Erfaren Financial Controller søges til nyoprettet stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være en del af Scan Global Logistics, en international vækstvirksomhed, og brænder du for Financial Controlling? Så kan du komme med på vores rejse.

Om jobbet
Der er tale om en nyoprettet stilling i vores Finance EMEA, Accounting & Financial Controlling team, hvorfor der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen. Vi har et tæt samarbejde med Group Finance, Group Tax, Business Controlling, som alle ligger på vores hovedkontor.

Du bliver en del af Finance EMEA, som rapporterer for ca. 25 selskaber månedligt til Group Finance. Du skal i samarbejde med kollegaer opsætte vores financial controlling for de rapporterende europæiske selskaber og på sigt skal du udarbejde controlling pakke for den resterende del af EMEA.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:Vil du være en del af Scan Global Logistics, en international vækstvirksomhed, og brænder du for Financial Controlling? Så kan du komme med på vores rejse.Vil du være en del af Scan Global Logistics, en international vækstvirksomhed, og brænder du for Financial Controlling? Så kan du komme med på vores rejse.Om jobbet
  • Ansvarlig for balancerne i de rapporterende selskaber
  • Månedlig rapportering til Group Finance
  • Opbygge standardkrav til månedlig dokumentation
  • Optimering af processer
  • Process for financial controlling i EMEA
  • Styring af den lokale revision
  • Udarbejdelse af lokale årsrapporter iht. lokale krav
  • Sikre indregning af lokal skat i samarbejde med Group Tax
  • Ad hoc-opgaver
  • Ansvarlig for balancerne i de rapporterende selskaberMånedlig rapportering til Group FinanceOpbygge standardkrav til månedlig dokumentationOptimering af processerProcess for financial controlling i EMEAStyring af den lokale revisionUdarbejdelse af lokale årsrapporter iht. lokale kravSikre indregning af lokal skat i samarbejde med Group TaxAd hoc-opgaver
    Vi tilbyder
    I SGL er vores vigtigste aktiv medarbejderne, derfor har vi stor fokus på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – men også den måde vi tilgår vores samarbejdspartnere og kollegaer på.

    Dit arbejdssted bliver på vores helt nye hovedkontor i Hvidovre. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, personaleforening, personalefester etc.

    Der er tale om en fuldtidsstilling og der kan i begrænset omgang være rejseaktivitet.

    Om dig
    Du brænder for forandringer og er ikke bleg for at sætte krav og rammer til den finansielle controlling. Du skal have erfaring med Financial Controlling – gerne fra en international virksomhed, og du finder det naturligt at tage initiativ til egne opgaver, udfordrer processerne og stiller krav til den løbende dokumentation.

    Du trives i en virksomhed, hvor tingene går stærkt og du får mulighed for at præge din egen hverdag og skabe forandringer i SGL.

    Du har gode IT-kompetencer, og har erfaring med flere økonomirelaterede systemer. SGL er på verdensplan i gang med implementering af nye økonomi- og rapporteringssystemer.

    Du kender reglerne inden for regnskabslovgivningen (IFRS og årsregnskabsloven) og forståelse for selskabsskat er en fordel.

    Du er handlekraftig, initiativrig og en holdspiller, som også arbejder selvstændigt og sikrer en høj kvalitet af opgaverne. Du besidder et godt overblik, er struktureret i din arbejdsform, er ukompliceret og tillidsskabende overfor kollegaer.

    Du er en proaktiv kollega, som brænder for forandringer og sætter rammerne for den finansielle controlling på tværs af landegrænser.

    Du har en baggrund som HD(R) eller Cand.merc.aud. og gerne med revisorbaggrund. Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stillinger.

    Det er desuden et krav at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

    Yderligere oplysninger
    Er du nysgerrig efter at høre mere som stillingen er du velkommen til at kontakte Birthe Bentsen, Head of Accounting and Reporting, på telefon +45 3050 7887.

    Ansøgning

    Vi tilbyder”respect, integrity, entrepreneurship & funOm digYderligere oplysningerAnsøgning


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

    Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hvidovre

    Lignende jobs

    • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

      Fri kontakt
      Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
      • Regnskabsmedarbejder
      • Brøndby
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i København Ø

      Fri kontakt
      Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
      • Regnskabsmedarbejder
      • København Ø
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Smørum

      Fri kontakt
      Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
      • Regnskabsmedarbejder
      • Smørum
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Greve

      Fri kontakt
      Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
      • Regnskabsmedarbejder
      • Greve
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hvidovre

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1
    9. april 2024 1
    8. april 2024 1
    7. april 2024 1
    6. april 2024 1
    5. april 2024 1
    4. april 2024 1
    3. april 2024 1
    2. april 2024 1
    1. april 2024 3
    31. marts 2024 3
    30. marts 2024 3
    29. marts 2024 3
    28. marts 2024 3
    27. marts 2024 3