Sygeplejerske søges til det ældremedicinske team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

De fremtidige patienter bliver både ældre og mere komplekse. Kom og vær en del af et team som allerede nu har stort fokus på denne patientgruppe

Ældremedicinsk afsnit 205B søger en ny sygeplejerskekollega. Stillingen er på 37 timer i skiftende vagter med indflydelse på egen arbejdstid og med vagt hver 3. weekend. Tiltrædelse pr 1/7 2023 eller efter aftale.

De ældre lever længere med deres alvorlige sygdomme eller med de sygdomme, der følger med et langt liv. De bliver multisyge og ”komplekse”. Indlæggelse medfører ofte en belastning for den ældre, og en forværring af tilstanden. Derfor er vi lige nu meget optaget af, hvordan patientforløbene i fremtiden kan og skal være for den ældremedicinske patient.

Det ældremedicinske speciale rummer alle aspekter af sygeplejen, og specialet stiller mange forskellige krav til dig som sygeplejerske. Afsnittet består af et kompetent team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og terapeuter, som alle er meget dedikerede og brænder for det geriatriske speciale. Stine i denne video er en af dem:

Ældremedicinsk afsnit har fokus på det gode patientforløb for vores ældre og skrøbelige patienter. Vi er et godt tværfagligt team, og beskæftiger os med komplekse medicinske problemstillinger, etiske dilemmaer og gode sektorovergange ved udskrivelse. Vores afsnit adskiller sig fra de øvrige medicinske specialer ved den brede tilgang og fokus på den ældre patient fremfor på ét organsystem. Patienten har oftest mange sygeplejefaglige problemstillinger, hvorfor du i høj grad får mulighed for at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer i tæt samarbejde med patienten.

Vi arbejder ud fra følgende værdigrundlag:
  • At skabe værdi for patienten
  • At patient og den pårørende oplever at blive set, hørt og inddraget
  • At patienten oplever sikker behandling af høj professionel kvalitet
  • Fundamental of Care (som vores kerneopgaver har afsæt i)
  • En arbejdsplads ITOP – inddragelse, tillid, ordentlighed, professionalisme

Vi løser nogle af opgaverne lidt anderledes:
  • Tværfaglige målsamtaler med patient og pårørende indenfor det første 1-2 døgn
  • Udekørende besøg hos udvalgte udskrevne, ambulante og sub-akutte patienter
  • Telefonisk opfølgning hos alle udskrevne patienter, som er bosat på plejehjem
  • Inddragelse af pårørende i stor stil – lige nu er vi med i et forskningsprojekt omkring pårørendesamarbejde
  • Via vores tværfaglige akut team har vi stort fokus på den geriatriske patent allerede i akutafdelingen
  • Høj tværfaglighed med stor fleksibilitet

Vi er meget optaget af sammenhængende patientforløb, og sætter extra fokus på at sikre en god udskrivelse, som sikrer at overgangen til primær sektor bliver god og tryg for både patienter og pårørende, og som forebygger unødvendig genindlæggelse. Vi har et tæt og et godt samarbejde med primær sektor.

Om du er ny eller erfaren sygeplejerske, er ikke afgørende, men det er en selvfølge, at du ser din vigtigste kerneopgave som at yde sygepleje til den ældre og komplekse patient på højt fagligt niveau, og at du vægter pleje og omsorg for denne patient højt. Og kan se de pårørende som en vigtig samarbejdspartner.

Vi tilbyder et individuelt tilpasset introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på til opgaverne, uanset hvor meget erfaring du har med specialet. Dette gøres bl.a via mentor- og boddie-ordning. Samt for den nyuddannede også via ”Kom-godt-fra-start”-kurser og supervision.

Vi værdsætter det gode kollegaskab og finder altid plads til grin og humor.
Har du lyst til en rundvisning i vores afsnit, eller måske prøve at komme og se, hvordan vi arbejder, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Dorte Nielsen.
Følg os på Instagram under aeldremedicinsk_hjoerring

Afsnit 205B har foruden 18 stationære sengepladser et ældremedicinsk ambulatorium og et ældremedicinsk akutteam.
Spørgsmål rettes til ledende oversygeplejerske Dorte Nielsen tlf.: 9764 0776 / 21303280 Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 5/6 2023. Der vil blive holdt løbende samtaler

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brovst

    Sygeplejerske søges til Bostedet Brovst, området for socialpsykiatri Brænder du for at arbejde med sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende indsatser i forhold til mennesker med svære psykiske .
    • Sygeplejerske
    • Brovst
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 4
25. marts 2024 3