Introduktionsstilling i arbejdsmedicin Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus med ansættelse fra 1. au...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Introduktionsstilling i arbejdsmedicin, Holbæk Sygehus

Vi søger en læge til en 1 årig introduktionsstilling pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

Hvornår skal man søge en stilling i arbejdsmedicin?

Hvis du har lyst til at arbejde med patienter i et helhedsorienteret perspektiv, hvor patienterne ses og rådgives i sammenhæng med deres arbejdsmiljø og det omgivende samfund, - og hvor ikke kun sygdommen er i centrum.

Vores hovedopgaver er at medvirke til at forebygge arbejdsbetingede sygdomme, at rådgive og støtte patienterne mhp. arbejdsfastholdelse samt at medvirke til at forebygge udstødning fra arbejdsmarkedet.

I patientarbejdet vurderes det, om der er sammenhæng mellem arbejdsmæssige (af og til miljømæssige) påvirkninger og patientens sygdom. Dertil er det vigtigt at rådgive patienten om den fremtidige arbejdssituation.

Arbejdet indebærer også besøg på arbejdspladser samt samarbejde med fagforeninger og andre interessenter og kræver således interesse for samarbejde og formidling.

Vi udreder og rådgiver patienter med sygdomme inden for et bredt spektrum: bevægeapparatsygdomme, psykiske lidelser, lungelidelser, hudlidelser, nervelidelser m.m.

Udover patientarbejdet er der også mulighed for andre spændende opgaver på afdelingen, som beskrevet nedenfor.

Introduktionsstillingen tæller 12 måneder i speciallægeuddannelsen til arbejds- og miljømedicin.

Om Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling

Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus består af en arbejdsmedicinsk og en socialmedicinsk enhed i samme hus og varetager de arbejds- og socialmedicinske opgaver i Region Sjælland.

Samlet består afdelingen af knap 60 medarbejdere. Den lægelige stab består af ca. 25 speciallæger med samfundsmedicinsk, arbejdsmedicinsk, almenmedicinsk eller psykiatrisk baggrund samt ca. 10-15 uddannelsessøgende læger indenfor samfundsmedicin og arbejdsmedicin. I afdelingen er desuden lægesekretærer, en socialfaglig konsulent, psykologer, socialsygeplejersker, en professor i arbejdsmarkedsrettet rehabilitering samt seniorforskere og ph.d.-studerende.

Arbejdsmedicinsk Enhed varetager ambulant klinisk patientudredning og rådgivning af sammenhæng mellem helbred og arbejds- eller miljømæssige eksponeringer, dvs. eksponerings- og årsagsvurdering.

Derudover ydes arbejdspladsnær rådgivning om fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet samt bidrages ift. forebyggelse af arbejdsmiljøproblemer, arbejdspladsbesøg, forskning, undervisning og formidling.

Vi bor i en selvstændig bygning med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din egen faste arbejdsplads. Afdelingen ligger på sygehusområdet, ganske tæt på Holbæk Station.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi lægger vægt på at have et godt arbejds- og uddannelsesmiljø og tilbyder dig en grundig og bred introduktion til specialet arbejds- og miljømedicin.

Du vil få tilsendt et introduktionsprogram, før du begynder.

Når du begynder, får du tildelt to læger som vejledere og der er prioriteret tid til tæt faglig sparring med dine vejledere og med afdelings øvrige læger, psykologer og den socialfaglige konsulent.

Ud over de daglige patientopgaver er der også mulighed for at deltage i relevante kurser samt medvirke i undervisnings- og udviklingsopgaver, samt forskningsprojekter. Vore afdeling råder over en bred vifte af kompetencer inden for disse områder, hvor blandt andet ´journal club´ for yngre læger er højt prioriteret.

Vi tilbyder et godt og spændende arbejdsmiljø – vores nuværende yngre læger siger, at vi er ´køreturen værd´, hvis man f.eks. bor i hovedstadsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en vagtfri fuldtidsstilling. Vi prioriterer, at arbejdet kan hænge sammen med dit familie- og fritidsliv, hvorfor der er mulighed for en vis fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesdato 01.08.23 eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Ansøgningsfrist d. 09.06.2023

Samtaler forventes afholdt i uge 25 – formentlig mandag d. 19.06.23


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Consultancy in Plastic Surgery combined with a clinical professorship in Plastic Surgery Reconstructive Surgery with Special Focus on Reconstructive Surgery A clinical position as consultant o..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Introduktionsstilling, Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge På Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge, er en 1-årig stilling som reservelæge i .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslægestillingen ved Urologisk Afdeling ønskes besat 01.09.24. Ansættelse efter kvalifikationer. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i urologi med interesse for .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Reservelæge i introduktionsstilling i Intern Medicin til Hjerte og Hormonafdelingen (Medicin 2) på Slagelse Sygehus VIL DU GERNE VÆRE MEDICINER? ER DU INTERESSERET I KARDIOLOGI, ENDOKRINOLOGI E..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info