Erfaren Procurement Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hos 3 driver vi en sund forretning med stabil vækst, men vi kan stadig blive endnu skarpere i indkøbsafdelingen til at sikre de bedste vilkår og aftaler, som gør det muligt at drive en sund og voksende forretning. Vi har travlt og udvider vores Procurementafdeling – og derfor har vi brug for dig vores team, hvor du i høj grad får brug for din solide erfaring og evner som indkøber.

Hvordan er Procurement anderledes hos 3?

Vores dagligdag er karakteriseret af et fladt hierarki, og beslutningsvejene er korte. Vi træffer vores beslutninger med et strategisk perspektiv, men du får ansvar for og frihed til at vælge den tilgang, du mener er bedst. Det stiller krav til din nysgerrighed og åbenhed, og vi finder det værdifuldt, at du selv kan handle proaktivt. I samme ånd gør vi meget ud af at give plads til din personlighed i dagligdagen, da din evne til at skabe relationer og forhandle er afgørende for, at du lykkes.

Hvad får du ansvar for?

Som Procurement Specialist får du sammen med dine kollegaer i afdelingen ansvar for at forhandle og implementere indkøbsaftaler. Dine vigtigste arbejdsopgaver vil derfor være at:

  • Gennemføre udbud
  • Forhandle kommercielle vilkår
  • Udarbejde kontrakter

Procurement er en del af 3’s juridiske afdeling, som vi naturligvis har et tæt samarbejde med. Derudover vil du få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, når du løbende sikrer, at de kontrakter, du er ansvarlig for, opfylder behovene hos de forskellige afdelinger og kollegaer.

Den rette kandidat for os

  • Har minimum 5-8 års erfaring med Procurement, og har lyst til at udfordre sig selv fagligt
  • Har en god økonomisk og juridisk forståelse
  • Har en uddannelse på kandidatniveau
  • Har faglig tyngde til at turde bryde rammerne, udfordre leverandører, være vedholdende og tage styringen i en forhandlingssituation
  • Er udadvendt og bruger sig selv til at skabe relationer til både leverandører og kollegaer
  • Er struktureret, løsningsorienteret og helmer ikke før opgaven er afsluttet og kontrakten er i hus
  • Taler og skriver både dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele, og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Læs mere om os på 3.dk/om3. Hvis du vil have et indblik i vores hverdag, så tjek 3UdenFilter på Instagram eller søg på #3udenfilter på diverse sociale medier.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, men senest 22/8. Vi indkalder til samtale løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Procurement Manager, Helle Lund Zohnesen på mobil 31 200 235 eller på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Torsdag den 13. juli 2023