Rekrutteringsfirma

Business Controller til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Har du mod på en tung økonomisk rolle, hvor du får et stort ansvarsområde og betydelig indflydelse på forretningen? Og har du lyst til at være bindeled og strategisk sparringspartner på tværs af organisationen hos en troværdig og professional partner, der er på en grøn mission? Så er det måske i stillingen som Business Controller hos Daka Denmark, at du skal bringe din solide forretningsforståelse, stærke analytiske mindset og gode samarbejdsevner i spil!

Troværdig og professionel partner med fokus på det grønne kredsløb


Intet skal gå til spilde, alt kan bruges. Det er filosofien hos en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder, Daka Denmark, som leverer bæredygtige løsninger – skræddersyet til deres kunder. Virksomheden har fem forretningsben; Daka Secanim, Daka Refood, Daka Sarval, Daka ecoMotion og Konvex AB, som alle bygger på den samme tankegang om det grønne kredsløb.

Daka Denmark er netop nu på udkig efter en relationsskabende og analytisk skarp Business Controller, som kan varetage et betydningsfuldt controlling-ansvar i de to største fabrikker, Daka SecAnim og Daka Sarval.

I denne rolle får du en bred kontaktflade til de respektive business units, Dakas ledelse, linjeledere, projektmedarbejdere m.fl. Du kan derfor se frem til at blive en vigtig sparringspartner og et tæt bindeled, som bidrager til at styrke samarbejdet på tværs af organisationen og får rig mulighed for at sætte direkte præg på forretningen.

Hvis det er dig, der skal med på den grønne rejse, kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Controlling af drift og CAPEX for hhv. Salg, Produktion og Logistik hos Daka SecAnim og Daka Sarval med ugentlige møder og optimering af profitabilitet
  • På baggrund af store datasæt, analysere og konsekvensberegne strategiske såvel som operationelle muligheder og scenarier
  • Gennemskue muligheder for forenklinger og løbende udfordre / optimere processer og forretningsgange
  • Udarbejdelse af budgetter, perioderegnskaber og forecasts for respektive Business Units
  • Fungere som økonomisk sparringspartner for ledelsen og driftsorganisationen

Du får base på virksomhedsdomicilet i Hedensted og vil ligeledes være på Daka Sarvals fabrik i Løsning og Daka SecAnim i Randers en dag i ugen. Er du bosiddende nord for Aarhus, vil flere ugentlige dage på fabrikken i Randers være en mulighed. Du bliver en del af økonomiafdelingens mellemledergruppe og får reference til virksomhedens CFO, Kasper Holm.

Økonomisk fyrtårn, sparringspartner og bindeled


Du kommer med erfaring fra en lignende stilling indenfor controlling i en kompleks produktionsvirksomhed. Derfor er du vant til at påtage dig et væsentligt ansvar og yde økonomisk og strategisk sparring til relevante interessenter på alle niveauer.

Det kommer dig tilgode, når der skal graves i tallene, gennemskues sammenhænge mellem økonomi og forretning og videreformidles i øjenhøjde – og man kan stole på, at dine økonomiske analyser danner solidt grundlag for ledelsesmæssige beslutninger.

Med din store forretningsforståelse og dit analytiske mindset etablerer du dig hurtigt som et internt økonomisk fyrtårn, som kollegerne ved, man kan gå til for at få rådgivning omkring økonomimodellen – og samtidig opsøger du også selv proaktivt diverse forbedringstiltag og forholder dig kritisk til omkostningsniveau, investeringsønsker og rentabilitet på tværs af værdikæden.

Som person er du typen, der sætter en ære i at følge op og føre i mål. Du trives i en udadvendt rolle, hvor det motiverer dig at komme i dialog med fabrikkerne og sætte dig ind i, hvad de har af behov for at kunne formulere rapporterings- og systemkrav. Har du et godt kendskab til ERP, DCF og Excel, kommer du lettere fra start i rollen.

Et arbejde med mening


Med SARIA-gruppen i ryggen – som er Europas førende virksomhed inden for håndtering af animalske biprodukter og organiske restprodukter – står Daka Denmark stærkt til at skabe innovative, værdiskabende løsninger. Som den nye Business Controller kan du derfor se frem til at blive en del af en virksomhed, som lykkes med at skabe forandring ved at arbejde dedikeret på at give naturens ressourcer tilbage på en bæredygtig måde.

Medarbejderstaben i Daka Denmark tæller ca. 250 medarbejdere, der alle er stolte af den grønne mission, og som brænder for deres fag og for at tilbyde høj kvalitet til virksomhedens 30.000 kunder. Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation og et familiært sammenhold.

Du kan læse mere om virksomheden på www.daka.dk.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hedensted

Lignende jobs

  • Revisor i Østjylland

    Fri kontakt
    Har du erfaring med regnskab og bogføring? Kender du de nordiske moms- og skatteregler? Vil du arbejde i en international organisation? Så er her en spændende mulighed hos Euro Pool System. Euro Pool System mangler en Accountant/Controller til bl.a. at hjælpe med at digitalisere deres fakturaproces.
    • Revisor
    • Østjylland
    Få mere info
  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Er du en analytisk og forretningsorienteret Business Controller, som med din kommunikative snilde kan omdanne økonomiske indsigter til gode beslutningsgrundlag for ejendomsudvikling? Så tag et kig .
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0