Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Kildegården, Midlertidige pladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du social- og sundhedsassistent og ønsker du at arbejde i et dynamisk miljø præget af høj faglighed og en masse engagerede tværfaglige kolleger, så skal du læse videre her.

Vores borgere bliver indlagt på vores midlertidige pladser, Kildegården enten fra hospital eller direkte hjemmefra med komplekse og uafklarede sundhedsproblemer, og derfor skal vores midlertidige pladser være gearet til at fungere som ”det kommunale mini-sygehus”.

Vi er et stort tværfagligt hold, som samarbejder om at skabe det gode forløb for borger og pårørende. Vi er både fagligt dygtige og har det rigtig godt sammen socialt.

Det er dagligt en stor glæde at se, at langt de fleste af de borgere, vi hjælper, bliver betydeligt bedre via genoptræning, rehabilitering og pleje her på Kildegården, Midlertidige pladser.

Vi lykkes i samarbejde og skaber gode borgeroplevelser


Som social- og sundhedsassistent vil du opleve, at vi sammen og på tværs af fagligheder finder frem til den pleje, rehabilitering og genoptræning, som virker godt for den enkelte borger. Det gør, at du også dagligt vil opleve et rigtig godt samarbejde med borgere og pårørende.
Som et af de få pleje- og genoptræningssteder i Danmark har vi på Kildegården en fuldtidsansat læge. Derudover får du mulighed for at samarbejde og få faglig sparring med andre sosu-assistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, diætist, neuropsykolog, logopæd samt en brobygger.

Altid hjælp at hente og grundig introduktion


Du indgår i et introduktionsprogram på cirka en måned. Du får stor indflydelse på din vagtplan og vil opleve en kultur, hvor I er gode til at bytte vagter. Du bliver en del af et hold, hvor kollegaskabet er præget af hjælpsomhed og gensidig omsorg.

Hvem er du og hvad er du god til?


Du kan arbejde rehabiliterende. Du er god til at motivere borgerne til at kunne klare mere selv. Du evner at arbejde med de meget syge borgere, så de når deres mål og opnår mærkbare forbedringer. Med dit bidrag får borgerne et godt forløb hos os og bliver i stand til at mestre mest mulig selv.

Du er struktureret og bevidst om metoderne. Du har overblik og følger den plan, der er lagt for borgeren. Du er opmærksom på de aftaler, der er mellem de forskellige faggrupper, så I sammen trækker i samme retning. Vi lægger vægt på, at vi alle arbejder struktureret og vi har en tydelig arbejdsfordeling.

Du samarbejder godt. Godt samarbejde på tværs af vagtlag og faggrupper er en forudsætning for at borgerne får den rette hjælp. Du er typen, der griber bolde fra dine kolleger, og det vil være naturligt for dig at bidrage til, at hverdagen fungerer godt. Du ser arbejdet med borgerne som et samarbejde og er også god til at inddrage pårørende.

Du har lyst til at lære nyt. Der er hele tiden anledning til at lære nyt, fordi borgerne er på Kildegården med mange forskellige problematikker. Du vil være omgivet af kompetente kolleger, som du kan rådføre dig med, og du kommer ikke til at føle dig alene. På Kildegården kan du forvente at lære en masse i det tværfaglige samspil, og du vil som social- og sundhedsassistent opleve stor delegering af sygeplejefaglige opgaver.

Mere om jobbet og Kildegården, Midlertidige pladser


Stillingen er på 37 timer eller timetal efter aftale. Vi er meget fleksible i forhold til vagtplanlægning, og ønsker du et bestemt vagtlag er dette også en mulighed. Medarbejdere som arbejder i faste dagvagtsrul arbejder hver tredje weekend, eller hver anden hvis de ønsker, og har man fast aften- og nattevagt så arbejder man hver anden weekend.

På Kildegården, Midlertidige pladser er vi ca. 80 social- og sundhedsassistenter, 12 sygeplejersker, 14 ergo- og fysioterapeuter, en læge, en diætist, en neuropsykolog, en logopæd samt en brobygger.

Er du blevet nysgerrig på Kildegården kan du se lidt mere her: https://gladsaxe.dk/kommunen/borger/seniorer/sundhed-og-forebyggelse/kildegaarden-midlertidige-pladser

Find ud af om jobbet er noget for dig – og søg jobbet.
Kontakt os endelig, hvis du er nysgerrig på stillingen. Du er også velkommen til at besøge os her på Kildegården. Ring til daglig leder Marie Thorsager på mobil 29 29 79 61. Hvis vi ikke lige kan tage telefonen, så læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi skal have din ansøgning senest den 31. august 2023 kl. 8.00.
Vær opmærksom på, at vi løbende indkalder til ansættelsessamtaler og ansætter.

Din løn vil være efter gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
26. april 2024 172
25. april 2024 174
24. april 2024 181
23. april 2024 177
22. april 2024 183
21. april 2024 199
20. april 2024 202
19. april 2024 201
18. april 2024 202
17. april 2024 211
16. april 2024 204
15. april 2024 206
14. april 2024 201
13. april 2024 207
12. april 2024 207
11. april 2024 200
10. april 2024 202
9. april 2024 194
8. april 2024 186
7. april 2024 191
6. april 2024 195
5. april 2024 189
4. april 2024 195
3. april 2024 181
2. april 2024 177
1. april 2024 184
31. marts 2024 188
30. marts 2024 190
29. marts 2024 196
28. marts 2024 202
27. marts 2024 204