Specialarbejder til en unik del af Forsvaret, beliggende i Skrydstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så er du måske vores nye kollega til Tankområde Skrydstrup.

Om os

Region Syd ved Drivmiddelsektionen i Supply Chain Division, består af 3 brændstof tankområder samt ca. 130 km rørledning mellem tankområder m.m.
Teamets opgaver omfatter arbejde vedrørende drivmiddelhåndtering, betjening af anlæg og tilsyn med tankområder og rørledninger i forbindelse med North European Pipeline System (NEPS).

Drivmiddelsektionen leverer via North European Pipeline System (NEPS) brændstof til Forsvaret. Drivmiddelsektionen består af 19 civile medarbejdere, fordelt på flere tankområder landet over.

Vi har en åben kultur, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i den enkelte opgaveløsning. Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt og yder en god og stabil service for vores kunder.

Vi understøtter et kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor mange opgaver løses af flere ressourcepersoner.

Vi er ca. 80% civile medarbejdere og 20% militære medarbejdere.

Om stillingen

Vi tilbyder den rette kandidat et job i et team, som varetager opgaver i Drivmiddelsektionen i Region Syd.

Arbejdsopgaverne omfatter:

- Betjening og overvågning af anlægget, manuelt samt via PC (SRO)
- Tilsyn og kontrol af tankområder og rørledningstracé samt dokumentation heraf
- Kontakt med lodsejere og entreprenører vedrørende arbejde i servitutbæltet på rørledningstracé
- Kontakt og tilsyn med eksterne firmaer, der udfører arbejde for sektionen på vores områder
- Mindre vedligeholdelsesarbejde som smøring og udskiftning af mindre dele
- Dokumentation af udførte opgaver – der anvendes tjeklister og skemaer

En stor del af en arbejdsuge foregår i bilen, enten ved kontrol af tracé eller ved transport mellem områderne.
Efter endt oplæring kan du forvente, at meget af arbejdstiden vil foregå på egen hånd.

Du kan forvente perioder, hvor anlægget kører i døgndrift, med deraf følgende vekslende arbejdstider. Dette kræver til tider også overnatning på Forsvarets kaserner og garnisoner. Der kan forventes 3 til 4 sådanne perioder om året af en lille uges varighed.
Endvidere kan der forekomme kurser og seminarer, der kræver overnatning et par gange om året.

Om dig

Du har:

- Kørekort, minimum kategori B
- PC kørekort eller kendskab til computer arbejde
- Overblik og gerne et godt håndelag

Har du kendskab til ADR og ATEX, er det et plus.
Du skal være indstillet på en hverdag, hvor meget af tiden foregår i bil samt ofte på egen hånd.

Vores forventninger til dig som vores nye medarbejder er, at du er positiv, bidrager til samarbejdet og holder fokus på opgaven.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriets og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 23.559,29 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos regionsleder overværkmester Jan Rasmussen på telefon 2555 2111 eller hos sektionschef Holger Thor Nielsen på telefon 2555 2100.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Frist og proces:
• Vi har ansøgningsfrist den 5. juni 2023
• Vi forventer at have ansættelsessamtaler efter fristens udløb
• Vi ønsker, at du starter den 1. august eller efter aftale

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Supply Chain Division (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra “vugge til grav”.
FMI har ca. 1.900 medarbejder. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Divisionen (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandt andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vojens
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Ribe

    Brænder du for at styre lager, logistik og indkøb, og skal hver dag ikke være ens, så er dette jobbet for dig. Stillingen vil være både på kontor og lager, og det er dermed en fordel, at du ha..
    • Indkøber
    • Ribe
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info