Psykolog søges til Psykoterapeutisk ambulatorium for Spiseforstyrrelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Spændende psykoterapeutisk stilling med oplæring i flersporet behandling af spiseforstyrrelser i et specialiseret behandlerteam. Region Hovedstadens behandling af voksne med spiseforstyrrelser er samlet på Psykiatrisk Center Ballerup, hvor der også findes et dagafsnit, to døgnafsnit og forskningsenhed for spiseforstyrrelser.

Lige nu søger vi en psykolog med psykoterapeutisk efteruddannelse til psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser.

Om ambulatoriet og behandlingsopgaven

I Psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser er behandlingen flersporet, i det vi varetager ambulant psykoterapeutisk, diætetisk og psykofarmakologisk behandling.

Vi er samlet set ca. 50 medarbejdere fordelt på 3 behandlerteams og et sekretariat. Ambulatoriet ledes af en ledende overlæge og en afsnitsledende psykolog.

Med patienten i centrum og i arbejdet for at give vores patienter den bedst mulige behandling, ser vi stor værdi i det tværfaglige samarbejde mellem læger, psykologer, kliniske diætister, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter.

Behandlingen i team 1 og 2 har hoved- og regionsfunktion, og er primært gruppeterapi på et systemisk-narrativt grundlag. Behandlingen i team 3 har højt-specialiseret funktion og er primært individuel psykoterapi på et psykodynamisk grundlag i kombination med diætetisk og lægelig behandling efter behov.

I det psykoterapeutiske arbejde inddrages i alle teams dertil elementer fra andre metodiske tilgange som f.eks. mentaliseringsbaseret, kognitiv og dialektisk adfærdsterapi.

Vi tilbyder desuden behandling til gravide med spiseforstyrrelse, individuelle behandlingsforløb, afklarende motivationsterapi (individuelt som i gruppe), mor-barn-forløb og stabiliserende forløb til patienter med svære og langvarige spiseforstyrrelser. I mindre omfang tilbyder vi også par- og familiesamtaler, kropsterapi, pårørendearrangementer mv.

Din hverdag og arbejdsopgaver

Du bliver tilknyttet team 1 eller 2, hvor din kerneopgave bliver at yde psykoterapeutisk behandling med patienterne enten individuelt eller i gruppe.

Udover det kliniske arbejde vil du også indgå i teamfunktioner som behandlingskonferencer, supervisionsgrupper, teammøder, fællesmøder og undervisning. Samarbejde med den enkeltes netværk samt med kommuner og specialiserede bosteder om den rehabiliterende indsats vil også være del af din hverdag. Ganske som du vil få tæt kontakt med dag- og døgnafsnit, når der er behov for mere intensiv behandling.

Du får dermed en varierende hverdag, som bl.a. indeholder følgende opgaver:

  • Psykoterapi, individuelt som i gruppe
  • Indledende vurderinger og samtaler med ny-henviste patienter
  • Afholdelse af netværksmøder og udfærdigelse af div. attester
  • Familie- og netværkssamarbejde
  • Undervisningsopgaver for f.eks. pårørende, samarbejdspartnere, kollegaer m.fl.
  • Deltagelse i igangværende forskningsprojekter og evaluering af behandlingseffekt

Vi tilbyder

  • En stilling med rig mulighed for at styrke og udvikle din faglighed indenfor et højtspecialiseret og prioriteret område i psykiatrien.
  • Mulighed for at indgå i et ambulatorium, hvor vi både har fokus på et godt arbejdsmiljø, styrkelse af det tværfaglige samarbejde og på at møde såvel hinanden som patienterne med nysgerrighed, respekt og ordentlighed.
  • At blive del af en gruppe af engagerede og fagligt dedikerede kollegaer.
  • En arbejdsplads som vægter såvel faglig kvalitet som udvikling, bl.a. gennem samarbejde med forskningsenheden.
  • Som ansat vil du endeligt blive tilbudt supervision og indgå i centrets interne undervisning m.m.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet cand.psych.
  • Du har teoretisk og praktisk erfaring med gruppe- og individuel terapi.
  • Det er en fordel, hvis du har forudgående erfaring med spiseforstyrrelser og/eller med psykiatri, men stillingen giver også mulighed for kompetent oplæring fra dine erfarne kollegaer.
  • Det er en fordel, hvis du er autoriseret, men det er ikke et krav. Efter nærmere aftale vil der, for ikke-autoriserede psykologer, være mulighed for en plan for autorisation.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer og med tiltrædelse 1. august 2023 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansættelsesprocessen

Søg stillingen ved at sende din ansøgning, cv og relevante eksamensdokumenter via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er onsdag den 14. juni 2023

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 19. juni fra kl. 13.00.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, kan du kontakte afsnitsledende psykolog Mia Lind Winther på mail [email protected] eller tlf. 21520990 eller afsnitsledende overlæge Else Marie Olsen på mail [email protected] eller tlf. 38645368.

Er du nysgerring på, hvordan vi arbejder, kan du evt også orientere dig i vores behandlingsmanualer her: Met manual & Gruppebehandling i team 1 og 2

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et moderne universitetshospital med samlet 700 ansatte, herunder ca. 80 psykologer på tværs af de enkelte afsnit. Vores hovedfunktioner er inden for akut modtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling. Vi har specialfunktioner inden for spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri. Læs mere om os på www.psykiatri-ballerup.dk

Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ballerup
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs