Start din karriere som kontorelev hos Social- og Boligstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense

Social- og Boligstyrelsen i Odense søger kontorelev inden for specialet Offentlig Administration.

Hvis du brænder for at tage en uddannelse i en moderne statslig virksomhed, hvor du indgår i forskellige teams med fagligt dygtige kolleger, der både kan understøtte din faglige og personlige udvikling, så har vi elevpladsen til dig.
Sammen med de øvrige elever i Social- og Boligstyrelsen får du også mulighed for at indgå i et godt elevfællesskab samt mulighed for at deltage i de sociale arrangementer, som elevgruppen løbende arrangerer.

Vi tilbyder
Som kontorelev i Social- og Boligstyrelsen får du en alsidig uddannelse med varierende opgaver. Du får rig mulighed for at udvikle og afprøve dine faglige kompetencer, da du vil blive tilknyttet tre forskellige kontorer med 8 måneder på hvert kontor. På alle kontorerne vil du blive oplært i forskellige administrative opgaver, herunder både driftsopgaver og projektrelaterede opgaver. I samarbejde med erfarne kolleger kommer du bl.a. til at arbejde med administrativ sagsbehandling, mødeplanlægning, rejseafregning, fakturering, udarbejdelse af dagsordener og referater samt indtastning af oplysninger i databaser.

Herudover tilbyder vi:

  • Et godt introforløb
  • Et veltilrettelagt uddannelsesforløb
  • En fast uddannelsesansvarlig, som følger dig under hele dit elevforløb
  • En fast oplæringsansvarlig på hvert kontor
  • Gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt
  • Gode ansættelsesforhold
  • En bred viden om samfundsforhold og offentlig administration

Som led i skoleopholdet kommer du desuden på studietur til Bruxelles.

Vi forventer
Vi søger en kontorelev, der er selvstændig og engageret, og som godt kan lide teamarbejde og afvekslende opgaver.

Herudover forventer vi, at du:

  • Er initiativrig og har lyst til at lære nyt
  • Er omstillingsparat, fleksibel og åben for nye opgaver
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er kvalitetsbevidst og kan arbejde struktureret
  • Er imødekommende, serviceminded og har mod på en masse udfordringer i en travl hverdag
  • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
  • Har gode It-kundskaber (vi anvender Office-parken samt forskellige fagsystemer).

Løn og ansættelsesvilkår
For at blive kontorelev i Social- og Boligstyrelsen skal du have bestået - eller forvente at bestå - en af følgende uddannelser inden 1. september 2023:

  • Grundforløb på en erhvervsskole inklusiv den 1-årige studiekompetencegivende del EUX eller HG, HGV eller HGS med de rette niveauer
  • STX, HTX eller HF + 10 ugers uddannelsesspecifikke fag
  • HHX + 5 ugers uddannelsesspecifikke fag
  • EUX

Er du over 25 år gælder samme krav som for yngre elever. Voksne elever over 25 år skal dog have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole. Her vurderer skolen din uddannelsesmæssige baggrund samt erhvervserfaring og afklarer, om du evt. skal have supplerende uddannelse eller godskrivning for relevant erhvervserfaring.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.
Stillingens ansættelsesområde er Social- Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Social- og Boligstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1., 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Send din ansøgning med CV og karakterudskrift eller terminsbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 6. juni 2023.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte uddannelsesansvarlig Elisabet Andersen på tlf. 41 74 00 10 eller mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Odense
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Odense M

    Brænder du for en kontoruddannelse indenfor offentlig administration og rige muligheder for at tage hul på et interessant karriereforløb? Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.Syddansk Erhver..
    • Kontorassistent
    • Odense M
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Odense

    Brænder du for en kontoruddannelse indenfor offentlig administration og rige muligheder for at tage hul på et interessant karriereforløb? Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.Syddansk Erh..
    • Kontorassistent
    • Odense
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Odense

    Social- og Boligstyrelsen i Odense søger kontorelever med speciale i Offentlig Administration. Hvis du brænder for at tage en uddannelse i en moderne statslig virksomhed, hvor du indgår i fors..
    • Kontorassistent
    • Odense
    Få mere info
  • Kontorassistent i Odense M

    Har du brug for et sabbatår inden studierne kalder, er jobbet som piccoline/piccolo hos [xxxxx] i Odense måske noget for dig. Vi søger to pålidelige og engagerede medarbejdere, der kan ar..
    • Kontorassistent
    • Odense M
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som kontorassistent i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.