Vi søger en udekørende montør til Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Drømmer du om gravemaskiner, læssemaskiner, dieselmotorer, de nyeste EU-standarder og på sigt el-maskiner? Elsker du at fejlsøge og læse diagrammer? Får du et kick af at gøre kunderne glade og arbejder du ud fra devicen at der ’ALTID findes en løsning’? Har du et grundlæggende godt humør og sætter du en ære i, at være team-player og gå dén ekstra mil? - Så er det måske DIG vi søger til vores Sjællands-Team ;)

Vi kan tilbyde den rette montør et spændende og alsidigt job, hvor du primært kører ude i marken og servicerer vores gode kunder.
Det kan være alt fra planlagt service og små reparationer til fejlsøgninger og løsninger, hvor der skal tænkes ud af boksen og handles hurtigt, alt sammen for at få kunderne bedst muligt og hurtigst videre med dagens arbejde.

Du får heldigvis også en god håndfuld rare og sjove kollegaer, til de dage hvor der er hårdt brug for dig på vores værksted i Slagelse, til fx klargøring af nye maskiner.

Har du hænderne rigtigt skruet på, kan du trives med at arbejde selvstændigt og er du løsningsorienteret og servicemindet?

Så er det måske dig vi mangler!

Vi kan tilbyde den rette montør en spændende arbejdsdag hvor dine opgaver primært kommer til at bestå i at;

Servicere og reparere entreprenørmaskiner
Klargøring af nye maskiner samt montering af div. udstyr
Arbejde med hydraulikkomponenter
Opbygninger af maskiner og udstyr
Fejlfinding og diagnosticering
Samt andre værkstedsrelaterede opgaver…

Du kommer til at indgå i et dynamisk team, som er præget af godt humør, faglig dygtighed, hjælpsomhed, samt en god og uformel tone.

Vi lægger stor vægt på at have dygtige medarbejdere, hvorfor du også skal forvente at deltage på kurser, i både ind- og udland.

Vi er en virksomhed, som har stor fokus på service, gode kunderelationer og vækst. Derfor er det altafgørende, at du er ordholdende, evner at følge op på tingene, og får opgaverne afsluttet.
Erfaring fra lignende stilling er et krav.

Vi har mere end 35 års erfaring med salg og servicering af entreprenørmaskiner. maskiner A/S (tidligere Maskinhuset A/S) har hovedkontor i Horsens, samt en afdeling i Slagelse.

Vi er importør af Yanmar kompakte entreprenørmaskiner samt Ammann komprimeringsmateriel. Derudover forhandler vi en bred vifte af udstyr og maskiner til entreprenør- og anlægsbranchen.

Har du spørgsmål til jobbet, opgaverne o.l. er du velkommen til at kontakte
Værkføreren i Slagelse, Jakob Søndergaard på tlf. 3070 5362

Vi kalder løbende til samtale og vi ansætter ikke før vi har fundet det rette match.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Send din ansøgning til [email protected]

For yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Servicechef
Torben Laursen
Mobil: 21 80 12 13

Sådan ansøger du

Send din ansøgning samt CV på mail til [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Slagelse
  • Fredag den 07. juli 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker på Midt-og Vestsjælland

    Mekaniker til teknikerstilling søges!LUBI Job søger på vegne af vores kunde en udlært mekaniker til en teknikerstilling. Har du har en baggrund som mekaniker og ønsker at udvikle dine færdigheder? .
    • Mekaniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Mekaniker i Køge

    Semler Mobility Køge søger lige nu en kompetent og arbejdsom automontør til vores hjulskiftesæson med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. Bliv en del af et topmoderne værkst..
    • Mekaniker
    • Køge
    Få mere info
  • Mekaniker på Midt-og Vestsjælland

    Kan du holde mange bolde i luften og sikre, at de bliver grebet igen? Kan du planlægge din egen arbejdsdag? Kan du samarbejde, men også arbejde alene? Så er du måske den nye mekaniker i Vej & Par..
    • Mekaniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Mekaniker i Ringsted

    Vi søger en dygtig mekaniker til vores afdeling i Ringsted, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Du komme..
    • Mekaniker
    • Ringsted
    Få mere info