Kunderådgivere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev og Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kommunikerer du klart og tydeligt?
Vi søger dig, der sætter en ære i at rådgive og vejlede via telefonen og kan tage de indledende skridt i sagsbehandlingen af arbejdsskadesager.

Når du søger jobbet som kunderådgiver, forventer vi ikke, at du har styr på reglerne inden for arbejdsskadeområdet – det sætter vi dig godt ind i. Vi forventer imidlertid, at du har gode forudsætninger for at sætte dig ind i de gældende regelsæt og procedurer, som du oplæres i. Hvad end du er erfaren eller nyuddannet, får du som nyansat hos AES et grundigt oplæringsforløb, hvor du bliver introduceret til vores sagsbehandling.

Konkret kommer du til at beskæftige dig med:

  • telefonisk vejledning af borgere og interessenter som fx advokater og forsikringsselskaber
  • sagsoprettelse og journalisering
  • sagsoplysning, fx indhentning af de oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan behandle sagerne korrekt.

For medarbejdere med de rette kompetencer kan der være mulighed for på sigt også at varetage lettere sagsbehandling.

Kan du balancere tempo og kvalitet?
Måske er du kontoruddannet eller professionsbachelor, men du kan også have en anden uddannelsesbaggrund kombineret med administrativ erfaring. Det er en fordel, hvis du har prøvet kræfter med de indledende trin i en sagsbehandling, evt. fra den finansielle sektor, forsikringsbranchen, sundhedssektoren eller det offentlige.

Du er selvstændig, systematisk og god til at skabe balance mellem tempo og kvalitet. Du evner at skelne væsentligt fra uvæsentligt, og så er du initiativrig og bidrager løbende til forbedringer i kundeoplevelsen.

Du indgår i et tæt samarbejde med øvrige faggrupper og trives derfor både med selvstændige arbejdsopgaver og med samarbejde på tværs i organisationen. Desuden er du rutineret IT-bruger og i besiddelse af gode kommunikationsevner.

Vil du løse en vigtig samfundsopgave og have et arbejdsliv i balance?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontorfaciliteter i ATP-husene i hhv. Vordingborg og Haderslev. Hvis du er nysgerrig på rollen som kunderådgiver, kan du møde Mathias i videoen her eller læse mere om jobbet på vores hjemmeside.

Vi har et højt fagligt niveau og er eksperter i arbejdsskadesager. Vi lykkes i fællesskab og vægter sparring, læring og udvikling højt.

AES er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge af deres arbejde.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked, hvor du er sikret professionel hjælp, hvis du får brug for det.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Konkret betyder det, at du har forskellige fleksibilitetsmuligheder, når du starter i vores kundecenter. Det kunne fx være en til to ugentlige hjemmearbejdsdage, 4-dages arbejdsuge, to ugers arbejdstid fordelt på 9 dage eller fleksible arbejdstider.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og tiltrædelse pr. 1. september 2023. Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en kort ansøgning senest søndag d. 18. juni.

Vi afholder 1. samtaler i uge 25 og 26 og 2. samtaler i uge 27.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os:

Vedr. stillinger i Haderslev: sektionschef i Haderslev Anja Tranekjer Smidt på tlf. 24999270 eller [email protected]

Vedr. stillinger i Vordingborg: sektionschef Johan Krøll på tlf. 41473435 eller [email protected]

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søndag den 18. juni 2023