Datateknikerelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København SV

Vi søger en datateknikerelev, der ønsker en bred uddannelse indenfor bl.a. servere og netværksdrift. Men også indenfor brugersupport. Din elevtid starter i IT-support. Her lærer du vores brugere at kende, og du lærer, hvordan vi kommunikerer om IT. Efter din opstart i IT-support flytter du to meter bagud. Her sidder Infrastruktur.

Bliv en Can.Alt.IT superstar

Hos Infrastruktur går din travle hverdag med at løse spændende udfordringer, men også rugbrødsopgaver. Med tiden får du ansvaret for dine egne projekter. Din uddannelse og dit arbejde bliver en blanding af opgaver mellem Support og Infrastruktur. Du bliver en Can.Alt.IT superstar, der kan skifte imellem at tale teknisk med dine kollegaer og ikke-teknisk med vores brugere.

Vi er en lille afdeling, som sparrer med hinanden om at løse de opgaver, vi får ind. Vi taler om det, der sker derhjemme, og vi har hinandens ryg, når der er brug for lidt ekstra luft i hverdagen. Vi er afdelingen, der fortæller flest dårlige far jokes, nyser højt og griner endnu højere. Vi er tætte, vores tone god, og det samme er stemningen.

Vi lægger vægt på, at du ønsker at være en del af verdens bedste IT-afdeling. For det synes vi, at vi er. Vi forventer, at du er nysgerrig og prøver at finde svar i vores allerede løste opgaver, før du hopper på Onkel Google. Og sidder du fast, så står vi klar til at hjælpe dig videre.

En arbejdsplads med muligheder og højt til loftet

Ase er et dejligt sted at arbejde. Her har du mulighed for at udvikle dig. Der er plads til at sætte dit præg på din læring. Der er plads til dine ideer og tanker. Med det følger der et ansvar. Vi har et krav om, at du kan finde rundt i Windows og ved, hvad et netværk og AD er.

Derudover har du mulighed for:

  • Kantineordning, hvor du bliver forkælet af vores kok og køkkenassistenter
  • Massageordning, til at løsne op for muskulaturen
  • Sport- og kunstforening, der altid har spændende arrangementer eller udstillinger
  • Du får 6 ugers fri til at savne dine kollegaer
  • Fritvalgskonto, hvor du kan spare op til din pension, få ekstra fridage, eller som ekstra udbetaling
  • Sundhedsforsikring, der hjælper ved opstående skader eller kriser

Ase har ca. 360 medarbejdere fordelt på to hovedkontorer. Driften, som du bliver en del af ligger i København SV. Salg ligger i Kolding. Dem møder du også. Derudover har vi lokalkontorer spredt ud over resten af landet.

Din arbejdstid ligger i starten fra 8.35 til 16.00 mandag til torsdag og til 15.30 om fredagen. På et tidspunkt overgår du til fleksibel arbejdstid.

Ase er en a-kasse, hvor vi tilbyder vores medlemmer værdi for penge. Vi lytter til deres behov og finder den løsning, der sikrer dem bedst, hvis de bliver ledige.

Interesseret?

Du er velkommen til at stille spørgsmål til vores teamleder for IT-drift. Han hedder Max Andersen, og du kan fange ham på 4047 2386 eller på [email protected]. Klik på Ansøg og send os din ansøgning senest den 11. juni 2023. Og meget gerne før, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • København SV
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs