Rekrutteringsfirma

Eventchef til lokalt kulturelt fyrtårn med international rækkevidde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du skabe fantastiske events i historiske rammer? Og har du mod på et stort ledelsesansvar, hvor du bliver primus motor på at bringe FÆNGSLETs strategi for kultur- og eventområdet ud i virkeligheden? Så kig nærmere på den unikke stilling som eventchef på en helt særlig arbejdsplads.

Markant midtjysk oplevelseshus


Efter mere end 150 års fængselsdrift lukkede Horsens Statsfængsel i 2006. En håndfuld år senere åbnede fængselsporten igen – og denne gang var det til oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, som i dag står på fem solide ben: Fængselsmuseum, konferencecenter, events, erhvervsudlejning og overnatning.

Siden da har FÆNGSLET etableret sig som et fyrtårn i Horsens, der tiltrækker besøgende fra både ind- og udland – ikke mindst på grund af de fantastiske events og kulturoplevelser såsom Jul på FÆNGSLET, koncerter, festivaler, Krimimessen, Designmessen, Beers Behind Bars, Halloween, mm.

Netop dette område får du som den nye eventchef stor indflydelse på i tæt samarbejde med direktøren, konferenceafdelingen, driftsafdelingen og ikke mindst den kultur- og eventkoordinator, som refererer til dig. Hvis du er den heldige, der lander i jobbet, kan du blandt andet se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for at ideudvikle og sparre på nye og eksisterende events
  • Facilitere god eventafvikling i tæt samarbejde med en række engagerede kolleger
  • Opsøgende salgsarbejde med henblik på at hente nye, spændende kulturevents til FÆNGLSET
  • Forhandle og udarbejde kontrakter med eventarrangører samt ansvarlig for at fakturering sker i overensstemmelse med kontrakter
  • Strukturering og fordeling af opgaver i tæt samarbejde med eksterne og interne partnere og afdelinger
  • Hands-on eventafvikling

Passioneret eventchef med kreativt og kommercielt mindset


For at kunne skabe særlige kulturoplevelser kræves en særlig ildsjæl i spidsen, som er passioneret og kompetent indenfor eventudvikling og -afvikling – og det er du! Du kommer nemlig med en kombination af gåpåmod, tålmodighed og drive, som sikrer, at barren er sat højt, når det kommer til at skabe fantastiske oplevelser, som du lykkes med at føre ud i livet.

Du trives særligt godt i ide- og konceptudviklingsfasen, hvor dit kommercielle, innovative og kreative mindset virkelig får lov at udfolde sig. Derfor etablerer du dig hurtigt som en inspirerende kollega og tæt sparringspartner til direktøren. Samtidig får du gløde i øjnene ved at deltage i eventafviklingen med en hands-on tilgang til alt fra myndighedsgodkendelser til scenografier, programsammensætning og -planlægning, strøm m.m.

Der kan være flere veje ind i jobbet, men det allervigtigste er, at du kommer med en akademisk baggrund eller lignende kombineret med erfaring fra en lignende stilling, og at du brænder for events med alt, hvad det indebærer. Det er desuden vigtigt, at du har flair for IT samt behersker både dansk og engelsk.

Fængslende fortællinger og historiske rammer


Bag FÆNGSLETs mange oplevelser står Fonden FÆNGSLET, som beskæftiger 45 ansatte, heraf 26 fastansatte. For at passe ind er det altafgørende, at du trives med selvledelse og proaktivitet. Du vil hurtigt opleve den udprægede VI-kultur, som blandt andet er kendetegnet ved et stort ønske om at løfte i flok og både give og modtage input på tværs af organisationen.

Dine fremtidige kolleger er stolte af at arbejde for et kulturelt fyrtårn i nogle særlige og historiske rammer, som hvert år får besøg af cirka 250.000 gæster fordelt på alle fem forretningsben. FÆNGSLET har spillet en afgørende rolle i at transformere Horsens’ identitet fra fængselsby til kulturdestination – men FÆNGSLET skal ikke blot skabe oplevelser ud over det sædvanlige; FÆNGSLET skal skabe transformation og forandring med udgangspunkt i værdierne frihed, fællesskab og forandring. Og hvis du vil være med til at videreudvikle på det helt unikke brand, så er det nu! Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i Ry

    Brænder du for at skabe struktur, sammenhæng og overblik i et digitalt og teknisk miljø, så er denne praktik for dig. Du har en teknisk profil med fokus på at kortlægge og udvide virksomhedens inte..
    • Marketingmedarbejder
    • Ry
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Hedensted

    Er du studerende med lyst til at komme tættere på erhvervslivet gennem et studiejob? Har du lyst til at udfordre dine kompetencer indenfor et bredt udsnit af marketing-disciplinerne i praksis. Kan .
    • Marketingmedarbejder
    • Hedensted
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Skanderborg

    Are you a self-driven marketeer motivated by digital marketing? Are you ready to dive into a variety of digital marketing activities and support our goals? Do you want to become part of a growing o..
    • Marketingmedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    Få jord under neglene med B2B-marketing som praktikant hos Heyloyalty Har du lyst til at teste din teoretiske marketing viden af og samtidig få et stærkt bidrag til dit CV? Så er det dig, vi .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 1
27. marts 2024 2
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1