Klinisk specialist i sygepleje søges til vores lungemedicinske sengeafsnit på SUH, Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Klinisk specialist i sygepleje søges til vores lungemedicinske sengeafsnit på SUH, Næstved.

Nøgleord; Forskning, udvikling, sygepleje, rollemodel, undervisning, målrettethed, strategi, kvalitet, facilitering og faglighed.

Vi er en afdeling med meget høj faglighed, dygtige dedikerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, en synlig ledelse og dygtige tværfaglige samarbejdspartnere. Vi er alle mennesker, der gerne vil mennesker - det være sig både patienterne og hinanden.

På vores lungemedicinske afsnit i Næstved, arbejder vi med at styrke sygeplejens faglighed, med afsæt i vores Strategi for sygepleje Job og uddannelse i Medicinsk Afdeling - Sjællands Universitetshospital (sjaellandsuniversitetshospital.dk). Vi ønsker at sikre målrettet og strategisk udvikling af det sygeplejefaglige vidensgrundlag og kvalitet, ud fra Fundamentals of Care rammen. Vi vil sikre patienter og deres pårørende den bedste pleje og behandling.

Den kliniske specialist skal bidrage til at styrke afsnittets kliniske kompetencer, faglige ledelse, uddannelse, samt forskning og udvikling inden for sygeplejen til den medicinske patient.

I din ansættelse som klinisk specialist på vores lungemedicinske afsnit, vil dit fokus være ud fra ovenstående mål, at binde sygeplejen i det lungemedicinske speciale sammen fagligt og udviklingsmæssigt.

Hvem er vi?

Lungemedicinsk afsnit i Næstved er en del af Sjællands Universitetshospital, Medicinsk afdeling, Roskilde. Lungespecialet har yderligere otte pladser i Roskilde, samt på hver matrikel ambulatorier der varetager opgaver indenfor underspecialerne; klassisk lungemedicin, infiltratudredning (cancer-udredning), astma og allergi, tuberkulose samt et diagnostisk center. Vi har almindelig ambulant funktion, men også to dagafsnit, hvor der udføres invasive undersøgelser i forbindelse med infiltratudredning.

Vi har både patienter indlagt i korte og lange indlæggelsesforløb, som vi i tæt samarbejde med vores læger, farmakonomer, lægesekretærer samt fysio- og ergoterapeuter, arbejder for at tilbyde den bedste pleje- og behandling.

I sengeafsnittet arbejder vi med flere udviklingsområder inden for lungemedicin, f.eks. specialiseret iltbehandling (NIV, highflow) og specialiseret sygepleje ved lungedræn. Vi har en sygeplejefaglig udviklingsgruppe (SFU), samt en sygeplejefaglig forskningsgruppe (SFF) på tværs af alle afsnit i Medicinsk afdeling. For tiden arbejder vi med følgende:

  • Implementering af Strategi for sygeplejen baseret på Fundamentals of Care, faglig sparring, samarbejde og udvikling på tværs af specialer
  • Sygeplejefaglig symposium i Medicinsk Afdeling en gang årligt
  • Etablering af et forskningsprogram i sygepleje til den medicinske patient, faciliteret af vores Sygeplejefaglige forskningsleder.

Vi ser dig som et vigtigt fagligt omdrejningspunkt i sammenhængen mellem afsnittets plejepersonale og den udvikling og introduktion af både ny og kendt viden, som vi ønsker er grundlaget for sygeplejen i afdelingen. Du forventes derfor at kunne kombinere det kliniske arbejde med forsknings- og udviklingsopgaver efter nærmere aftale. Til daglig er du en del af et fagligt team bestående af afsnittets oversygeplejerske og sygeplejersken med specialistfunktion, som er forankret i afsnittet. Du bliver også del af det kliniske sygeplejespecialist netværk på tværs af Medicinsk Afdeling bestående af en sygeplejefaglig forskningsleder, samt de 7 kliniske specialister på tværs af alle vores afsnit i Medicinsk Afdeling, SUH Roskilde.

Hvem er du?

  • Du er uddannet sygeplejerske og gerne med lungemedicinsk erfaring, men det er ikke et krav
  • Du har relevant akademisk uddannelse på Kandidat niveau
  • Du er interesseret i at udvikle en stærk faglig profil som akademisk sygeplejerske
  • At du i samarbejde med afsnitsteamet indgår i den faglige ledelse af sygeplejen
  • Har gode relationelle, kommunikative og pædagogiske egenskaber og er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser
  • Arbejder målrettet på at sygepleje, kvalitet, forskning og udvikling skal komme patienterne til gode i klinisk praksis
  • Går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Har mod på at tænke og skabe nyt
  • Du har evnen til at motivere og opnå følgeskab
  • Er igangsætter, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser relateret til klinisk praksis.
  • Er fagligt opdateret og holder dig ajour med ny viden og forskning inden for det sygeplejefaglige felt

Vi tilbyder:

  • En fantastisk sengeafdeling, med fokus på det gode arbejdsmiljø
  • En målrettet introduktion afhængig af dine kvalifikationer
  • At blive en del af et stærkt sygeplejefagligt team i lungemedicinsk afsnit
  • Tæt samarbejde med chefsygeplejersken og oversygeplejerskerne i afsnittet
  • En ambitiøs sygeplejefaglig organisation med mange kompetente kollegaer
  • Netværk med de øvrige kliniske sygeplejespecialister i Medicinsk afdeling
  • Deltagelse i Sjællands Universitets Hospital (SUH)s faglige netværk NUUF for kliniske specialister
  • Faglig og akademisk sparring på forsknings- og udviklingsprojekter
  • Muligheder for udvikling og styrkelse af din egen faglighed og profil

Ansættelse:

Organisatorisk vil din ansættelse være forankret i lungemedicinsk sengeafsnit i Næstved, med reference til oversygeplejersken – i et tæt samarbejde med chefsygeplejersken, som har det overordnede ansvar for stillingen og den sygeplejefaglige forskning og udvikling i afdelingen. Du skal påregne at der vil være nogle dage i hver måned, hvor du skal møde i Roskilde

Stillingen er på 37 timer med et reduceret antal vagter, som vi samarbejder omkring og der er skabt mulighed for udvikling og forskningsprojekter i afdelingen specifikt, og på tværs af Medicinsk Afdeling generelt. Det forventes, at du indgår i et weekendrul hver 6. weekend.

Om Medicinsk Afdeling:

Medicinsk afdeling, SUH Roskilde har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Organisatorisk:

Medicinsk afdelingen består af 55 sengepladser fordelt på tre sengeafsnit på hhv. SUH Roskilde og Næstved sygehus, flere ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt tre dialyseafsnit på henholdsvis SUH Roskilde, SUH Køge og Nykøbing Falster Sygehus.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med SUH overordnede strategi. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte:

Oversygeplejerske Lotte Panton tlf. 93 57 69 64 eller på [email protected]

Chefsygeplejerske Stella Sandfeld tlf. 2212 6508 eller på [email protected].

Ansøgningsfrist d. 14. juni 2023. Samtaler forventes afholdt 19. juni 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i Næstved

    Er du sygeplejestuderende og mangler et studierelevant arbejde? Har du lyst til at udvikle din sygeplejeerfaring og arbejde på fleksible tidspunkter? – så læs videre her. [xxxxx]s..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Introduktionslæge søges til klinisk onkologi med funktion på Klinisk Onkologisk Afdeling i Næstved. Stillingen er etårig 3800-N-22-I-03 I stillingen indgår specialespecifikke og generelle kurse..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Vi søger en aut. veterinærsygeplejerske til Evidensia Næstved Dyrehospital til en fast stilling 30-37 timer om ugen uden vagtforpligtigelse.Hvis du er nyuddannet, så planlægger vi et passende opl..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2