Rekrutteringsfirma

Administrerende direktør til medico-virksomhed med eksportambitioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Administrerende direktør til medico-virksomhed med eksportambitioner


Kan du genkende dig selv i vores værdier om kundefokus, kontinuerlig udvikling og ansvarlighed? Motiveres du af at drive en kommerciel strategi, hvor du og dit team forløser eksportpotentialet samtidigt med, at I udvikler samarbejdet med eksisterende kunder? Og er du den leder, der fortsat kan udvikle teamet og drive en kultur, hvor alle kender deres roller og forventninger? Så læs med!


Hos ZiboCare søger vi en administrerende direktør. Vi sælger en række produkter og løsninger til sundhedsvæsenet i Danmark og har på det seneste etableret flere vigtige eksportrelationer primært i Norden. Vores fokus er på rehab-produkter og relaterede services med fokus på lejring, forflytning og psykisk velbefindende. Vi er et datterselskab til OneMed og en del af svenske Asker Healthcare Group og skal nu finde den rette person til at stå i spidsen for vores videre udvikling. Tillad os at uddybe.


Ledelse, salg og eksport

Vi søger dig, der med beslutsomhed og holdånd går op i at skabe en god arbejdsplads, både når det gælder trivsel og udvikling. Du går ind ad døren med god energi og evner at motivere dine omgivelser – og så er du oprigtigt nysgerrig på medarbejderne.

Samtidigt har vi brug for dig, der forstår, hvad det vil sige at være i spidsen for en organisation, hvor salg er omdrejningspunktet. Med andre ord, du har lyst til at lære vores store kunder at kende, og du ved, hvordan du åbner døre ind til offentlige beslutningstagere, direktører og indkøbere. Du er faktisk ret god til det.

Har du desuden erfaring med eksportsalg og motiveres du af at udvikle eksportdelen af vores forretning med indledende fokus på Norden? Så har vi måske et match.


Lidt mere konkret søger vi dig, der har kompetencerne til at:


  • Have et tæt parløb med bestyrelsen om at udvikle og tilpasse virksomhedens strategiske mål og sikre, at de implementeres både taktisk og operationelt.
  • Udvikle det strategiske salg på key accounts i forhold til både offentlige og private kunder. Samtidigt er du heller ikke ”for fin” til at tage med på besøg og bidrage til den gode dialog med kunderne.
  • Have fokus på etablering af eksport med særligt fokus på de nordiske markeder.
  • Sætte spot på vækstpotentialet på det danske marked, hvor du holder dig ajour med vores produktportefølje og med leverandører og kunder - og udbygger vores markedsandel.
  • Udvikle en langsigtet strategi for produktporteføljen i samarbejde med leverandører med henblik på at matche behovene i markedet samtidig med, at du har bundlinjen for øje.
  • Deltage i forskellige fora i Asker Healthcare Group og arbejde med de styrker og rammer, der følger med i en corporate setting.
  • Sikre, at vi er i compliance ift. lovkrav, forordninger og andre offentlige forskrifter, især MDR (Medical Device Regulations) og GDPR.

Som administrerende direktør påtager du dig det fulde P&L ansvar. Du kommer bl.a. til at stå i spidsen for operations, kapitalberedskab, risikostyring, interne kontroller, Quality Management, ESG samt strategiopfølgning. En række af nøgleprocesserne varetages som shared services af OneMed. Dit fokus vil derfor primært være på salg og forretningsudvikling.


Ansvarlighed og udvikling er dine kerneværdier
Du kan genkende dig selv i vores værdier, som du stræber efter at udleve i dagligdagen:

  1. Stærkt kundefokus: Vi overgår vores kunders forventninger og etablerer langsigtede, tillidsfulde partnerskaber med kunder og leverandører.
  2. Passion for udvikling: Vi udfordrer hele tiden den måde, vi gør tingene på, så vi udvikler os selv og vores forretning.
  3. Ansvarlighed: Vi tror på, at den enkelte kan og vil tage ansvar og hos ZiboCare, tager vi ansvar for vores kunder, vores ansatte og miljøet.


Bestyrelsesformand i ZiboCare A/S, Morten Nielsen, fortæller om virksomheden:

“Vi har en vision om at skabe bedre sundhed for alle ved at være en værdiskabende partner for sundhedssektoren. Vores nye administrerende direktør skal brænde for de kommercielle aspekter af forretningen, samtidig med at have mennesket for øje - både når det gælder medarbejdere, kunder og leverandører. Kundeomsorg, udvikling og ansvarlighed er for os mere end bare værdier skrevet ned på et stykke papir – vi udlever dem også i dagligdagen”.


Opsummerende for vores administrerende direktør

Du har en kommerciel baggrund og flere års erfaring fra en salgsorganisation. Din forretningssans er veludviklet og så motiveres du af at være en leder, der skaber en god arbejdsplads og kultur samtidigt med, at du driver en sund forretning.

Din uddannelsesbaggrund og tidligere jobtitler kan se ud på mange forskellige måder. Vi har selvfølgelig gjort os nogle tanker, men overrask os endelig.


Vi gør en forskel, der kan mærkes - vil du være med?

Du kommer til at stå i spidsen for en organisation på ca. 15 medarbejdere – og får flere gode sparringspartnere i lederteamet hos OneMed.

Vi er ambitiøse på vores og dine vegne og ser på sigt, at du spiller en rolle på tværs af organisationen og får nye opgaver i takt med, at vi når vores mål og forretningen vækster.


Har vi beskrevet den mulighed, du ikke kan lade passere?

Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV.

Konsulenthuset ballisager a/s hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på mail: [email protected] eller telefon: 3063 9445, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi modtager ikke traditionelle ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Om ZiboCare

ZiboCare er et dansk OneMed ejet selskab og en del af Asker Healthcare Group. Vi leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram inden for trykaflastende- og sansestimulerende hjælpemidler.

Vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale. Vi har ligeledes et certificeret vaskeri, så vi kan levere totalløsninger fra produkt til service.

Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private brugere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Horsens

Lignende jobs

  • Direktør i Østjylland

    CEO’ere til direktør-”in-between”netværk [xxxxx] søger stærke CEO-profiler, der brænder for at drive og videreudvikle virksomheder, og som samtidig evner at arbejde både med det strategiske .
    • Direktør
    • Østjylland
    Få mere info
  • Direktør i Hinnerup

    R&D Test Systems søger en Projektdirektør, som har det gode overblik, solid erfaring med projektledelse og har en interesse fo..
    • Direktør
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Direktør i Hinnerup

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 8382 Hinnerup
    • Direktør
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Direktør i Århus

    Co-Founder & CTO VIXCO Aarhus Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated Co-Founder & CTO søges til startupvirksomhed inden for .
    • Direktør
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0