Klimafaglig projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Klimafaglig projektleder til implementering af handlingsplaner, søges til Afdelingen for Service og Teknik ved Regionshospital Nordjylland.

Kan du give klimaet førstehjælp og gå stuegang i den bæredygtige udvikling? Brænder du for at løfte såvel kendte som nye opgaver indenfor bæredygtighed og drømmer du om et arbejde, hvor du er med til at gøre en forskel - hver dag? Så har vi lige nu en unik og spændende stilling som klimafaglig projektleder på Regionshospital Nordjylland.

Din hverdag som klimafaglig projektleder
Som klimafaglig projektleder ved Regionshospital Nordjylland, står du i spidsen for at understøtte bæredygtige initiativer på hospitalets afdelinger, med reference til hospitalets lokale klimahandlingsplan. En væsentlig og højt prioriteret opgave, som går på tværs i alle hospitalets afdelinger, således vi til hver en tid fremstår som Nordjyllands mest ambitiøse klimahospital. Vi vil være tydelige i vores arbejde med klimaområdet overfor patienter og borgere, såvel som medarbejdere med tilknytning til Regionshospital Nordjylland. Derfor skal du kunne tale med om både affaldssortering, bæredygtig sygepleje og vegetarkost. Det bliver din opgave at:
  • understøtte og facilitere projekter og processer hvor ansvar for bæredygtige løsninger er indtænkt i hele processen.
  • samle og sprede viden som grundlag for ny praksis.
  • understøtte udvikling af nye idéer og metoder for fremtidens praksis på hospitalet og i samspil med de mange forskellige interessenter – både i form af eksempelvis ny teknologi, apparatur, metoder eller praksis

Du vil opleve en alsidig og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og spændende udfordringer, som både vil sætte såvel faglige som personlige kompetencer i spil. To dage er sjældent ens, og vi står ofte over for opgaver, der kræver handling her-og-nu.
Regionshospital Nordjylland er en stor arbejdsplads, og som ansat i Afdelingen for Service og Teknik får du en stor kontaktflade til både hospitalets mange ansatte og til eksterne samarbejdspartnere. Vi har en travl hverdag med mange bolde i luften, hvor vores fornemmeste opgave er at gribe dem alle, store som små, med blik for service og kvalitet.

Vores ønsker til dig

Vi har brug for en klimafaglig projektleder med god erfaring indenfor forandrings- og projektledelse samt med brede kompetencer indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Det vil være en fordel, hvis du har viden eller erfaring indenfor sundhedsområdet, men det vigtigste er at du har interesse og motivation for at arbejde med grøn omstilling i sundhedssektoren. Herudover ønsker vi os:
  • at du udviser overskud og har viljen til altid at være klar til at vise lederskab når det går stærkt og hverdagen byder på ekstra udfordringer.
  • at du har projektledelseserfaring inden for bæredygtighed og grøn omstilling og har god sans for orden og kvalitetssikring.
  • at du har gode kommunikative evner, mundtlige såvel som skriftlige.
  • at du befinder dig godt på såvel det administrative område som det praktiske.
  • at du er serviceminded og altid hjælper med et smil, hvad enten det er hospitalets mange ansatte eller eksterne samarbejdspartnere, der har brug for projektledelse og beslutninger til stort og små.


Vi tilbyder
En spændende stilling på en arbejdsplads, hvor hverdagen aldrig står stille, og hvor alle er med til at gøre en forskel for borgerne i Region Nordjylland. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og vi har et godt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på godt humør og medvirker til skabe en god arbejdsplads, der bygger på vores ITOP-værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.

Hvem er vi i Afdelingen for Service og Teknik
Afdelingen for Service og Teknik ved Regionshospital Nordjylland består af godt 300 medarbejdere. I afdelingen råder vi over en bred række af kompetencer og erhvervsfaglige uddannelser, alle med reference til service og teknik.
Hospitalet er geografisk lokaliseret med akuthospital i Hjørring, et lokalhospital med kirurgiske og medicinske funktioner i Frederikshavn, en neurorehabiliteringsenhed i Brønderslev og et gigt- og rygcenter i Skagen. Vi arbejder alle efter visionen ”Et bedre liv i toppen af Danmark” og den ambition gælder både for patienter, pårørende, personale og andre samarbejdspartnere. Medarbejderne er hospitalets vigtigste ressource, og vi bestræber os på altid at tilbyde de uddannelsesmæssige og kompetenceudviklende aktiviteter, som medarbejderne efterspørger.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktiske informationer.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Det primære arbejdssted vil være i Hjørring, men der skal påregnes arbejdsdage på hospitalets øvrige matrikler, som anført ovenfor. Du refererer til chefen for Afdelingen for Service og Teknik.
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til teknisk chef og servicechef Morten Risager Nielsen på e-mail: eller tlf.: 9764 1792.
Ansøgningsfristen er 7. juni 2023 og der afholdes samtaler umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse snarest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder (praktik) i Nordjylland

    Vi leder nemlig efter en praktikant med interesse for projektledelse, projektøkonomi og med teknisk flair – og som har lyst til at omsætte teori til praksis. Dit praktikforløb Som praktika..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder (praktik) i Aalborg

    <p><strong>VI SØGER DIG! </strong></p><p>Vi søger en ambitiøs, dygtig og engageret praktikant til [xxxxx]s kontor i Aalborg/Aarhus til efteråret 2024. Er du vores ko..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg Øst

    Teknisk projektleder til spændende virksomhed, hvor drømme smedes af stål Har du kunden som omdrejningspunkt i alle processer og beslutninger? Ønsker du at omsætte dine naturlige projektleder..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vil du spille en central rolle på store projekter inden for landstrømsanlæg i hele verden? Vil du sætte dit præg på kulturen, arbejdsgangene og processerne i en virksomhed, der går forrest inden fo..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3