træner efter Early Start Denver .
    • Ergoterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut i København

    Ergoterapeut til en spændende stilling som ressourceperson i vores hverdagsrehabiliteringsteam.Fælles om sundhed og livskvalitet, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegialt fællesskab, hvor..
    • Ergoterapeut
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som ergoterapeut i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer