Radiograf søges til Privathospital i Hellerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en del af et radiografteam, der skaber høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser og sætter samarbejde internt og eksternt højt? Så er du måske den nye radiograf, vi søger til Capio Privathospitals billeddiagnostiske afdeling i Hellerup.


Capio tilbyder


Vi tilbyder dig at blive en del af vores radiografteam, der sætter standarden for høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser, godt tværfagligt samarbejde, samt faglig udvikling. Vi har altid patienten i centrum, og alle der gæster os, behandles med omsorg og interesse.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, lækre faciliteter og ikke mindst en herligt travl hverdag. Hos os har du mulighed for at oparbejde og opretholde en bred vifte af kompetencer inden for konventionel røntgen og MR-scanning. Dine arbejdsopgaver bliver MR-scanning samt røntgen og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores radiologer.

Vi har dag- og aftenåben mandag til fredag og i weekenderne efter behov. Vi tilbyder et fleksibelt job, hvor du har indflydelse på planlægningen af din arbejdstid og din vagtplan aftales derfor individuelt efter klinikkens behov og dine ønsker.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer eller andet efter aftale, med vagter placeret fortrinsvist i alle ugens dage med en vagtlængde på 8-12 timer.


Capio søger


Vi søger en erfaren radiograf med MR-erfaring til vores røntgen og MR-afsnit, hvor vi servicerer ambulante, samt præ- og postoperative patienter. Erfaring med mammografi vil være en fordel.

Du har gode samarbejdsevner, er god til at kommunikere og du sætter pris på en effektiv og afvekslende dagligdag. Du har mod på et udfordrende arbejde med rig mulighed for selv at skabe rammerne for dit fagområde og i det daglige arbejde.


Yderligere information om stillingen


Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på [email protected]


Ansøgningsfrist


Ansøgningsfrist 27. maj 2023, men vi indkalder til samtaler løbende, så tøv derfor ikke med at sende din ansøgning.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.Capio.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Hellerup
  • Fredag den 16. juni 2023

Lignende jobs

  • Radiograf (vikar) i København N

    Radiograf søges til 12 mdrs. barselsvikariat på en af Danmarks nyeste røntgenafdelinger på [xxxxx] Neuroradiologisk gruppe 1 i Nordfløjen har fra d. 1. juni 2024 eller efter aftale brug f..
    • Radiograf
    • København N
    Få mere info
  • Radiograf (studiejob) i København N

    Er du studerende, og vil du gerne arbejde med drift, administration, kvalitetssikring og kommunikation på en uddannelsesinstitution? Så har vi måske et studiejob til dig. På uddannelserne til r..
    • Radiograf
    • København N
    Få mere info