Specialkonsulent med sundhedsfaglig baggrund, til styrkelse af henvisninger og andre tværsektorielle arbejdsgange i k...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Implementering af nye forskningsbaserede løsninger i klinisk praksis, kræver forandringer i procedurer, arbejdsgange og henvisningspraksis. Har du sans for og erfaring med, at samarbejde med aktører på tværs af sektorer og organisationer, er det dig vi søger til vores implementeringsenhed i PROgrez, Slagelse Sygehus

Brænder du for at udvikle praksis med borgeren i centrum, og har du modet til at være med til at tænke nyt? Har du samtidig erfaring med projektarbejde og kompetencer til arbejde på tværs af sektorer og organisationer og styrke henvisningspraksis, er det nok dig vil leder efter. Vi har brug for endnu en dedikeret kollega, der vil sætte en ære i at medvirke til, at drive implementering af forskning i praksis i et højt specialiseret og samtidig lærerigt miljø.

Om stillingen
I vores nyetablerede implementeringsgruppe har vi brug for en kollega, der kan gribe og løfte de opgaver der er med, at få skabt nogle solide og velfungerende veje ind og ud af de evidensbaserede sundhedstilbud vi arbejder med. Det er i høj grad stratificering og henvisningsprocedure samt arbejde med at understøtte tilpassede arbejdsgange og procedurer der skal give borgerne det tilbud de har brug for. Men der kan være mange forhindringer på vejen for at det fungerer, udfordringer vi møder og løser med en positiv forventning til vores samarbejdspartnere Vores arbejde retter sig mod at skabe gode muligheder for at så mange som muligt, lever et så aktivt og for dem tilfredsstillende og sundt hverdagsliv som muligt.

Du skal samarbejde med mange dygtige, glade og motiverede kollegaer i en hverdag hvor vi har mange (gode) bolde i luften. Du holder derfor overblikket over dine og dit teams opgaver, også i pressede situationer, og hjælper naturligt hvor der er behov for det.

I stillingen har du mange samarbejdspartnere i huset, på matriklen, i regionen og nationalt. Derfor er din arbejdstids fleksibel og der er perioder med en del regional rejseaktivitet.

Om dig
Du har en sundhedsfaglig baggrund. Du har gode koordineringsevner. Hertil er du engageret, grundig, og en god kollega, der har lyst til at lære nyt mens du arbejder, men finder også inspiration i at lære fra dig.

  • Du kan - og trives med - at arbejde i projekter, hvor vi forventer tillid, loyalitet samt fleksibilitet.
  • Du har respekt for forskellig fagligheder og roller i sundhedsvæsnet. Netværk og relationer er nogle af dine favoritværktøjer.
  • Du arbejder med en anerkendende tilgang til livsstil og levevilkår, som et vilkår i udviklingsarbejde der har borgeren i centrum.
  • Du kan det datadrevne udviklingsarbejde, der arbejder mod et fælles mål.
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt, og du kan selv etablere strukturen, hvis ikke den er der i forvejen. Samtidig er du en god holdspiller, som stræber efter god koordinering og effektiv drift af projekter.
  • Du bidrager med engagement, begejstring, ansvar og interesse.
  • Du kommunikerer på en anerkendende og empatisk måde, i skrift og tale.
  • Du er nysgerrig, opsøgende og trives i en koordinerende funktion, med mange forskelligartede og sideløbende opgaver, som både er rutine og udviklingsorienterede.

Du skal have

  • Sundhedsfaglig baggrund, mindst professionsbachelor.
  • Mindst 5 års erfaring fra arbejde i kommunalt og regionalt regi, gerne med sundhedsfremme og forebyggelse som en del af dine opgaver.
  • Gyldigt kørekort til personbil.

Hvem er vi?

PROgrez (https://www.progrez.org/) er en multiprofessionel forsknings- og implementeringsenhed med ca. 40 ansatte, som arbejder ud fra strategien Liv i bevægelse. De fleste er forskere på forskellige niveauer, projektmedarbejdere men også meget andet. Det er en gruppe af medarbejdere med mange forskellige baggrunde fra over 10 forskellige professioner. Det er ikke sandsynligt at der en person helt som dig, men vi gør os umage og hylder vores forskellige kompetencer. Vi tror på, at forskelligheden er vigtig for at gøre os stærkere. Vi er alle optaget af at skabe liv i bevægelse. Liv i bevægelse forstås som mere end fysisk træning, fordi der også fokuseres på, at mennesket er i bevægelse igennem hele livet og på tværs af sektorer. Forskerne arbejder med kvantitative og kvalitative metoder og med en kombination af metoder i praksisnære forskningsforløb. PROgrez har et tæt samarbejde med det omkringliggende samfund herunder sygehuse, kommuner og universiteter regionalt, nationalt og internationalt.

Du vil komme ind i en fase hvor vi stadig er ved at opbygge vores implementeringsgruppe. Den har helt nye opgaver i forhold til hvad vi ellers har lavet og vi har derfor brug for at du konstruktivt vil bidrage til at få den til at blive en stærk og velfungerende enhed i PROgrez.

Om ansættelsen
Det er en fuldtidsstilling 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest den 1. august 2023. Hvis du vil vide mere kan du kontakte Implementeringsleder Anne Dalhoff på 51 33 91 27 eller [email protected]

Ansøgningsfrist 12. juni 2023. 1 ansættelsessamtaler forventes at blive holdt 16 juni, evt. 2 samtale vil blive den 21.6.2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kan du rumme fortællingerne om nogle af samfundets sygeste mennesker? Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus? ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han h..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger efter en Oversygeplejerske som har lyst til at fortsætte den positive udvikling vi har været gennem de sidste 2 år. Vi søger en Oversygeplejerske der har erfaring med ledelse og motiv..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Er du sygeplejerske og er du klar til at prøve kræfter med ledelsesdisciplinen? Vil du gerne arbejde med relations-dannelse, Recovery og aktiv patientinddragelse samt være med til at skabe en .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Kære kollega SYGEPLEJE er vores KERNEOPGAVE . Det har du sikkert læst og hørt mange steder. Vi mener det af hele vores hjerte. Vi er et afsnit, som oser af dedikation til at udføre den bedst .
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 19
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17
26. marts 2024 16
25. marts 2024 13