Rekrutteringsfirma

Debitor Controller til BoConcept

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kan du sikre korrekt og rettidig regnskabsførelse og debitor controlling? Og vil du være en del af et team, der løfter i flok? Så kig nærmere på stillingen som Debitor Controller hos BoConcept i Herning!

Dansk kreativt design funderet i godt håndværk


BoConcept er – siden det blev skabt i 1952 – vokset fra at være en lille virksomhed til Danmarks mest globale møbelbrand. Gennem dansk kreativitet og håndværk samt stærkt samarbejde med nogle af de mest anerkendte designere i Danmark og resten af verden formår BoConcept at være tidløst på forkant med tiden – og levere ikonisk, funktionelt design.

Debitor controlling i et stærkt team


Netop nu er BoConcept på udkig efter en Debitor Controller, der kan varetage ansvaret for opfølgning på debitorforfald og betalinger og være den primære kontaktperson til virksomhedens franchisepartnere. Hvis det er dig, kan du mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Sikre kontrol af debitorer, overholdelse af kreditpolitikken samt opfølgning på udestående debitorer
  • Proaktivt yde vejledning vedrørende økonomiske resultater via gennemsigtig rapportering og analyse
  • Sikre, at BC-interessenter og partnere får et kontinuerligt indblik
  • Rapportere til BoConcepts Credit Committee
  • Måneds- og årsrapporteringer
  • Afstemninger

Din base bliver på kontoret i Herning, men arbejdskulturen er fleksibel, så du får mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag og balancere mellem hjemmearbejde og fysisk fremmøde. Du vil blive en del af virksomhedens Accounting-team, hvor dine kommende kollegaer er dygtige, passionerede og samarbejdsorienterede. Du refererer til Group Accounting Manager.

Samarbejdsorienteret, struktureret og selvstændig Debitor Controller


En løsningsorienteret, proaktiv og selvstændig tilgang er vigtig, hvis du skal lykkes i rollen som Debitor Controller hos BoConcept. Kombineret med din omhyggelighed og din sans for struktur kan man altid regne med korrekt og rettidig regnskabsførelse fra din hånd.

Som person er du kommunikerende og samarbejdsorienteret, og du stortrives, når du får lov til at samarbejde på tværs, yde professionel sparring og sikre god service overfor såvel kollegaer som samarbejdspartnere og kunder – og den mulighed får du heldigvis hos BoConcept!

Du kommer med en relevant baggrund som f.eks. revisor, bogholder eller økonomiassistent og med et kendskab til debitor bogholderi – meget gerne fra en international virksomhed. IT-mæssigt er du en rutineret bruger af Excel, mens erfaring med Dynamics 365 er et plus.

Da BoConcepts kunder primært befinder sig i udlandet, er det desuden vigtigt, at du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt.

Fra møbelsnedkere til global detailkæde


BoConcept er en anerkendt global detailkæde med over 300 butikker i 67 lande fordelt på seks kontinenter. Fundamentet er det samme som dengang, virksomheden blev etableret af et par unge møbelsnedkere i 1952; formidabelt design forankret i fortiden med et godt øje til fremtiden. Den internationale medarbejderstab tæller i dag cirka 2.350 dedikerede ansatte.

Som den nye Debitor Controller træder du ind i en åben kultur, hvor der lægges vægt på handlekraft, professionalisme og et stærkt forretningsfokus. Arbejdsforholdene er fleksible, og miljøet er inspirerende og internationalt. Det vil du hurtigt opleve, hvis det er dig, vi leder efter.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at Marlie Hede holder ferie i uge 28, 29, 30 og 31. Vi glæder os til at læse din ansøgning på den anden side af ferien og ønsker rigtig god sommer.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    Motiveres du af en hands-on rolle, hvor du står i spidsen for regnskabet og har stor indflydelse på optimering af virksomhedens forretningsgange og processer? Så kan det være, at der står regnskabs..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viborg

    BeskrivelseBrænder du for A-Z regnskabsfunktionen og har du lyst til at få ansvaret for det samlede bogholderi? Hvis du samtidigt er detaljeorienteret og sætter en ære i at levere arbejde af hø..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 6
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 6
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 2
21. marts 2024 3
20. marts 2024 2