Indholdskreatør til sociale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Indholdskreatør til sociale medier

Kan du skrive scroll-stoppende opslagstekster og lave videoer specifikt til sociale medier, som giver brugerne lyst til at se videre? Og kan du oversætte ord som reach, likes og shares til strategiske beslutninger om indhold? Så kom og bliv en del af holdet hos Koncern Ledelse og Kommunikation i Region Sjælland!

Region Sjælland er en stor organisation med 20.000 medarbejdere. Der gemmer sig mange gode historier, som fortjener at blive fortalt. Du ved sikkert alt om, at vi på sociale medier har ganske kort tid til at fange brugernes opmærksomhed, og derfor har vi brug for dig, der kan hjælpe os med proaktivt at fortælle historierne gennem tiltalende tekster og velproducerede videoer.

Sundhedsstoffet appellerer til tusinder af ansatte, patienter og pårørende og trækker dagligt overskrifter i medierne. Du får en spændende udfordring i både at nå ud til vores mange medarbejdere samt Region Sjællands 840.000 borgere som en stor og mangfoldig målgruppe. Du skal derfor også være god til at sætte dig i patienternes, medarbejdernes og borgernes sted.

Stillingen er tidsbegrænset på to år. I den periode kommer du til at være en del af ’Medier og Omdømme’, som er forankret i ’Koncern Ledelse og Kommunikation’. Du bliver ansat midt i en spændende proces, hvor vi udvikler vores organisation og er i gang med at omdanne vores tidligere Ledelsessekretariat til Koncern Ledelse og Kommunikation. Målet er at styrke regionens indsats i forhold til proaktiv interessevaretagelse, omdømme, inddragelse, udvikling af den politiske betjening, udvikling af ledelsesfora og god offentlig forvaltning.

For Medier og Omdømme er det ikke mindst en vigtig opgave at styrke regionens samspil med omverdenen. Vi er dagligt involveret i en lang række interne og eksterne historier og har samtidig dagsordener, som vi selv ønsker at sætte. Både regionalt og nationalt. Vi arbejder med fra start at komme 360 grader rundt om opgaverne med fokus på både den interne og eksterne kommunikation.
Medier og Omdømme består af en chef, en redaktionsleder og 12 kolleger, som arbejder tæt sammen og har en herlig uformel omgangstone. Din allernærmeste kollega bliver regionens Social Media Manager, og sammen med hende skal du få de gode historier ud at leve.

Vi står overfor at skulle igangsætte et nyt Employee Advocay-projekt, hvor du vil blive en væsentlig bidragsyder.

Du vil også få ansvaret for at opdyrke og producere de gode historier helt fra idé til udgivet opslag. Derfor forestiller vi os, at du godt kan lide at arbejde meget ’hands on’, og at du er god til at følge dine opgaver helt til dørs. Vi vægter højt, at du kan se værdien i både hurtig sparring henover skærmen og løbende feedback på dine produktioner.

Eksempler på dine opgaver

  • Copywriting
  • Videooptagelse og –redigering både med iPhone og kamera samt andet professionelt udstyr
  • Infografik
  • Community management

Din profil

Du har en relevant kommunikationsuddannelse og gerne mere end 5 års erfaring fra en lignende stilling. Erfaring fra en politisk styret organisation er en fordel, men ikke et krav.

Du har ligeledes erfaring med videoproduktion til sociale medier og kan redigere videoer i programmer som fx Premiere Rush, Camtasia og/eller iMovie.

Din digitale værktøjskasse er fyldt med skarptslebne redskaber, og du kan begå dig hjemmevant på især Facebook, LinkedIn og Twitter. Erfaring med indholdsproduktion til andre kanaler er også et plus.

Måske har du erfaring med rådgivning – hvis ikke har du måske mod på at prøve kræfter med opgaven.

Praktisk information

Stillingen er placeret i Medier og Omdømme, der er en del af Koncern Ledelse og Kommunikation.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.
Vi har flextidsordning og aftale om op til seks hjemmearbejdsdage om måneden.

I dit daglige arbejde får du tæt samspil med dine i alt cirka 35 kolleger i Koncern Ledelse og Kommunikation.

Du vil referere til kommunikations- og pressechef Claus Jark Clausen. Arbejdsstedet er regionshuset i Sorø.

Ansøgningsfrist: 12. juni 2023 kl. 12.00

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023 eller hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Anne-Sofie Lundholm, Social Media Manager, mobil 93 57 77 20 eller presse- og kommunikationschef Claus Jark Clausen på 20 54 25 22.

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med ca. 20.000 medarbejdere og et budget på 21 mia. kr. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, LinkedIn og Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Formand/Kvinde med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Øvrige
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Can you ensure that our PLC systems are running smoothly thus enabling millions around the world to live a better life? Are you motivated by a n open, solutions-based working environment where your..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du proaktivt sikre leveringen af produkter til vores kunder? Kan du trives i et miljø, hvor der er fokus på høj udnyttelse af ressourcer og udstyr? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og en vela..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Har du lyst til at hjælpe psykisk sårbare mennesker i arbejde eller uddannelse? Så er du måske vores nye IPS-konsulent i [xxxxx] Kalundborg har en veldrevet IPS-indsats..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info