Økonomichef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk økonomifaglig profil, og ønsker du en central rolle i at lede og udvikle økonomi- og virksomhedsstyringen på et af statens største driftsområder? Trives du med mange bolde i luften, komplekse styringsdagsordener og tæt samarbejde, der både rækker op til det departementale niveau og ned til det regionale og lokale niveau? Hvis svaret er ja, så kan du nu søge stillingen som chef for Koncern Økonomi i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Du tilbydes

  • Et udviklingsorienteret job med høj grad af frihed i opgaveløsningen og fleksibilitet i opgavevaretagelsen.
  • Et job med et stort analytisk indhold.
  • Et tæt og godt samarbejde med en bred aktørkreds.
  • Et meningsfuldt job som løfter en vigtig samfundsmæssig opgave.

Dine ansvarsområder

Som chef for Koncern Økonomi vil du få rigtig gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på den fremadrettede udvikling og modernisering af Kriminalforsorgens økonomistyring - herunder i forhold til en fremadrettet videreudvikling af Kriminalforsorgens aktivitetsstyring og takstfastsættelse for de forskellige pladstyper i fængsler og arresthuse m.v.

Kriminalforsorgen står over for en stor og voksende portefølje af anlægs- og udviklingsprojekter, og du vil derfor også få en stor rolle i at etablere et stærkt fundament for økonomistyringen af store komplekse projekter.

Du har i tillæg til de klassiske budget- og bevillingsopgaver endvidere en central rolle i at tilvejebringe en sammenhængende virksomhedsstyring, der sikrer, at Kriminalforsorgens fængsels-, arrest- og personalekapacitet dimensioneres optimalt i forhold til den forventede belægs- og opgaveudvikling. Som chef for Koncern Økonomi vil du således sammen med afdelingens medarbejdere være ansvarlig for at beregne og dimensionere Kriminalforsorgens fængsels- og arrestkapacitet ud fra de politiske aftaler og forståelser på området. Der er tale om opgaver med stort analytisk indhold og et tæt samarbejde med Justitsministeriets departement.

Som chef for Koncern Økonomi får du således en meget bred berøringsflade med samarbejdspartnere i hele straffesagskæden. Som led i at drive og lede Koncern Økonomi skal du derfor kunne sikre og formidle et godt og tillidsfuldt samarbejde med en bred aktørkreds.

Om dig

Som chef for Koncern Økonomi lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:

  • Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse f.eks. som cand.scient.pol., cand.polit. eller cand.oecon.
  • Du har stærke økonomifaglige kompetencer og indgående kendskab til økonomistyring og bevillingsprocesser i staten.
  • Du har en høj faglighed og analytisk kapacitet og arbejder datadrevet.
  • Du kan som leder sætte en strategisk retning, men også være klar til at indgå i konkret problemløsning, når der er behov for det.
  • Afdelingen løfter en god blanding af drifts- og udviklingsopgaver, og du skal trives med at have mange bolde i luften.
  • Du skal drive forandringsdagsordener i en stor kompleks driftsorganisation med mange interessenter og have et stærkt blik for såvel økonomifaglige som opgavefaglige hensyn.
  • Som person har du høj integritet, gennemslagskraft og gode kommunikationsevner.

Om os

Koncern Økonomi er placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen og organiseret i tre enheder; budgetenheden, kapacitetsenheden og bemandings- og controllingenheden. Afdelingen tæller ud over chefen for Koncern Økonomi fire enhedsledere og ca. 25 medarbejdere. Chefen for Koncern Økonomi refererer til økonomidirektøren og indgår i ledelsesgruppen i Center for Økonomi og Kapacitet sammen med regnskabschefen, indkøbschefen samt ejendomschefen.

Koncern Økonomi har ansvaret for at sikre en sammenhængende koncernstyring af Kriminalforsorgens finanslovsbevilling på ca. 4 mia. kr., som udmøntes både centralt i Direktoratet for Kriminalforsorgen, i Kriminalforsorgens regionale områder, i Grønland samt i 22 underliggende institutioner. Kriminalforsorgen administrerer desuden en låneramme på finansloven på ca. 5 mia. kr., som afspejler en meget stor bygningsmasse samt væsentlige aktiver inden for IT og sikringsudstyr. Der er således tale om en kompleks styringsopgave, som stiller store krav til en sammenhængende styring på tværs af økonomi, kapacitet og personaleressourcer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1, medmindre du i forvejen er udnævnt som tjenestemand. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat på åremål og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør i Center for Økonomi og Kapacitet, Christian Trøst Rasmussen, på telefon 7255 4355.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.Kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningen

Din ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest søndag den 11. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen fuldbyrder de straffe, som domstolene idømmer. Det gør vi på vegne af samfundet, og vi er de eneste, der løser den opgave.

Vi er de sidste led i straffesagskæden og er sammen med politi, anklagemyndighed og domstole en af grundstenene i retsstaten. Uden en stærk kriminalforsorg forsvinder fundamentet for et trygt og sikkert samfund, hvor lovovertrædere stilles til ansvar for deres handlinger.

Derudover sover Kriminalforsorgen aldrig. Hver dag, hver aften og hver nat går vi på arbejde i Kriminalforsorgen. Det gør vi for at få et samfund med mindre kriminalitet og færre ofre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København K
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg

    Gør en forskel i finansverdenen. I EY CFO Advisory får du muligheden for at lede, påvirke og transformere finansfunktionerne hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder. Jobbet I..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0