Rekrutteringsfirma

Site Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

SSI Schäfer er en international koncern, som er verdens førende leverandør af lager- og logistikløsninger. SSI Schäfer designer, udvikler og producerer løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger til den interne transport samt teknologier til affaldshåndtering. SSI Schäfer har mere end 70 afdelinger og 5 kompetencesteder, og de beskæftiger mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden fokuserer på en stabil, kontinuerlig og sikker vækst, og SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led – lige fra produkter til service. SSI Schäfers danske hovedkontor er placeret i Hadsund og blev grundlagt i 2007. Sidenhen er det vokset til at være hovedkontor for hele det nord- og østeuropæiske marked. Til et af SSI Schäfers site søges nu en Site Manager til stort lager i FredericiaHar du en tørst efter ledelse?
Motiveres du af at lede andre, og har du solid erfaring med ledelse? Som Site Manager hos SSI Schäfer får du ansvaret for en af virksomhedens absolut største kunder i Danmark beliggende i Fredericia med stort højlager og automatiseret anlæg. Her får du en central rolle i relationen til kunden, samtidig med at du skal drive sitet med udgangspunkt i SSI Schäfers værdier og perspektiver. Du vil, med din tekniske forståelse og flair, blive leder for sitets teamleder samt 18 serviceteknikere og have reference til SSI Schäfers Service Manager. Du får en nøglefunktion, hvor du får det overordnede ansvar for anlægget og medarbejdere på sitet. Du vil i din rolle få følgende arbejdsområder:
Ledelsesansvar for 18 serviceteknikere og 1 teamleder, som arbejder på sitet
Budgetansvarlig for serviceforretningen og ansvarlig for Change Request, Spare Parts og forbrugsmaterialer
Ansvar for planlægning af drift, serviceopgaver, reparationer, risikovurderinger og Root Cause Analyser, herunder ansvar for at sikre høj kundetilfredshed
Key Account for kunden understøttet af den øvrige organisation og løbende dialog med kunden, herunder afholdelse af statusmøder og sikre at de kontraktmæssige forpligtelser opfyldes
Kontakt til SSI Schäfer, herunder Service Manageren samt andre interessenter fra kunden.
Deltage i møder med Service Manager og andre Site Managers
For at komme i betragtning til rollen har du en kombination af teknisk forståelse og flair sammen med et kommercielt mindset, hvorfor du forstår dig på det tekniske ift. anlægget, samtidig med at du har en forståelse for forretningen. Du har i din karriere opbygget en solid ledelseserfaring, hvor du formentlig har haft lignende ansvarsområder. Du har en grundlæggende forståelse for IT og erfaring med Dynamics 365 er en fordel. Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. I din ledelsesstil og personlighed er nøgleordet rummelighed, hvor du har en naturlig lyst til at spørge ind til dine medarbejdere og kan yde omsorg for forskellige individer. Dette afspejler sig også i din interaktion og relation med medarbejdere, kollegaer såvel som din kunde, hvor dine gode kommunikationsevner også kommer i spil. Kendetegn ved dig er handlekraft og omhyggelighed, og du kan, ud fra fakta, tage beslutninger selvstændigt. Du skal være nysgerrig på anlægget, så du i dit arbejde kan være proaktiv i planlægning og rådgivning ift. vedligeholdelse og drift af anlægget. Slutteligt skal du trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvilket stiller krav til, at du kan have mange bolde i luften og være fleksibel.Er du den nye Site Manager til SSI Schäfers site i Fredericia, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84. For at læse mere om SSI Schäfer, se: https://www.ssi-schaefer.com/da-dk Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktchef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktchef
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Produktchef i Kolding

    Har du erfaring med papiremballage og er strategisk tænkende? Til opbygning af et nyt produktområde, papiremballage, søge LogiCon Nordic en produktchef, der med reference til den adm. direktør .
    • Produktchef
    • Kolding
    Få mere info
  • Produktchef i Kolding

    Produktchef søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Produktchef
    • Kolding
    Få mere info
  • Produktchef i Sønderborg

    Can you drive the technical solution sales for SaltPower? SaltPower is a pioneering company that has developed a revolutionary, sustainable, and CO2-free energy solution based on Pressure Retarded .
    • Produktchef
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Produktchef (studiejob) i Kolding

    Produktchef søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Produktchef
    • Kolding
    Få mere info