Medarbejder med vagtplanlæggerfunktion samt til administrative opgaver søges til afsnit S3, Psykiatrien Syd, Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger en medarbejder til S3 med vagtplanlæggerfunktion samt til administrative opgaver.

S3 består af 2 afsnit.

Der er ansat lægesekretærer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeut og læger.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi uanset faglighed, hjælper hinanden, har fokus på ledelsesstøtte og får tingene til at glide. Vi vægter således samarbejde, god trivsel og godt humør højt.

Der er tale om en deltids stilling på 28 timer, der er evt. mulighed for flere timer.

Stillingens indhold

Den primære opgave er den løbende vagtplanlægning for afsnittets personale som i dag systemunderstøttes af KMD Opus Vagtplan. Vi arbejder på at digitalisere arbejdsgangene, så der er tydelige kommunikationsveje mellem personalerne og vores kommende vagtplanlægger.

Den resterende del af opgaveporteføljen ligger indenfor kvalitetsområdet, hvor der skal sikres data jf. gældende ramme. Samt udformning af stillingsopslag, sikre dokumentation ift. ansættelser, indkaldelse til møder, ad hoc opgaver m.m.

Den ønskede profil til stillingen

Du har en administrativ uddannelse (fx lægesekretæruddannelse) og gerne erfaring fra sundhedsvæsenet. Du kan også være sygeplejerske med lyst til vagtplanlægning og kvalitetsarbejde.

Erfaring fra psykiatri er en fordel men ikke afgørende. Du har erfaring med vagtplanlægning, du har overblik og kan arbejde struktureret. Du kan fortolke og omsætte regler fra overenskomster, så vagtplanen overholder gældende arbejdstidsregler.

Du varetager en central opgave, så mange kolleger vil henvende sig til dig. Du skal derfor trives med afbrydelser i løbet af din arbejdsdag. Du skal være serviceminded, fleksibel og besidde en god arbejdsmoral. Vi ønsker en struktureret kollega, som samtidig formår at prioritere arbejdsopgaverne og som kan vurdere hvilke opgaver, der skal handles på med det samme. Du har et højt ambitionsniveau og sætter en ære i at levere et produkt af høj faglig kvalitet.

Vi arbejder i en politisk styret organisation. Det betyder, at vi nogen gange må slippe hvad vi har i hænderne, for at kaste energien ind i en anden opgave. Det er derfor også vigtigt, at du er omstillingsparat.

Psykiatrien Syd

Psykiatrien Syd er en af flere afdelinger i Psykiatrien Region Sjælland. Vi varetager den voksenpsykiatriske og ældrepsykiatriske behandling for borgere over 18 år, som er bosiddende i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og Næstved Kommuner.

Vores akutmodtagelse og i alt 8 sengeafsnit er placeret i Vordingborg, på ”Oringe”. Vi har distriktspsykiatrier og psykiatriske klinikker fordelt i Næstved, Vordingborg og Maribo, samt en online klinik i København.

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023

Samtaler: Vi forventer at afholde samtaler den 20. - 21. juni 2023

Løn i henhold til gældende overenskomst og dine faglige og personlige kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Belinda Hansen 20689452

Se mere om Psykiatrien på vores rekrutteringsportal www.jobipsykiatrien.dk.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Næstved

    Er du paramediciner eller Advanced Paramedic og har du lyst til at være med til at opstarte den nye ambulancetjeneste i [xxxxx], så skal du kigge med her.Præhospitalt Center har hjemt..
    • Administrativ medarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Vi søger en Administrationsekvilibrist med hjertet på rette stedNu får du muligheden for at være med til at styre den fælles administrative indsats som gavner kultur- og foreningslivet.Som koordina..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vordingborg

    Sydsjælland kalder!Jobbeskrivelse:Vi søger en Administrationschef/kirkegårdsleder til Vordingborg Kirkegårde pr. 1. juli eller efter aftale, efter vakance i forbindelse med stillingsopnormeri..
    • Administrativ medarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vordingborg

    Sagsbehandler til Uddannelsesafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen (M321) Sagsbehandler til Uddan..
    • Administrativ medarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8
28. marts 2024 8
27. marts 2024 8
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 8