Afdelingslæge i Obstetrik ved Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Afdelingslæge i Obstetrik ved Sjællands Universitetshospital

Har du flair for og interesse i obstetrik? Vil du være med til at udvikle og styrke fødeområdet i Region Sjælland? Ønsker du at få medindflydelse og mulighed for at folde din faglighed ud?

Vi søger en kollega i det obstetriske team, som har lyst til at bidrage til afdelingens fortsatte udvikling.

Hvis du ønsker at være del af en afdeling med høj faglighed, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer, så er stillingen måske noget for dig.

Vi tilbyder, at du kan være med til at forme din egen stilling. Vi er åbne for idéer til, hvordan vi som afdeling kan understøtte din faglige udvikling, og derigennem bidrage til, at vi som afdeling til stadighed kan levere og udvikle en høj faglighed i tilbuddet til vores patienter.

Et universitetshospital, hvor drift, forskning og udvikling går hånd i hånd

Du vil blive en del af en Region Sjællands største og specialiserede afdeling, hvor vi vægter uddannelse og forskning højt. Simulationstræning og casebaseret undervisning er en integreret del af obstetrikken i afdelingen. Det er målsætningen at etablere et stærkt forskningsmiljø i afdelingen.

Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi søger en kollega, der er:

  • fagligt dygtig og har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne.
  • god til at kommunikere komplicerede budskaber og inddrage den gravide og dennes familie i en fælles beslutningsproces
  • dygtig til at samarbejde og har en løsningsorienteret tilgang til tingene.

Vi tilbyder ansættelse i en afdeling med fokus på medarbejderinvolvering i den udviklingsproces, som er i gang.

Ser du dig selv i en afdeling med højt til loftet og nemt til beslutningerne?

Du vil som speciallæge i afdelingen få indflydelse på de daglige beslutninger og mulighed for at være med til at sætte en retning for obstetrikken. Vi er fælles om at finde de gode løsninger og sikre, at afdelingen til stadighed kan levere høj faglighed, patientsikkerhed og tilfredshed. Du vil få mulighed for at bevare bredden og samtidig folde din faglighed ud indenfor den specialiserede obstetrik. Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker, vil du få et eller flere ansvarsområder. Der vil være udsigt til at kunne søge et lektorat i forbindelse med ansættelsen.

Hos os får du mulighed for at videreudvikle den brede faglighed
Afdelingen er kendetegnet ved, at vi hjælper hinanden på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen. Der er tradition for et tæt samarbejde mellem det føtalmedicinske og det obstetriske område. Stillingen rummer mulighed for en kombineret stilling i obstetrik og føtalmedicin, hvis det har din interesse, herunder subspecialisering. Som obstetriker i afdelingen vil du have et tæt samarbejde med kollegerne på pædiatrisk og anæstesiologisk afdeling. Vi har desuden et godt samarbejde med de andre fødeafdelinger i Region Sjælland og i de andre regioner.

Vi ønsker at understøtte psykologisk tryghed blandt personalet bl.a. gennem systematisk debriefing; at styrke løbende kvalitetssikring bl.a. gennem perinatal audit og adgang til tidstro data; samt at udvikle vores barselstilbud bl.a. gennem etablering et bristningsambulatorium i samarbejde med det urogynækologiske team.

Fakta om afdelingen
Afdelingen er varetager 2500 fødsler om året og har regional obstetrisk funktion indenfor insulinkrævende gestationel diabetes, monochoriske gemelli, stofskiftesygdomme, epilepsi, inflammatorisk tarmsygdom, og varetager bl.a. gravide med svær præeklampsi og præterm fødsel fra gestationsuge 28. Vores svangreafsnit har 4 senge til indlagte svangre og håndterer akutte og subakutte henvendelser i graviditeten og i forbindelse med fødsel samt igangsættelser. Der er 7 fødestuer på fødegangen og 16 senge på vores barselsafsnit. Gynækologisk har afdelingen en betydende almen gynækologisk aktivitet, samt højt specialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, regionsfunktion indenfor urogynækologi, og forestår behandling af ufrivillig barnløshed. Vi har et fælles ambulatorie, hvor svangreambulatorie, sonografi og føtalmedicinske undersøgelse varetages.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. I 2027 samles afdelingen på matriklen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt som bagvagt med en forvagt. Vagtberedskabet udvides med endnu en bagvagt, når den opnormering, afdelingen fik som led i en ambitiøs genopretningsplan er implementeret.

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist den 7.juni 2023. Samtaler vil blive afholdt i den efterfølgende uge.

Ansættelse per. 01.10.2023 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Psykiatrisk Klinik i Holbæk søger en ny overlæge med eller uden ledelse, afhængig af ansøgers interesser og kvalifikationer. Uanset om stillingen er med eller uden ledelse, forventes ansøger at hav..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for at arbejde med kvalitetssikring og miljømonitorering? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i QA. Vi søger en ansvarsbevidst laborant, bioanalytiker eller farmakonom til en .
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Consultancy in Endocrinology combined with a clinical professorship in Endocrinology with special focus on Pituitary diseases A clinical position as consultant of Endocrinology at the Departmen..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Projekt Universitetshospital Køge skal med en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v. skabe rammerne for Sjællands Universitetshospital i Køge. Vi har b..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info