Student til Ledelsessekretariatet i Koncern IT (kommende Koncern Digitalisering)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ringsted

Drømmer du om et studiejob indenfor organisation, sundhed og digitalisering, hvor du med din skarpe pen og gåpåmod er med til at formidle og strukturere forskellige aktiviteter?

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, som vil være med til at gøre en forskel i arbejdet med digitalisering af den offentlige sektor. Du bliver ansat i Ledelsessekretariatet i Koncern IT, Region Sjælland, der er en del af stabsfunktionen. Her er vi optaget af at understøtte vores organisation på bedste vis, så vi sikrer gode IT-løsninger til gavn for Region Sjællands 20.000 borgere.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i Ledelsessekretariatet arbejder du tæt på ledelsen. Vi arbejder på tværs af hele organisationen, så du vil have mange kontaktflader og oparbejde et stort netværk.

Jobbet byder på mange spændende opgaver. Du skal blandt andet være med til at opdatere og udforme nyheder til vores kolleger i Koncern IT.

En af dine kommende kolleger, Christian, fortæller: ”Jeg har været i IT Ledelsessekretariatet siden november 2020. Det er et spændende sted, fordi jeg kommer tæt på beslutningerne og er med til at klæde vores ledelse på til at træffe dem. Vi har en uformel tone, som gør det nemt at sparre og dele viden, hvilket gør det sjovt og motiverende at gå på arbejde”.

I stillingen vil du arbejde selvstændigt, men tæt sammen med kolleger om følgende opgaver:

  • Formidle budskaber klart og tydeligt fra hele organisationen
  • Opdatere og udarbejde indhold til vores kommunikationskanaler
  • Udarbejde præsentationer
  • Bidrage til beslutningsoplæg

Din profil

Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse for eksempel scient.pol., scient. adm. eller kommunikation. Din uddannelsesbaggrund er dog ikke afgørende for os. Har du administrativ erfaring, er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi tror på, at manglende erfaring kan opvejes af en god evne til at lære, stort engagement og gåpåmod.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har gode formuleringsevner i skrift og tale
  • Har mod på at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • Har lyst til at samarbejde – både internt i teamet og med vores kolleger

Vi tilbyder

Et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi ofte arbejder med korte aftræk. Vi vægter gensidig sparring og socialt samvær højt. Hos os vil du få:

  • En spændende stilling i krydsfeltet mellem digitalisering og sundhed
  • Udvikling af din forståelse for styring af komplekse it-projekter og digitaliseringsdagsordenen
  • Eget ansvar for opgaveløsningen med tæt sparring fra dygtige kolleger

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (HK/AC) med regionerne. Ansættelsen ophører som udgangspunkt, når dit studie afsluttes. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer. Vi er dog fleksible, så du kan tilpasse arbejdet i forhold til dit studie og dine eksaminer.

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist den 6. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler den 14. juni og eventuelt anden samtale ugen efter.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Camilla Smedegaard Sommer tlf. 24 96 08 02 eller Stabschef, Marie Hauerslev Müller, på telefon 93 56 77 24.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn.

Koncern IT – Fælles om digitalisering

Koncern IT er regionens fælles IT-organisation, og vi er ansvarlige for digitale løsninger til Region Sjælland. I Koncern IT er vi højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Fra 1. september danner vi et helt nyt center, Koncern Digitalisering, der skal understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Lær os bedre at kende:

Hjemmeside: Koncern IT som arbejdsplads - Region Sjælland - vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: https://bit.ly/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ringsted
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Are you a service-minded team player with a can-do attitude? Does providing exceptional service for others bring you joy? And do you want to be responsible for smooth processes in the team or on a .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Klinik for psykoterapi og selvmordsforebyggelse er en lille enhed, hvis primære opgave er at understøtte uddannelse og udførelse af psykoterapi i børne- og ungdomspsykiatrien i [xxxxx] V..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Intensivt Afsnit i Slagelse søger vagtplanlægger. Vi søger en vagtplanlægger til en administrativ stilling, som kan planlægge fremmødet for sygeplejersker og SSA i afdelingen. Om os: ITA e..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Ringsted

    Vi søger et barselsvikariat på deltid (20-25 timer om ugen), som vil være med til at administrere vores indkøbsportefølje af IT-konsulenter. I Koncern Digitalisering er det vores opgave at forh..
    • Administrativ medarbejder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1