Ledende overlæge i Reproduktionsmedicin ved Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du være med til at stå i spidsen for vores fertilitetsklinik? Har du lyst til at sikre høj kvalitet i behandlingen af ufrivillig barnløshed i Region Sjælland? Har du erfaring med og lyst til ledelse, og ønsker du et arbejde, hvor du gør en forskel?

Vi søger en ledende overlæge i reproduktionsmedicin, der sammen med oversygeplejersken vil udgøre ledelsen af Fertilitetsklinikken på Sjællands Universitetshospital Køge.

Deler du vores høje ambitioner på patienternes og fagets vegne?

Fertilitetsklinikken på Sjællands Universitetshospital står for al offentlig fertilitetsbehandling i Region Sjælland og betjener regionens ca. 820.000 borgere. Vi varetager udredning af ufrivillig barnløshed som følge af infertilitet og gentagne graviditetstab, herunder minihysteroskopi. Og tilbyder behandling med insemination og IVF/ICSI, herunder ægdonation og behandling med nedfrosne embryoner/blastocyster.

Fertilitetsklinikken har en betydende forskningsaktivitet og en forskningssygeplejerske ansat til at understøtte afdelingens forskningsprojekter. Det er vores ambition fortsat at bidrage til ny viden og faglig udvikling indenfor reproduktionsmedicin gennem forskning. Som universitetsafdeling har vi et ansvar for at løfte uddannelse og udvikling indenfor specialet, et ansvar som du forventes at være med til at løfte sammen klinikkens forskningsansvarlige overlæge.

Formår du at motivere og engagere dine medarbejdere og har du en værdi- og dialogorienteret ledelsesstil?
Vi ønsker, at du som ledende overlæge har lyst til at bringe dig selv i spil, og at du gennem din egen høje faglighed er med til at skabe faglig stolthed i klinikken og kan bidrage til at tiltrække, fastholde og udvikle talenter såvel læger, som sygeplejersker, sekretærer og bioanalytikere.

Som ledende overlæge vil du være en del af den daglige ledelse af Fertilitetsklinikken, og have stor indflydelse på den kliniske hverdag og de faglige visioner for afdelingen. Du vil arbejde tæt sammen med oversygeplejersken om at sikre driften i det daglige med fokus på høj kvalitet og patienttilfredshed samt økonomisk ansvarlighed.

Du vil have det lægefaglige ledelsesansvar for udredning og behandling af ufrivillig barnløshed og have personaleansvar for fertilitetsklinikken 5 speciallæger. Sammen med de andre ledende overlæger vil du indgå som lægefaglig sparringspartner for afdelingsledelsen og blive en del af afdelingens tværgående lederråd bestående af alle mellemledere i afdelingen.

Ledelseserfaring vægtes, men er ikke et formelt krav. Det er vigtigste er, at du har lyst til ledelse og er parat til at påtage dig opgaven, og at du er dialogorienteret, medinddragende og god til at samarbejde med kolleger og patienter.

Vil du være en del af en afdeling med et stærkt tværfagligt samarbejde og et godt kollegialt sammenhold?
Vi har fokus på det meningsfulde tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne løses i fællesskab med gensidig respekt. Vi mener, det skaber det bedste udbytte for vores patienter. Vores afdeling er kendetegnet ved tillidsfuldt samarbejde og høj faglighed på tværs af faggrænser, viden og erfaringsgrundlag.

Der er tradition for et tæt samarbejde mellem de gynækologiske grenspecialer i afdelingen og på tværs af gynækologi og obstetrik. Vi har et godt samarbejde med vores kolleger på andre afdelinger på Sjællands Universitetshospital samt gynækologisk/obstetriske afdelinger i og udenfor Region Sjælland.

Om afdelingen
Fertilitetsklinikken er beliggende i nye lokaler på matriklen i Køge, mens den øvrige afdeling aktuelt ligger på matriklen i Roskilde. I 2027 samles hele afdelingen, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital i Køge. Indtil da har afdelingsledelsen et ønske om at arbejde for at øge sammenhængskraft og samarbejde på tværs af afdelingen i Roskilde og Fertilitetsklinikken i Køge, herunder etablering af delestillinger, fælles konferencer mv.

Vi er regionens største gynækologiske obstetriske afdeling og varetager regionens specialiserede tilbud på det gynækologiske og det obstetriske område. Vi har højtspecialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, regionsfunktion indenfor urogynækologi, og varetager omkring 2.500 fødsler om året. Fertilitetsklinikken er normeret til at gennemføre 450 indledende samtaler med nyhenviste patienter/par, 500 inseminationer, 700 aspirationer og 500 frysebehandlinger.

Løn- og ansættelsesvilkår: efter gældende overenskomst. Stillingen er vagtfri, men weekend arbejde må påregnes.

Ansættelse fra 1. september 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cheflæge Helene Westring Hvidman. Tlf: 23 32 79 23. E-mail: [email protected] og/eller oversygeplejerske Mette Gøttske. Tlf: 24 92 22 32. E-mail: [email protected]. Du er også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Ansøgningsfrist: 12. juni 2023. Samtaler forventes afholdt den 19. juni.

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Den faglige bedømmelse beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor de syv lægeroller, hvorfor du - med bedst mulig dokumentation - bedes forholde dig konkret til de syv lægeroller i ansøgningen jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013. Du kan læse mere om De syv lægeroller her. Du skal have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for det pågældende speciale eller fagområde i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. På visse vilkår kan dispenseres herfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 5
25. marts 2024 3