Rekrutteringsfirma

Senior projektudvikler, ADA Green Energy

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

betterpeople A/S søger på vegne af ADA Green Energy en senior projektudvikler

ADA Green Energy

ADA Green Energy vil være med til at sikre den fremtidige forsyning af vedvarende energi i Danmark og skabe markante ryk på den grønne omstilling.

Derfor investerer virksomheden massivt i vedvarende energi, og målet er at have produktionskapacitet svarende til mindst 200 GWh årligt senest i år 2025 svarende til energiforbruget for mellem 40-50.000 husstande.

ADA Green Energy er stiftet af grovvarekoncernen Danish Agro og energikoncernen AURA, som deler ejerskabet ligeligt. De to koncerner har med en lang historie som andelsejede selskaber fælles værdisæt, der bygger på at løfte i flok. Derudover komplementerer de hinanden med indsigt og kompetencer indenfor henholdsvis landbrugsbranchen og energisektoren.

Af samme grund har virksomheden erfaret, at tæt samarbejde med lokalsamfundet skaber stor værdi for både lokale og virksomheden selv.

Nøgleperson med erfaring og stærke kommunikative evner

Dine ansvarsområder vil være at identificere, opsøge og udvikle nye projekter med bæredygtig energi som fokus. Dette betinger, at du har solid erfaring inden for energi- eller landbrugssektoren, eksempelvis erfaring med projektudvikling og forretningsudvikling indenfor biogas, sol- og/eller vindenergi, eller teknisk/kommerciel erfaring fra landbruget. Du vil komme til at samarbejde med myndigheder og naboer, hvilket kræver stærke empatiske og kommunikative evner, samt evnen til at skabe relationer.

I samarbejde med teamet skal du stå for at føre projekterne ud i livet. Udover erfaring fra en lignende stilling, er det en forudsætning for denne stilling, at du har stor økonomisk, juridisk og kommerciel forståelse. Det vil blandt andet sige, at du har godt kendskab til relevant lovgivning og regulering indenfor branchen. Af disse grunde vægtes din erfaring med specifikke projekter højere end din uddannelsesmæssige baggrund.

Selvmotiverende og ansvarsfuld

Som senior projektudvikler er det vigtigt, at du kan motivere dig selv og arbejde selvstændigt, samtidig med at du indgår og bidrager til det bestående team. For at du lykkes i stillingen, skal du være drevet af passion for grøn omstilling. Du ser dig selv som en iværksætter, men kan indgå, og se fordelene, ved at indgå i en stor koncern. Udover at bidrage til den grønne omstilling, byder stillingen også på et nøglerolleansvar, hvor du virkelig får mulighed for at sætte dit præg på din og virksomhedens fremtidige udvikling.

Fleksibel rolle og fokus på medarbejdertrivsel

Da du indgår i et mindre ”nystartet team” er du i høj grad med til at præge virksomhedskulturen og arbejdsmiljøet. Du vil opleve, at ideer, udfordringer og fremtidige visioner er noget, der tales åbent og nysgerrigt om. Desuden bærer stillingen præg af stor fleksibilitet, så du har mulighed for at balancere arbejdsliv og privatliv. ADA Green Energy lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel både arbejdsmæssigt og personligt.

Hvis du har den rette erfaring og motivation til at tage udfordringen op hos ADA Green Energy som senior projektudvikler, er du velkommen til at kontakte os.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Galten

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Århus

    Vi har store ambitioner for Novicell, og vi ønsker derfor at styrke vores dygtige salgsteam. Så ønsker du at være med til at drive væksten i et af Danmarks førende konsulenthuse, så er denne muligh..
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Skanderborg

    Do you want to play a key role in developing cutting-edge service offerings ensuring maximum value to our customers? Do you have the technical mindset and the skillset to take the lead on service d..
    • Forretningsudvikler
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Skanderborg

    Are you passionate about leveraging software and service innovation? Are you ready to pave the way forward for innovation within digital water services based on a unique customer base and existing .
    • Forretningsudvikler
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler (vikar) i Viby J

    Sæt retning for nye initiativer hos ambitiøs energileverandør i vækst Energi og Bolig – vi leverer strøm til kontakterne På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energi og Bolig, hvor du..
    • Forretningsudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0