Rekrutteringsfirma

Økonomichef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at sætte kursen for økonomifunktionen hos HØJ Nordic Marine Contractor A/S? Interesserer du dig samtidig for udvikling og optimering, og vil du have en nøglerolle i virksomhedens arbejde med effektivisering af arbejdsgange samt en øget grad af automatisering og digitalisering? Så kan du nu stige ombord på et markedsledende og anerkendt rederi med base i Horsens…

Leverandør af komplette ydelser inden for vandbygning


HØJ Nordic Marine Contractor er et anerkendt rederi, som har specialiseret sig i vandbygningsopgaver indenfor blandt andet havne- og vandbygning, samt offshore vind på tværs af hele nord Europa. Virksomheden er veletableret med en sund økonomi samt en stærk markedsposition og råder over den nyeste teknologi.

Til at styrke økonomiafdelingen er vi nu på udkig efter en økonomichef. Du kommer til at stå i spidsen for den fortsatte professionalisering af økonomifunktionen, herunder arbejdet med optimering af processer og arbejdsgange samt at gøre økonomien mere gennemsigtig og brugbar i hverdagens beslutninger. Derudover kan du blandt andet se frem til de følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for økonomi, herunder bogholderi og løn samt tværfaglig ledelse af projektøkonomi
  • Selvstændigt drive udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning, månedsregnskaber-og månedslukninger (12 måneders rullende budgettering og likviditetsfremskrivning)
  • Forecast samt driftsøkonomiske analyser og projekter
  • Løbende optimering af økonomifunktionen, herunder sikre kontinuerligt arbejde med effektivisering, automatisering og digitalisering
  • Sikre kvalitet i bogføring og regnskabsudarbejdelse samt sikre action i tilfælde af afvigelser
  • Kontaktperson ift. forsikringsselskaber, bank, revision, told og skat, garantiselskaber, leasing m.m.
  • Implementering af nyt økonomisystem

Nærværende økonomiledelse


Har du erfaring fra en lignende rolle som økonomiansvarlig og en stærk økonomisk uddannelsesbaggrund? Så kunne det meget vel være dig, vi leder efter!

Som den nye økonomichef bliver du et centralt medlem af ledergruppen og desuden en vigtig forretningsmæssig sparringspartner til virksomhedens CEO. Det er derfor vigtigt, at du er komfortabel i en rådgivende forretningsstrategisk rolle, hvor rapportering er en fast opgave.

Som person er du positiv og proaktiv. Du sætter spørgsmålstegn ved tingene og er ikke bange for at smøge ærmerne op og tage fat. Tværtimod trives du i en rolle, hvor du får lov at være hands-on og kan komme med inputs til effektivisering. Du arbejder omhyggeligt med detaljerne, mens du formår at bevare roen og overblikket – også på de travle dage. På den vis får du hurtigt etableret dig som en vellidt kollega.

Det er en fordel, hvis du kommer med erfaring indenfor tværorganisatoriske projekter, samt har indblik i logistik og kundeservice. IT-mæssigt er du superbruger i Excel og fortrolig med SAP Business One. Sprogligt taler du både dansk og engelsk, og kan du også tysk, er det en fordel.

Moderne og kvalitetsorienteret østjysk vandbygningsentreprenør


Kan du nikke genkendende til ovenstående personlige og faglige kompetencer? Så glæder vi os til at høre fra dig! Du kan se frem til at blive en del af en organisationskultur med et højt aktivitetsniveau og konstant puls, da der arbejdes alle ugens dage hele året. Medarbejderne har et højt fagligt niveau, og alle har frihed til at præge egen hverdag. Det skaber tilsammen et stærkt sammenhold og en høj medarbejdertrivsel.

Interesseret?


Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at Rolf Østergaard holder ferie i uge 27, 28 og 29, mens Peter Bang Fasting Bauer holder ferie i uge 28, 29, 30 og 31. Vi glæder os til at læse din ansøgning på den anden side af ferien og ønsker rigtig god sommer.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Horsens

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Økonomiansvarlig (30t/uge) hos Spørring A/S Spørring A/S er en anerkendt aktør inden for specialinventar, søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig. Virksomheden tilbyder en unik mulighed fo..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Hedensted

    Fri kontakt
    Vil du have ansvaret for virksomhedens økonomiske forhold og samtidig agere wing manager for CEO/ejer i forretningsmæssige forhold, så er her en gylden mulighed for den rette profil. På vegne af Sommer-Savex søger vi en erfaren og engageret Økonomichef/Controller til at tage ansvar for økonomiafdelingen. Om Sommer-Savex.
    • Økonomichef
    • Hedensted
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Horsens

    Har du en solid økonomisk baggrund? Og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en virksomhed med bæredygtig udvikling og vækst i lokalområdet på dagsordenen? Så har du nu mulighed f..
    • Økonomichef
    • Horsens
    Få mere info