Content Creator med et kommercielt mindset på de gode historier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Summer idéerne og kribler det i fingrene for at fortælle, hvordan tryghed skaber overskud? Er du garant for velskrevet content, mål­rettet annoncering og udvikling af inspirerende storytelling? Og har du lyst til at være en del vores orange familie med et unikt fælles­skab, høj faglighed og stærke visioner?

telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med afsæt i den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vores mission er enkel; vi sikrer tryghed, så vores kunder har overskud til det, som de gør bedst. Dén fortælling fortjener at komme bredere ud. Derfor søger vi en Content Creator, som brænder for at positionere os endnu skarpere på vores digitale kanaler.

Dit teksthåndværk løfter forretningen – og sætter dine kolleger op til succes

Du indgår i et forretningsudviklingsteam, hvor du får ansvar for at drive vores kommunikationsstrategi med særligt fokus på at un­derstøtte forretningens rebranding med velskrevet contentproduktion og effek­tive marketingaktiviteter – men også med mere pro­aktive indsatser inden for bl.a. annoncering og storytelling, som skaber salgsleads.

Du får en spændende hverdag, hvor du sætter telesikrings aftryk og tone of voice gennem:

  • Produktion af content til SoMe, kampagner, nyhedsbreve og intranet
  • Tekstforfatning til kundecases, præsentationer, white papers, vidensartikler m.m.
  • Drift af årshjul for marketingaktiviteter
  • Onlineannoncering primært via LinkedIn og Facebook samt research på og tracking af digital effektivitet
  • Storytelling

Fælles for opgaverne er, at du trives i en opsøgende formidlingsrolle. Du leverer med dit håndværk, din kommercielle tilgang og ejerskab på processen lækkert content og kontinuitet i vores udtryk, og du skaber effektiv branding. Derfor engagerer du dig i at finde og fortælle historierne om alle de gode løsninger, som vi hjælper vores kunder med – på den måde bidra­ger du til, at bl.a. salgs-og projektteamsene får leads at arbejde videre med, du understøtter Kundecenterets arbejde med at sikre den gode kunde­oplevelse, og du tapper ind i HR’s fokus på at tiltrække relevante kandidater.

Kommerciel profil der stiller skarpt på at skabe tekster der inspirerer og konverterer

For at få succes i stillingen har du blik for at formidle, hvordan tryghed skaber overskud. For os betyder det, at du motiveres af at forstå både vores målgrupper samt sikringsløsningerne, kulturen og visionerne i vores forretning. Det formidler du med en tone of voice og med rette timing, som vækker opmærksomhed og skaber resultater.

Du får hele organisationen som din inspirationskilde. Det kræver blot, at du er nysgerrig og initiativrig. For dine kolleger står alle klar med input og sparring, som du kan bruge i dit arbejde – lige fra historier om strategiarbejde, at vinde store projekter, gode NPS-scores, produktviden, uddannelse af lærlinge og elever, spændende kundecases, medarbejderportrætter m.m.

Vi tilbyder dig en plads i den orange familie. I vores familie samarbejder vi tæt, vi er nærværende og har let til smil; samtidig læg­ger vi vægt på høj faglighed, detaljebevidsthed og kvalitet i opgaven. Vi er dedikerede, eksekverende og kundeorienterede, og vi arbejder nysgerrigt med, hvordan vi hele tiden kan udvikle os - med respekt for det der virker. Det samme ønsker vi af dig.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring fra en lignende stilling og har en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation, markedsføring el.lign.
  • Har arbejdet med Canva, Google Analytics, Sales Navigator eller lignende platforme – eller har lyst til at lære det
  • Har arbejdet med CMS-platform - gerne Wordpress
  • Har erfaring med CRM-platform f.eks. Dynamics 365, Mailchimp eller lignende
  • Har et kundeorienteret og kommercielt mindset samt holder dig opdateret på tendenser i dit felt
  • Taler og skriver fejlfrit dansk med styr på grammatikken og med en gennemslagskraft som fænger

Vi investerer i dig og tilbyder

Et job med indfly­delse, fleksibilitet og et stærkt kollegafællesskab samt en lønpakke matchende dine kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring. Vi investerer løbende i vores medarbej­dere, og det åbner for at følge de faglige og personlige udviklingsområ­der, som giver mening for dig og for forretningen.

Interesseret?

Vi vil så gerne lære dig at kende, og derfor beder vi dig i din ansøgning angive for hvilken virksomhed, som du i dag driver con­tent-indsatsen for.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forretningsudvikler Mick Bunds­gaard på tlf. 24 43 51 58.

Ansøgningsfrist er 12.06.2023. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat, hvorfor vi afholder ­samtaler løbende, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg N
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Kolding

    Kan du udvikle det digitale salg, og evner du at udnytte platforme og marketing automation til mere salg? Leder du efter en stilling som e-commerce manager, PPC-specialist, marketing manager el..
    • Marketingmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob træder du ind i en organisation, hvor marketing og profilering af virksomheden skal i fokus. Vores samarbejdsvirksomhed ønsker at løfte deres marketingindsats til et n..
    • Marketingmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob vil du blive en del af virksomhedens marketingsafdeling, hvor du især skal bidrage med dine skarpe grafiske kompetencer i form af billeder, videoer og GIF's. I studiej..
    • Marketingmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob bliver din første opgave at assistere virksomhedens medarbejdere med ordrebehandlingsrelaterede opgaver såsom oprettelse af sager, samt arbejde i virksomhedens CRM sys..
    • Marketingmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info