Lægesekretær, fast stilling, skiftende vagter, Akutafdelingen, Holbæk sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Elsker du følelsen af at gøre en forskel for patienter, pårørende og kolleger?

Trives du med arbejdsdage, som ikke blot er en gentagelse af i går?

Vil du være en del af et hold med 22 andre lægesekretærer, som sammen med de øvrige faggrupper i Akutafdelingen tager hånd om de akutte patienter?

Så er det lige præcis dig, vi leder efter.

Vi udvider sekretærgruppen og har brug for en ambitiøs og engageret kollega, som sætter det tværfaglige samarbejde højt. Her bliver du hørt og får både faglig og personlig udvikling i en velfungerende afdeling med godt socialt samvær.

Afdelingen

Holbæk Sygehus er et af Region Sjællands 4 akutsygehuse, som modtager akut syge og traumatiserede patienter hele døgnet.

Akutafdelingen på Holbæk Sygehus er en selvstændig afdeling med cirka 80 sygeplejersker, 45 læger og 22 sekretærer ansat.

Afdelingen omfatter både en visiteret skadestue, akut indlæggelsesfunktion og en Akut Diagnostik Enhed (sengeafsnit) med 15 sengepladser og 5 ambulante pladser. Der er stor forskel på de tre områder, hvorfor vi også har mange forskelligartede arbejdsopgaver. Vi arbejder tværfagligt og har ry for at have et rigtig godt arbejdsmiljø.

Et job med udviklingsmuligheder

Du vil opleve, at tingene går stærkt i afdelingen og vi ved aldrig, hvad dagen bringer. Samtidig har vi fokus på altid at yde den bedste service for patienter og pårørende. Vi bidrager alle med høj kvalitet og har fokus på daglig læring.

Som lægesekretær er du med helt i front i tværfaglige teams, og der er kontinuerligt nye udfordringer. Du kommer til at arbejde i flere funktioner, hvor din plads på dagen afgør dine arbejdsopgaver, som er mange og forskelligartede. Ofte er lægesekretæren den første person, patienten eller den pårørende møder i afdelingen. Derfor er det vigtigt, at du kan handle både omsorgsfulgt og professionelt.

Et nyt spændende tiltag er, at vi arbejder som assistance-sekretær, således er vi med på patientstuerne til akut syge patienter, hvor vi bidrager med tidstro registrering for sygeplejersker samt bestilling af diverse prøver og undersøgelser, så der frigives varme hænder til patientpleje.

Vi er en afdeling i konstant udvikling og har en meget lydhør ledelse. Blandt vores prioriteter er optimal udnyttelse af vores ressourcer og derfor har vi ekstra fokus på at optimere arbejdsgangene i afdelingen. Her får du rig mulighed for at bidrage til, at vi gør det endnu bedre.

Vi tilbyder

Hos os i Akutafdelingen får du mulighed for både faglig og personlig udvikling, herunder efteruddannelse. Vi har mange specialiserede opgaver, som du ved interesse kan få del i. Du får medindflydelse på din vagtplan, som indebærer både dag-, aften- og nattevagter, arbejde på helligdage samt hver 2. weekend eller hver 3. weekend, alt efter dit ønske. Det er vigtigt for os, at du har gjort op med dig selv, at du og din familie kan trives med, at du arbejder i skiftende vagter, weekender og helligdage. Vi har et grundrul over seks uger og arbejder i 7,5 timers vagter.

Den første måned følges du med din mentor i dennes vagter.

Du bliver en del af et godt team, får fleksible kolleger, et godt socialt samvær og tæt tværfagligt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine faglige og personlige kompetencer

Du..

  • skal være uddannet lægesekretær
  • udviser stor ansvarlighed for korrekt registrering
  • medvirker til at sikre gode og sammenhængende patientforløb
  • værdsætter tværfagligt samarbejde
  • er imødekommende, fleksibel og serviceminded
  • har stort engagement og arbejdsglæde

Ansøgning og spørgsmål

Stillingen er på 30/35 timer/uge, men vi er fleksible og er ledig til besættelse fra 01.08.2023 eller efter aftale. Ansøgningsfrist 15.06.2023.

Vi afholder samtaler og ansætter kvalificeret personale løbende, så tøv ikke, send din ansøgning allerede i dag.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende regler.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Ledende lægesekretær, Gyrithe Gandløse

[email protected]

Tlf.: 59 48 38 04

Ansøgningsfrist:

15.06.2023

Ansættelse:

1. august 2023 eller efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Holbæk
  • Fredag den 16. juni 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær på Midt-og Vestsjælland

    GENOPSLAG, da vi ikke fandt rette kandidat i første omgang: Hjerteambulatoriet søger lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator (SAK) – fast stilling, 37 timer, evt. deltid. Ansættelse sna..
    • Lægesekretær
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær søges til nyetableret Karkirurgisk Afdeling på SUH i Roskilde I forbindelse med at Karkirurgisk Afdeling er blevet en selvstændig afdeling på Sjællands Universitetshospital, .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vores afsnit: Vi er et alment psykiatrisk afsnit med plads til 13 patienter på forskellige skærmnings-niveauer. Vores målsætning er at fremme patientens mestringsevne og recoveryproces..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Holbæk

    Vi søger en sød og dygtig lægesekretær eller SAK. Medicin 2 søger uddannet lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator til Geriatrisk Ambulatorium i Holbæk – 37 timer ugentligt eller e..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info