Køkkenmedhjælper til forsvarets værnepligtskantine på Livgardens Kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi leder efter dig, som har flair for at arbejde i et køkken på en inspirerende og dynamisk arbejdsplads og som vil være en del af et team, der hver dag arbejder sammen om at levere de bedste mad- og gæsteoplevelser.
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning allerede i dag.

Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’det økologiske spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver ud en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Weekendarbejde forekommer og der vil ligeledes forekomme aftenarbejde ved specielle lejligheder.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din primære gang på Livgardens Kaserne i København. Her kan du glæde dig til at blive en del af et team, der sammen brænder for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Livgardens Kaserne er placeret ved Rosenborg Slot og Kongens Have på Gothersgade centralt i København, hvor kantinen har åbent hele året rundt fra morgen til aften, mandag til torsdag samt morgen & frokost, fredag til søndag.

Vi servicerer mange typer gæster fra Hendes Majestæt Dronningen, til værnepligtige, musikere og tamborer samt alt imellem. Desuden har vi en officersmesse, hvor vi 12-15 gange om året har store selskaber. Det er derfor vigtigt at du er omstillingsparat og åben for alle typer af opgaver.

Du skal være indstillet på at rotere mellem tre lokationer; Livgardens Kaserne, Frederiksberg Slot og Kastellet. Der er fri parkering på alle tre lokationer.

Som køkkenmedhjælper er du være medansvarlig for at levere og servere mødeforplejning, opdækning og afrydning ved møder, rengøring, opvask, kassebetjening, opfyldning i kantine området, varebestilling, samt lettere håndtering af fødevarer. Derfor er det vigtigt, at man er omstillingsparat og åben for alle opgaver. Samarbejde er vigtigt for os. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Du kommer til at indgå i et team hvor du bidrager med god energi og entusiasme mod jeres fælles mål. Et team der sammen brænder for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt kollegialt fællesskab.

Om dig

Du har erfaring med at arbejde i et køkken.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Helt naturligt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen, som vi løbende vil se udfoldet i takt med at processen skrider frem.
-
Du skal vælge os, hvis du har lyst til og mod på, at blive en del af Forsvarets Kantiner, hvor du sammen med de øvrige medarbejderne skal lykkes med at gøre kantinen til noget helt særligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende om organisationsaftale for køkkenmedhjælpere i staten mv. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Malene Nordenbøl på telefon 2749 5379.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i København

    ER DU KLAR? Vi mangler lige nu køkkenmedarbejdere til at være en del af vores team. Som køkkenmedarbejder på Grillen Burgerbar er din fornemm..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Så søger Børnehuset Elverhøj dig i 28-30 t/ugt. med start d.1/6 2024. Brænder du for at lave velsmagende, sund og varieret mad til børn i alderen 0-6 år, i et køkken hvor vi vægter bæredygtighed, økologi og madglæde? Så tilbyder vi dig: • stor indflydelse på egen hverdag, planlægning og opgave.
    • Køkkenmedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0