Rekrutteringsfirma

Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

HimmerLand A/S er et resort med fokus på danske og internationale gæster og aktiviteter året rundt. Resortet tilbyder golfbaner, spa- og badefaciliteter, restauranter, hotel- og konferencefaciliteter samt sports- og fritidsaktiviteter for hele familien.

HimmerLand er skabt ud fra en stor kærlighed til området, som man gør alt for at give videre til gæsterne gennem unikke, minderige oplevelser. Virksomhedens familiære ståsted er en arv, som stammer fra Lars Larsen, der i 1986 investerede i HimmerLand. Virksomheden ejes i dag af koncernen Lars Larsen Group, og med familien Brunsborg i spidsen er HimmerLand gået fra at være et dejligt golfhotel i det jyske til at være et helårsresort med gæster fra hele verden. HimmerLand er i stor vækst, og organisationen er i øjeblikket på en ambitiøs udviklingsrejse, da man fortsat ønsker at skabe oplevelser af højeste kvalitet. Til at løfte virksomhedens salgsaktiviteter i Midtjylland til nye højder søges nu en engageret Key Account Manager Markedsudvikling i en attraktiv og rummelig vækstvirksomhed Motiveres du af at udvide dit netværk gennem relationsskabende dialog, og vil du være med til at fortælle historien om et resort med gæsteoplevelser i absolut særklasse? Som Key Account Manager hos HimmerLand får du en unik mulighed for at bidrage til udviklingen af en velrenommeret og kvalitetsdrevet virksomhed med internationalt format. Du vil få en hverdag præget af en bred kontaktflade, et tæt samarbejde med en række spændende kunder samt gode sparringsmuligheder. Samtidig bliver du en del af en organisation med et stærkt fællesskab, hvor ordentlighed, ansvarlighed og professionalisme er de bærende kerneværdier. Du vil desuden indgå i en kultur, som er kendetegnet ved en stor passion og høj medarbejdertrivsel. Som en del af et dynamisk salgsteam og med reference til Director of Sales & Marketing bliver du ansvarlig for virksomhedens opsøgende B2B-salg. Du vil her varetage salgsaktiviteterne i Midtjylland, og din hverdag vil bestå af følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:
Du vedligeholder og udvikler eksisterende kunder, segmenter og markeder
Du udvikler og opbygger nye potentielle kundeemner i samarbejde med Director of Sales & Marketing
Du planlægger og gennemfører salgs- og markedsaktiviteter, herunder varetager du fremvisning af HimmerLand og deltager i messer osv.
Du bliver budgetansvarlig for kunder, segmenter og markeder
Du vedligeholder kundedatabasen og udarbejder årsplaner for nøglekunder
Du varetager den løbende konkurrentovervågning i markedet
Du sikrer et højt serviceniveau og en god kundepleje via en tæt dialog og sparring med virksomhedens Sales Coordinators
For at komme i betragtning til stillingen har du flere års erfaring med relationssalg, og det er fordelagtigt, hvis du har tilegnet dig denne erfaring fra hospitality-branchen. Alternativt kan du have en baggrund inden for salg af produkter af høj design- og/eller oplevelsesmæssig kvalitet. Din uddannelsesbaggrund er mindre afgørende, da det er din erhvervserfaring og personlighed, som vejer tungest i rollen. Det falder dig naturligt at varetage dialogen med beslutningstagerne hos kunden, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau. Som person er du kendetegnet ved din store passion for at formidle unikke gæsteoplevelser med et skarpt blik for samarbejdspartnerens behov. Med din evne til at møde kunderne i øjenhøjde skaber du tillidsfulde relationer baseret på en nysgerrig dialog. Din solide forretningsforståelse og sans for godt købmandskab gør dig samtidig til en dygtig forhandler, som ser muligheder i alle afkroge af dit netværk. Du tilgår dit virke med stor ydmyghed og respekt samt en ambition, som sikrer, at du altid formår at følge dine indsatser til dørs. Du er desuden strategisk og analytisk tænkende, hvilket gør dig i stand til at målrette salgsaktiviteterne på et stærkt og velfunderet grundlag. Endelig har du benene plantet på jorden og hjertet på det rette sted – egenskaber, som skinner igennem i enhver sammenhæng, du indgår i. Er du den nye Key Account Manager til HimmerLand? Så skynd dig at sende en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Farsø

Lignende jobs

  • Sælger i Aalborg

    Bor du i det nordlige Jylland? Er du en passioneret og udadvendt salgskonsulent? Mestrer du at åbne døre og lukke aftaler? Ved noget om varmepumper? Ønsker du stærk intern salgssupport? Så er du de..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sælger i Vinderup

    Vil du sælge unikke egenudviklede energisystemer, der er markedsførende på sit område, og som hjælper fjernvarmeværker og forsyningsselskaber med at optimere output til forbrugerne? Vil du bidrage .
    • Sælger
    • Vinderup
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Frederikshavn

    Du er velkommen til at kontakte Jannik Jeppesen på telefon[xxxxx]for yderligere oplysninger.
    • Sælger
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Er du udadvendt og opsøgende - og samtidig nysgerrig og løsningsorienteret? - og har du erfaring med salg b-t-b? Så er du muligvis vores nye kollega.. Du vil blive en del af et team, der dagli..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2