Procurement Support Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du et stærkt drive, et kommercielt mindset og en god forståelse for flowet i forsyningskæden, og mestrer du at samarbejde og koordinere, så alle enderne bliver samlet og fuldt til dørs, så har vi en spændende mulighed til dig.

Evidas afdeling for Strategisk Indkøb søger lige nu en Procurement Support Specialist, som får ansvaret for at yde support til interne og eksterne stakeholders i forbindelse med den daglige drift.

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hos os kan du i fællesskab med mere end 470 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Som Procurement Support Specialist får du din hverdag på Evidas hovedkontor i Viborg, hvor du bliver en integreret del af Strategisk Indkøb. Funktionen har fokus på at blive en moderne strategisk indkøbsfunktion, og du en mulighed for at bliver en vigtig spiller på den rejse.

Du bliver vores back office-anker
Dine opgaver er alsidige og spænder bl.a. over at:

· yde generel driftssupport til interne og eksterne stakeholders

· yde support og rådgivning i forhold til Evidas kontrakter og rammeaftaler

· bearbejde data og udarbejde ledelsesrapportering i samarbejde med relevante stakeholders

· administrere Evidas leverandørlister og generel leverandørkommunikation

· udarbejde indstillingsnotater til direktion og bestyrelse

· journalisere og arkivere i Evidas ESDH-system

Du har stærke administrative kompetencer og god til at håndtere afvekslende opgaver. Du arbejder struktureret og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du har interesse for strategisk indkøb – har du erfaring er det naturligvis godt, men ellers lærer vi dig det, du skal kunne.

Det falder dig naturligt at kommunikere, samarbejde og yde en god service, og du trives med en omskiftelig hverdag med alsidige opgaver.

Vi tager godt imod dig, når du starter
Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og at tilegne sig nye kompetencer. Vi lægger vægt på, at der i hverdagen er plads til tæt sparring om arbejdsopgaverne - for hos os løfter vi nemlig i flok. Du vil opleve, at vi i afdelingen har en høj arbejdsmoral og faglig stolthed, men i et afslappet og uformelt miljø.

Du bliver ansat på fuld tid.

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på evida.dk/job, senest den 16. juni 2023. Der afholdes løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktchef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktchef
  • Viborg
  • Fredag den 16. juni 2023

Lignende jobs

  • Produktchef i Hele Danmark

    Produktionschef søges til mindre smedevirksomhed i vækst. Virksomheden levere produkter til både offentlige og private kunder i ind- og udland. I hele virksomheden ligges der vægt på en høj kvalite..
    • Produktchef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Produktchef i Hele Danmark

    Join our Team as our new Group Procurement Program Manager Are you ready to take the lead in transforming procurement processes? [xxxxx] is seeking a dynamic Procurement Program Manage..
    • Produktchef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Produktchef i Bjerringbro

    Would you like to take our brand to a more sustainable future?Would you like to take our brand to a more sustainable future?Would you like to take our brand to a more sustainable future?Would you l..
    • Produktchef
    • Bjerringbro
    Få mere info