Lagermedarbejder til håndtering af Forsvarets IT materiel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være en del af holdet, der dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer? Og er du lagermedarbejder med mod på et job i en unik afdeling, der håndterer Forsvarets IT materiel?

Så har du netop nu muligheden for et job på vores IT-lager i Karup.

Om os

Vi er en del af Materiel-, IT- og Produktionssektionen i Supply Chain Division, og vi er ansvarlige for oplægning og udlevering af IT-relateret materiel, såsom PC’er, skærme, mus, tastaturer, dockingstationer med videre til Forsvaret, samt vi varetager tillige scrapping og screening af IT materiel i forbindelse med bortskaffelse.

Vi har et unikt arbejdsområde, som vi er meget bevidste om. Derfor vægter vi også vores kvalitet højt, og søger at yde en god og stabil service for Forsvarets øvrige myndigheder.

Vi er et professionelt og engageret team og har en åben kultur og en uformel tone, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i vores opgaveløsning.

Om stillingen

Du bliver en del af IT-lagerets team på 7 civile medarbejdere, der varetager IT-lagerets daglige driftsopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer følgende områder:
• Oplægning af materiel på lokationen
• Plukning og pakning til udlevering og forsendelse
• Vedligeholdelse og fornyelse af materiel
• Scrapping og screening af materiel i forbindelse med bortskaffelse

Vi forventer, at du efter grundig oplæring kan varetage opgaverne med rettidig omhu, og at du samtidig kan tage initiativ i pressede situationer, da der kan forekomme prioriterede opgaver, der kræver fokus.

Om dig

Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse som lager- og logistikoperatør, eller har praktisk erfaring fra arbejde på lager.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med:
• Den almindelige arbejdsprocedurer på et lager
• SAP og kendskab til håndscannere
• Har truckcertifikat

Vi forventer, at du er positiv over for forandringer, at du bidrager til et godt samarbejdet på depotet og god til at holde fokus på den enkelte opgave.

Er du god til at skabe relationer, vil det være et stort plus, da vi arbejder tæt sammen på tværs af organisationen, for at opnå det bedste resultat i vores fælles opgaveløsning – nemlig forsyning af de danske soldater.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du bliver ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Basislønnen som uddannet lager- og logistikoperatør med svendebrev er 25.994,74 kr. pr. måned. Har du ikke en relevant faglig uddannelse, sker ansættelsen som specialarbejder med en basislønnen på 23.559,29 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen eller arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte daglig leder på depotet i Karup, Materielforvalter Dennis Christian Laursen på telefon 7281 6818.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter.
Ansættelse pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vil alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Supply Chain Division
Supply Chain Division er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, der administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.
Vi er cirka 900 medarbejdere ansat i Supply Chain Division og er fordelt på cirka 45 adresser rundt i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Karup J
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Om virksomheden: Virksomheden er en international koncern med over 800 ansatte fordelt på flere lokationer i såvel Danmark som udlandet. Virksomheden arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på alle produkter og har en meget stor eksport, hovedsageligt til Vest- og Sydeuropa.
    • Indkøber
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Indkøber i Videbæk

    Vil du have en nøglerolle med fokus på strategisk sourcing? Og er du samtidig motiveret for at optimere leverandørsamarbejder og forhandle kontrakter? Så er det måske dig, vi søger! På vegne af..
    • Indkøber
    • Videbæk
    Få mere info
  • Indkøber i Ringkøbing

    Vi søger en arbejdsom teamplayer med gåpåmod, gode IT-kundskaber og fleksibilitet til vores lagerteam på Frejasvej i Ringkøbing.Vær med til at præge din hverdag[xxxxx] er en virkso..
    • Indkøber
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Indkøber i Ejstrupholm

    Er du vores nye lagermedarbejder? Vi har rygende travlt, og er i kontinuerlig udvikling og vækst. Derfor søger vi nu en ansvarsfuld lagermedarbejder, som sammen med resten af teamet vil tage an..
    • Indkøber
    • Ejstrupholm
    Få mere info