Rekrutteringsfirma

Head of Finance til Rehau-Behr A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Head of Finance til international virksomhed med vækstambitioner


Går ligningen op, hver gang du har hænderne nede i regnskabet og løser hverdagens finansopgaver? Er du som en fisk i vandet, når det kommer til Excel, engelsk og det at sætte dig ind i nye systemer? Og drømmer du om at blive en del af et internationalt netværk med kolleger i både Danmark, Tyskland, Spanien, Tyrkiet og Mexico? Så har vi det rette job til dig.


Hos Rehau-Behr A/S er vi lydhøre overfor input og forslag til, hvordan vi effektiviserer vores processer og systemer. Vi er et selvkørende kontor i Danmark, hvor vi ikke går på kompromis, når det kommer til kollegial sparring og hjælp.

Du har overblikket, der sikrer fremdrift?
Som vores nye Head of Finance får du det overordnede ansvar for al regnskab og økonomi i Danmark. I din nye rolle, er det dig der, udarbejder regnskabet, analyser og har overblikket i forhold til økonomi. Du vil derfor få en alsidig hverdag med forskellige opgaver, hvor du kan udfolde dine kompetencer.

Din hverdag kommer blandt andet til at indeholde følgende:

  • Finansielle afstemninger
  • Budgetopfølgning, forecast og modeller
  • Rapportering til koncernens tyske hovedkontor
  • Debitor og kreditor styring
  • Bogføring af bilag og beregning af nøgletal
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
  • Administrative opgaver


Du har en naturlig evne til at optimere
Med en solid baggrund inden for regnskab, falder det dig naturligt at undersøge muligheder for effektivisering af vores processer og arbejdsgange. Måske du endda har gode idéer, når det kommer til ERP-systemer og Excel, som kan løfte forretningen. Du er analytisk, struktureret og selvstændig i din måde at arbejde på. Din proaktive tilgang er med til at sikre, at vi kommer i mål med opgaver, og at vi overholder deadlines.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en regnskabs- eller økonomifunktion. Og måske har du siddet i en international stilling og været vant til at arbejde med koncernregnskab.

Da kommunikationen med vores hovedkontor i Tyskland foregår på engelsk, er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk på et højt niveau både skriftligt og mundtligt.

Positivt, uformelt og professionelt miljø
Du bliver en del af en markedsledende dansk virksomhed med en stor tysk koncern i ryggen. Din daglige gang bliver på vores kontor i Hadsten. Vi sidder i et åbent kontorlandskab, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Her får du 14 dygtige og erfarne kolleger, der glæder sig til at møde dig.

Vi har gode arbejdsforhold, en positiv atmosfære, og er ambitiøse på hinandens vegne. Du kan derfor godt se frem til en hverdag, du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Har du regnet på det og er du klar til at søge stillingen?
Så hører vi meget gerne fra dig. Du behøver kun at sende et motiveret CV via linket. Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til at håndtere rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jens Haugbølle Piihl på tlf. 30 73 78 46 eller på [email protected].

Du kan læse mere om, hvad et motiveret CV indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rehau-Behr A/S
Behr A/S blev etableret i 2002 og har fra starten leveret innovative glasløsninger til supermarkeder og den kommercielle køleindustri. I 2015 købte den tyske koncern, Rehau, aktiemajoriteten i Behr A/S, som nu fortsætter under det samlede navn Rehau-Behr A/S. Et samarbejde der betyder, at vi nu er en af verdens førende producenter af glasafdækningsløsninger til kommerciel køling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hadsten

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Økonomiansvarlig (30t/uge) hos Spørring A/S Spørring A/S er en anerkendt aktør inden for specialinventar, søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig. Virksomheden tilbyder en unik mulighed fo..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Hedensted

    Fri kontakt
    Vil du have ansvaret for virksomhedens økonomiske forhold og samtidig agere wing manager for CEO/ejer i forretningsmæssige forhold, så er her en gylden mulighed for den rette profil. På vegne af Sommer-Savex søger vi en erfaren og engageret Økonomichef/Controller til at tage ansvar for økonomiafdelingen. Om Sommer-Savex.
    • Økonomichef
    • Hedensted
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Horsens

    Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed f..
    • Økonomichef
    • Horsens
    Få mere info