Financial Assistant til international projektvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du en omhyggelig talknuser med lyst til at være en del af en international projektvirksomhed? Drømmer du om at udvikle dine kompetencer inden for det finansielle område og møde spændende udfordringer i en samarbejdsorienteret vækstvirksomhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Financial Assistant.

Gør en forskel inden for regnskabsområdet

Som Financial Assistant hos BMS Heavy Cranes bliver du en integreret del af et dygtigt Finance team og vil stifte bekendtskab med en lang række opgaver inden for regnskabsområdet, herunder bogføring, debitor- og kreditorhåndtering og perioderapporteringer. Der vil være god mulighed for både personlig og faglig udvikling samt medansvar for adskillige økonomi- og regnskabsopgaver. Du vil få et selvstændigt ansvar for løsningen af opgaver samt egne ansvarsområder. Med reference til Team Lead Accounting, Lone Charlotte Andreasen, bliver du en del af et stærkt team, der har en central placering i organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Kreditorbogholderi
  • Bogføring/kontering (Finans/Debitor)
  • Bank, betalinger og bankafstemninger
  • Fakturering
  • Håndtering af momsafregninger
  • Deltagelse i perioderapportering samt månedsafslutninger
  • Bogholderiafstemning, herunder forberedelse af regnskabsmateriale til revision
  • Ad Hoc-opgaver

Pligtopfyldende teamplayer

Vi forestiller os, at du har praktisk erfaring som regnskabsassistent eller lignende. Som personer du ansvarsbevidst, pligtopfyldende og hjælpsom, og du har et ønske om at dygtiggøre dig. Du arbejder struktureret, har fokus på detaljen og ønsker samtidig at yde en god service – både når det kommer til kollegaer og samarbejdspartnere. Du er engageret, positiv indstillet og er en samarbejdende teamplayer, der bidrager til kollegaskabet. Ydermere trives du i et internationalt miljø med højt til loftet, behersker engelsk i både skrift og tale samt har flair for Excel og IT.

Fleksibilitet og passion

Hos BMS Heavy Cranes ønsker vi at præge den grønne omstilling, og vi tror på, at engagerede og passionerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Vi arbejder hårdt på, at alle medarbejdere føler ejerskab og giver samtidig den frihed, der skal til, for at du trives og kan finde en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ud over løn tilbyder vi en række personalegoder: Pensionsordning, sundhedssikring, en god kantineordning, fitnessrum i bygningen og meget fleksible arbejdstider. Vi afholder løbende flere forskellige sociale arrangementer.

Er du vores nye Financial Assistant til hovedkontoret i Nørresundby? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Samtaler afholdes løbende, og vi ser i den grad frem til at høre fra dig.

BMS Heavy Cranes er en førende international projektvirksomhed med unikke kompetencer inden for store løfteopgaver, servicering af vedvarende energiløsninger og infrastrukturprojekter. Hovedsageligt inden for vindmølleindustrien. BMS Heavy Cranes er en 100% danskejet og velkonsolideret virksomhed med aktiviteter i en række europæiske lande samt USA, Canada, Australien, Taiwan, Sydafrika mv. BMS Heavy Cranes er en del af Enggaard koncernen. BMS Heavy Cranes startede i 2011 og består i dag af ca. 500 fastansatte, engagerede medarbejdere fordelt på knap 20 udenlandske enheder samt 5 kontinenter. Med vores globale tilstedeværelse er ønsket at præge den grønne omstilling på verdensplan. Vores hovedkontor er placeret i Nørresundby.

BMS Heavy Cranes er en organisation med et højt tempo, hvor der fokuseres på løsninger og gode kunderelationer. Værdier med særligt fokus er: Konstant fokus på løsninger, fleksible planlægninger, ledelsen går forrest, altid at have den rette attitude samt at bruge smil og humor i hverdagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Lørdag den 01. juli 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Hjørring

    Fri kontakt
    International koncern hvor bæredygtighed er en del af virksomhedens DNA og med en vision om at være den globale leder inden for metalemballage. Trivium Packaging er en global leder inden for bæredygtig metalemballage med mere end 60 lokationer på verdensplan, næsten 8.000 medarbejdere og en årlig omsætning på ca.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1