Nysgerrige jordemødre med lyst til udfordring og læring søges til vores dejlige fødegang på Regionshospital Nordjylla...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi har fantastiske fysiske rammer i næsten nye bygninger, nye multisensoriske sansefødestuer og svangre- barselsafsnittet lige om hjørnet.
Vi har ca. 1.500 fødsler om året, hvilket betyder, at der altid er noget at lave og altid er noget at lære. Vi har travlt, blandt andet fordi mange kolleger selv er på barsel, og vi søger nu nye kolleger til at indgå i vores ret OK kollegiale fællesskab!
Vi arbejder i udekonsultationer i 7 forskellige byer i Nordjylland, hvor vi tværfagligt og tværsektorielt har et tæt samarbejde med kommunerne, bl.a. omkring forældreundervisningstilbud.
Frem for alt så er vi en flok dedikerede, skønne jordemødre (siger vores chef), der har det sjovt og godt med hinanden, hvilket bidrager til det gode arbejds- og læringsmiljø. Vi arbejder tæt sammen med social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og læger med hvem vi deler arbejdsplads, læringsrum og spisestue.
Kunne du tænke dig at undersøge, om det er dig, vi skal ansætte så ring, lav en aftale og kig op til os!

Faglighed
Vi er en afdeling i stadig udvikling. En udvikling der bl.a. understøttes af, at vi har mange studerende, en kvalitets- og udviklingsjordemoder, regelmæssig supervision og endelig et tæt samarbejde med andre faggrupper. Vi arbejder med mentorordning for nyansatte, personligt introduktionsprogram tilpasset erfaring og kompetencer. Vi afholder interne kurser med oplæring af alle i obstetrisk færdighedstræning, bl.a. med fokus på den ukomplicerede fødsel og på at nedbringe sectiofrekvensen. Der undervises i STAN, oprejste UK-fødsler, Rebozo, akupunktur, klinisk vejledning mv. Endelig afholdes regelmæssige audits om faste temaer.

Organisering og vagtformer
Vi har både distriktsjordemoderordning (kendt jordemoder) bemandet med 9 jordemødre og 25 fuldtidsstillinger for jordemødre i konventionelt vagtberedskab med dag, aften, nat og døgnvagter på fødegangen. Vi har et barselsambulatorium, der fungerer i tæt samarbejde med barselsafsnittet.
Vi har i flere år arbejdet med ambulante fødsler, også til førstegangsfødende, hvor barselsjordemoderen tager på hjemmebesøg.
Vi har en gruppe jordemødre, der fungerer som koordinerende jordemødre i døgnvagt på fødegangen, hvilket betyder, at man aldrig er alene og altid har en sparringspartner tæt på.
Vi har både det helt ukomplicerede, hjemmefødsler og næsten alle former for patologi efter GA 32 uger.
Der er rigeligt med udfordringer og mulighed for sparring og læring. Der er fokus på læring og udvikling både formelt og uformelt. Der arbejdes månedligt med fokus på et obstetrisk tema, og der kører flere arbejdsgrupper med udvikling af et fagligt område. Vi samarbejder med Aalborg Universitetshospital om instrukser inden for obstetrikken og de patienter, der har komplikationer uden for vores kategori af fødende.
Vi mødes som regel 4 gange om året til stormøder/personalemøder. Vi mødes også til spontant organiserede sociale tiltag og mødes endvidere regelmæssigt i mindre grupper til faglig sparring, men også til styrkelse af det sociale engagement.
Fødeafdelingen og dele af svangre- barselsafsnittet ligger på samme etage, og vi har tæt kontakt til og tæt samarbejde med sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Der er således altid en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske i vagt på fødegangen.

Landsdelen og hvad vi ellers kan byde på
Vi synes selv, at vi bor i den smukkeste landsdel i Danmark med frisk luft, skov, hav og strand med mulighed for naboer tæt på eller luft mellem husene, højt til himlen, et skønt lys og et smukt sind.
Så har du lyst til at afprøve det nordjyske – den nordligste fødegang i Danmark – er du jordemoder med dansk autorisation, og har du et ønske om at arbejde med:
· et spændende fagligt miljø i udvikling
· hvor du kan være fagligt engageret
· gode forløb for gravide fødende og barslende
· være en del af og at kunne bidrage til et godt arbejdsmiljø
så skal du kontakte os.

Læs mere om afsnittet:

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte chefjordemoderLaila Hørby pr. mail: eller tlf. 51147284.

Det praktiske
Tiltrædelse: 1. juli 2023, gerne før.
Ansøgningsfrist: 8. juni 2023.
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt d. 16. juni 2023.

Løn- og ansættelsesforhold i.h.t gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Hjørring
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Jordemoder i Hele Danmark

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info