Driftstekniker til fjernvarme driftsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

HOFOR forsyner hele Københavns Kommune med fjernvarme og dækker ca. 99 % af varmebehovet i kommunen. Det varme vand til vores kunder leveres af vores fjernvarmenet på ca. 3000 km rør som blandt andet består af større underjordiske kamre og tunneller. Du finder ikke tilsvarende stort distributionsnet andre steder i Danmark, så vil du være med helt i front og sikre forsyningen til vores kunder ved at servicere og vedligeholde vores fjernvarmenet, så hører vi meget gerne fra dig.

Vedligeholdelse, drift og renovering af fjernvarmenet
Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektionen Ledningsnet, hvor du får 42 engagerede kollegaer, som arbejder med vores fjernvarmenet. Nettet drives med varmt vand, som løbende udbygges i de nye byområder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at du:

  • Vedligeholder HOFORs fjernvarmenet
  • Planlægger og udfører reparationer i samarbejde med vores entreprenører
  • Arbejder systematisk med planlægning og dokumentation af ledningsrenoveringer
  • Efter grundig oplæring, skal du være indstillet på, at indgå i rådighedsvagten for driftsteknikere, hvorfor en rimelig afstand til København fra privatadresse er nødvendigt

Gode samarbejdsevner og god til dokumentation og struktur
Du er sandsynligvis uddannet smed, rørlægger, VVS´er eller tilsvarende og vi forestiller os, at du har interesse for drift og vedligehold samt ikke mindst den tilhørende dokumentation. Du har en god IT-profil og kan let håndtere Office-pakken samt apps på iPad og telefon. Du har desuden god forretningsforståelse og vil bidrage til en kontinuerlig udvikling. Du har sans for detaljerne og arbejder struktureret. Du har interesse i løbende at optimere arbejdsgange og processer.

Du skal kunne håndtere flere opgaver sideløbende, fra de største til de mindste. Du skal have interesse i at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af kørekort til personbil, kategori B.

42 kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en vigtig del af et team, som består af både maskinmestre, håndværkere og specialarbejdere, hvor vi alle arbejder på at levere den bedste service på tværs af HOFOR og til vores kunder hver dag. Vi vægter det gode samarbejde og det gode arbejdsmiljø højt, og vi har en respektfuld omgangstone og et godt fællesskab.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest torsdag den 8. juni 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jakob Hvidt, Teamleder på 2795 2910 og/eller [email protected] eller Anders Skov Liebregt, Specialist på 2795 5059 og/eller [email protected]

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • København NV
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH 04-01-2024 Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, .
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Drømmer du om at forme din fremtid i en virksomhed der går forrest indenfor regenerative løsninger i byggerier? Har du lyst til at udvikle dig i et team baseret på tillid og sammenhold?Drømmer d..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring indenfor udskiftning af stigestrenge? Har du evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi leder efter! Om jobbet: Der er en boligforening de..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    En erfaren blikkenslager søges som skal lave inddækninger, tagrender og vvs opgaver, rørarbejde hos boligselskaber, private parcelhuse. Det er opgaver både indenfor installations arbejde og spjældo..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info