Dygtig økonomimedarbejder med faglig styrke FRB august 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at varetage Frederiksberg Kommunens centrale bogholderifunktion? Og har du lyst til at deltage i at være en del af en dynamisk og moderne økonomiafdeling? Så er en stilling som økonomimedarbejder i Frederiksberg Kommune måske noget for dig?

Frederiksberg Kommune søger nemlig en engageret og nysgerrig økonomimedarbejder, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i kommunens betalinger og opkrævninger vedrørende kommunens handle- og betalingsforpligtigelse i borgersager. Du vil komme til at arbejde i kommunens centrale økonomiafdelingen, der har en nøglerolle i forhold til at sikre kommunens samlede bogførings- og regnskabsprocesser og udvikling af kommunens økonomistyring - i tæt samarbejde med direktionen og de 3 fagområder.

Om afdelingen
Vi har samlet vores økonomifunktioner i én og samme afdeling fra 1. januar 2022. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at videreudvikle vores økonomistyring til i endnu højere grad at understøtte vores institutioner og fagafdelinger, så de fuldt ud kan koncentrere sig om at levere velfærd til kommunens ca. 103.500 borgere.

Vi er i dag en økonomiafdeling med knap 90 medarbejdere, som understøtter forvaltninger og institutioner i hele Frederiksberg Kommune med økonomistyring – herunder bogholderi, regnskabs- og budgetproces, budgetopfølgning, økonomi i sager til politisk behandling.

Stillingen som økonomimedarbejder er placeret i enheden Finans, Regnskab og Bogholderi, som er et fagligt stærkt og dynamisk team med 26 kompetente medarbejdere, som blandt andet beskæftiger sig med kommunens samlede bogholderi- og controlling opgaver på tværs af forvaltningens fagområder, herunder mellemkommunale betalinger og opkrævninger, likviditets- og gældspleje, kommunens årsregnskab og revision, cash management samt kapitalforvaltning og investeringspolitik. Finans, Regnskab og Bogholderi er samtidig kommunens ”videns center” i relation til kommunens økonomiske styringsregler, moms og det finansielle område.

Om stillingen
Vi søger en kollega der skal varetage opgaver indenfor de mellemkommunale refusioner, hvor Frederiksberg Kommune enten er handle- eller betalingskommune. Du vil skulle betale, opkræve og følge op på mellemkommunale sager indenfor eget arbejdsområde. Dit arbejdsområde vil primært være indenfor lovområderne i retssikkerhedslovens § 9c, aktivloven, beskæftigelsesindsatsloven, førtidspensionsloven, pensionsloven og serviceloven.

Vi forventer at du har erfaring eller kendskab med ovenstående lovområder, men vi forventer omvendt ikke, at du kan alting fra første dag. Du skal have gåpåmod, lyst til at være med til at udvikle din dagligdag og tage ejerskab for opgaverne. Du vil blive mødt af 3 kollegaer og en faglig koordinator som alle varetager opgaver indenfor de mellemkommunale lovområder, og de vil stå klar til at byde dig velkommen og faglig sparring. Optimalt har du også kendskab eller viden om Kommunernes Pensionssystem (KP) som vil være et af de mest anvendte fagsystemer i din dagligdag ved siden af økonomisystemet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
  • Betalinger og opkrævninger af mellemkommunale sager
  • Rådgivning, sparring og samarbejde med sagsbehandlere i fagområderne
  • Gennemgang af mellemkommunale sager med henblik på korrigering af eventuelle fejl
  • Indberetninger og controlling i relevante fagsystemer (Prisme - kommunens økonomisystem, KP, samt kommunens Mellemkommunale Assistent (MKA)

Du vil indgå i en enhed med flere erfarne kollegaer, som vil hjælpe dig i gang med opgaverne, og du vil også få mulighed for at sætte dit eget præg på løsningen af opgaverne.

Du vil referere fagligt til en fagkoordinator mens Finans- og Regnskabschefen er personaleleder. Du vil få kontaktflader både internt i økonomiafdelingen samt til resten af organisationen. Herudover vil du have løbende kontakt med leverandører og decentrale institutioner.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en assistentuddannelse suppleret med en kommunom eller anden uddannelse indenfor kommunal økonomi. Som person motiveres du af:
  • at arbejde med forskellige lovområder
  • at arbejde med opkrævninger og betalinger på mellemkommunale sager
  • at arbejde i diverse fagsystemer og Excel som dit primære redskab
  • at planlægge, koordinere og strukturere dine opgaver
  • at have overblik og vide, hvornår detaljerne er vigtige og relevante
  • at bidrage til et positivt og åbent arbejdsmiljø

Der er tale om en stilling med en bred samarbejdsflade både på tværs af organisationen, men også i dit team. Det er derfor vigtigt for os, at du er udadvendt og trives med tværfagligt samarbejde. Samtidig er det en forudsætning at du besidder et godt humør og er en god team-player.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så tilbyder Frederiksberg Kommune dig en spændende fremtid i kommunens centrale økonomiafdeling.

Om os
Hos os får du ca. 95 engagerede kollegaer i afdelingen, og du vil arbejde sammen med specialister inden for alle berøringsflader af den kommunal økonomi. Vores nye organisering betyder, at vi kan tilbyde stærke økonomifaglige miljøer med gode muligheder for faglig udvikling, sparring og vidensdeling. Karrieremæssigt giver organisationen desuden muligheder for at avancere eller til at få nye udfordringer.

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et stærkt fagligt miljø med gode overordnede rammer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende. Vi har attraktive ansættelsesvilkår - blandt andet i forhold til fleksible arbejdstider, efteruddannelse og styrkelse af dit cv såvel personligt som fagligt.

Lønnen fastsættes ud fra gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Du skal sende din ansøgning med oplysninger om uddannelse, eksamensbevis, tidligere beskæftigelse og andre relevante oplysninger senest mandag den 12. juni 2023.

Samtaler afholdes i uge 24 og 25 med henblik på ansættelse snarest muligt herefter.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Finans- og Regnskabschef Noreddine Amadid på telefon 3821 2309 eller via mail: [email protected].

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give dansk erhvervsliv en markant stemme i den danske og internationale klimadebat samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske virksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. april 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom praktikant på Scandic Front. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 11. april 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 11. april 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som økonom i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer