Centerchef til socialområdet for børn og voksne i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Brænder du for at give alle børn og voksne de bedste betingelser i livet?

Trives du med en bred opgaveportefølje, hvoraf nogle er "vilde" problemer? Har du stor analytisk kapacitet? Er du stærk på økonomistyring og relevant lovgivning? Så er stillingen som centerchef sikkert noget for dig!

Furesø Byråd har i fællesskab formuleret kommunens 2030 mål, og to af målene er at gå foran for at sikre det gode børneliv og at nedbringe antallet af socialt udsatte. Som kommune vil vi være med helt fremme til at sætte den velfærdspolitiske dagsorden med forebyggende og sammenhængende indsatser sammen med borgerne. I Furesø mærker vi også et øget pres på socialområdet med et stigende behov for hjælp og støtte til børn og voksne med særlige behov og dermed stigende udgifter på både børne- og voksenområdet. Udfordringerne er komplekse, og problemerne er "vilde" og kan ikke nødvendigvis løses, som vi plejer.

Sammen med dit kompetente hold af ledere og medarbejdere skal du løse en række strategisk vigtige opgaver og facilitere et bredt, politisk og borgerrettet samarbejde om fremtidens Furesø. Vi står blandt andet overfor implementering af Barnets Lov, nyt fagsystem og VUM 2.0, ligesom der er igangsat en analyse af voksenområdet, hvor formålet er at undersøge, hvad Furesø Kommune kan gøre for at reducere udgifterne betragteligt på det specialiserede voksenområde. Derudover er der allerede igangsat flere tiltag på både myndigheds- og udførerområdet, der skal være med til at understøtte et budget i balance.

På den korte bane skal du kunne være meddriver på disse tiltag, og på den længere bane forventes du at tænke innovativt og nyt om, hvordan fremtidens velfærd på det forebyggende og specialiserede socialområde kan udvikles for de samme eller færre ressourcer. Du skal kunne se mulighederne i fortsat at udvikle området og skabe råderum til at udvikle flere lokale tilbud og indsatser i Furesø.

Din opgave som chef bliver at balancere mellem at have styr på drift, økonomi, lovmedholdelighed, kvalitet i sagsbehandlingen og samtidig stå i komplekse og vilde problemer, som du måske ikke har mødt før, og som derfor kræver afprøvning af nye faglige løsninger og prøvehandlinger. Det kræver mod.

Vi ønsker os en chef med gnist i øjnene og engagement. En chef som med et motiverende, inddragende og tillidsbaseret lederskab stiller sig i spidsen og bidrager til at understøtte implementeringen og realiseringen af vores ambitioner på socialområdet.

I Furesø skaber vi løsninger sammen, og vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre vilde og komplekse problemer mindre ved at involvere og invitere de rette mennesker ind i løsningsarbejdet, interne såvel som eksterne. Inddragelse af borgerne er en naturlig del af vores arbejde både i det daglige møde mellem borger og kommune og i udvikling og implementering af nye tiltag.

Du skal skabe fremdrift og udvikle den sammenhængende opgaveløsning inden for dit eget ansvarsområde og være dedikeret medspiller og en drivende kraft i organisationen, når det handler om at skabe resultater og tænke i helheder på tværs af kommunen. Det gør du bl.a. i Furesø Kommunes chefgruppe, hvor du er en af otte engagerede, støttende og skarpe centerchefkolleger.

Vi lægger vægt på, at du:

  • besidder solid ledelsesmæssig erfaring og har en åben, tillidsbaseret og inddragende ledelsesstil, hvor du gennem dit lederskab evner at motivere dine omgivelser og skabe engagement og arbejdsglæde.
  • tager ansvar for økonomistyringen, sikrer budgetoverholdelsen og besidder den fornødne beslutningskraft, når det kræves.
  • formår at balancere et strategisk udviklingsfokus med et vedholdende fokus på sikker drift, effektivisering, eksekvering og omkostningsbevidsthed
  • har evnen til at navigere i en kompleks opgaveportefølje og modet til at tænke nyt.
  • har integritet og formår at skabe tillid omkring din person. Ligesom du har fremragende samarbejdsevner, som du formår at udnytte bredt i organisationen.
  • har politisk flair samt erfaring med at lede i en politisk styret organisation.
  • har mod og vilje til at bringe dig selv og dit lederskab aktivt i spil i en chefgruppe med stærk holdånd – i et tæt samarbejde med direktion og borgmester.
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, herunder en formel lederuddannelse
  • har arbejdsmæssig erfaring inden for centrets område og et indgående kendskab til det samlede lovgivningskompleks på feltet.

I den kommende periode vil du som centerchef bl.a. skulle stå i spidsen for:

  • at sikre et budget i balance, der går hånd i hånd med vores ønsker om rehabilitering og faglig kvalitet.
  • at der er fokus på kvalitet og udvikling ift. sagsbehandlingen og økonomistyringen inden for centerets ansvarsområde.
  • fastholde et stærkt borgerfokus, hvor hjælp til selvhjælp er helt centralt, og hvor du sammen med øvrige samarbejdspartnere skaber en samlet borgerplan.
  • sikre det tætte samspil i udviklingen af centerets tilbudsvifte og interne samarbejdsrelationer, herunder samspillet mellem myndigheds- og udførerfunktioner.
  • bidrage aktivt og resultatorienteret i det tværgående effektiviseringsarbejde med base i chefgruppen.

Du vil møde en åben og engageret organisation, der:

  • har styr på drift og økonomistyring og arbejder for at skabe resultater med afsæt i Furesø Kommunes mål og ambitioner.
  • løfter på tværs, markerer sig og opmuntrer til helhedstænkning og handling i hele organisationen.
  • udfordrer, udvikler og stiller krav til sig selv og hinanden og muliggør, at vi matcher de udfordringer, der fremadrettet stilles til effektiv opgaveløsning i kommunen.
  • brænder for at udvikle Furesø til en endnu mere attraktiv kommune og en attraktiv arbejdsplads.

Center for Børn og Voksne

Center for Børn og Voksne består af otte afdelinger. De otte afdelinger er fordelt på tre afdelinger under området Myndighed og fire afdelinger under området Specialiserede indsatser for børn, unge og voksne samt en stabsfunktion.

Myndighed omfatter afdelingerne:

  • Forebyggelse og børnefaglige undersøgelser.
  • Foranstaltning for børn og unge.
  • Borgere med nedsat funktionsevne.

Specialiserede indsatser for børn, unge og voksne omfatter afdelingerne:

  • Afdelingen for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.
  • Afdelingen for botilbud til borgere med behov for omfattende støtte.
  • Afdelingen for Socialpsykiatri og udsatte borgere.
  • Furesø Familiehus.

Vi er i alt 210 medarbejdere, 7 afdelingsledere, 2 områdeledere og en centerchef.

Furesø Kommune

Furesø Kommune er beliggende i noget af Danmarks mest storslåede natur med direkte adgang til badevandet i såvel Furesø, Søndersø som Farum Sø. Furesø er en kommune med ressourcestærke borgere med et højt uddannelsesniveau samt mange forskellige nationaliteter og boformer. Vi er kendetegnet ved engagerede og kreative borgere i velfungerende lokalsamfund. Der er et blomstrende foreningsliv med intet mindre end 330 forskellige foreninger.

Furesø Byråd besluttede i foråret 2020 otte overordnede mål for kommunens udvikling frem til 2030. Det lægger sig i slipstrømmen på en markant borgerinddragelsesstrategi, der har udmøntet sig i "Furesømodellen for borgerinddragelse".

Læs mere om kommunen her:

Furesø Kommunes byråd

Den administrative organisation

2030 mål

Furesømodellen for borgerinddragelse

Yderligere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte velfærdsdirektør Karen Nørskov Toke på tlf. 2494 7384, mail [email protected]. Eller konstitueret centerchef Susanne Philipson på tlf. 7216 5045, mail [email protected].

Ansøgningsfrist og samtaler

Der er ansøgningsfrist torsdag 8. juni 2023 kl. 23.00.

Vi forventer at holde første samtalerunde 16. juni og anden samtalerunde 27. juni.

Mellem de to samtalerunder vil der blive gennemført test af kandidaterne, og vi indhenter referencer.

Ansættelse

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen den 1. august 2023 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og i henhold til "Aftale om aflønning af chefer". Lønnen forhandles med udgangspunkt i en forventet nettoårsløn på kr. 800.000.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=883df210)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Værløse
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Gentofte

    business cofounder reputation survey / repvey.com Gentofte Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated nerd lacks partner with ex..
    • Direktør
    • Gentofte
    Få mere info
  • Direktør i Hørsholm

    Do you want to help people with allergy? Is ensuring the highest standards of patient care to the benefit of people living with allergy your passion? ALK is the world leader in allergy immunotherap..
    • Direktør
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Direktør i Værløse

    Har du lyst til at være direktør for en ny vækstvirksomhed med stort potentiale? Vi har dygtige medarbejdere og et stærkt produkt, og skal nu bruge en administrerende direktør, der med stor ledelse..
    • Direktør
    • Værløse
    Få mere info
  • Direktør i Kongens Lyngby

    Har du erfaring med arbejdet og beslutningsprocesserne i en stor, politisk styret organisation med mange interessenter? Har du evnerne til at sikre fremdriften for den tekniske udvikling af det nye..
    • Direktør
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1