Kunderådgivere til Udbetaling Danmark (Barsel)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Kan du løse mange forskellige opgaver og bevare fokus?
I jobbet som kunderådgiver er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver i en organisation, hvor vi prioriterer et stærkt kundefokus gennem kvalitet og professionel kundebetjening.

Som vores nye kollega i Udbetaling Danmark, en del af ATP, har du kontakt til både arbejdsgivere, selvstændige og borgere, der har mangeartede spørgsmål til deres sagsbehandling.

Kontakten foregår både via telefon og gennem sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser, og her er det din opgave at sikre, at kunden får et præcist og enkelt svar på sin henvendelse inden for sagens frist.

Har du erfaring med administrative arbejdsgange?
Der kan være flere indgange til jobbet som kunderådgiver i ATP.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx administrationsbachelor eller er kontoruddannet. Måske er du ny på arbejdsmarkedet, men det kan også være, at du har tidligere erfaring med administrative, komplekse arbejdsgange og effektiv sagsbehandling som enten kunderådgiver eller sagsbehandler. Det vigtigste er, at du motiveres af opgaven, har solidt kundefokus og kan lide at gøre en forskel.

Derudover er det centralt, at du:

  • kan tage ansvar for kerneopgaven gennem højt engagement, struktur og vedholdenhed på egen læring og udvikling
  • er imødekommende, positiv og serviceminded og kan oversætte det komplekse til enkle og let forståelige budskaber

  • motiveres af at nå egne og fælles produktionsmål
  • trives med at være en del af tempofyldte miljøer
  • er en holdspiller, der også udviser stor grad af selvstændighed

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, barselsdagpenge, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. Det betyder, at to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi. Vi har fokus på toppræstationer samtidig med, at der skal være balance mellem job- og privatliv. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og garanterer et udviklende og alsidigt job.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter i Holstebro – lige ved ringvejen og godt placeret ift. indfaldsveje. I huset er vi mere end 225 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer. I vores sektion går vi op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. Vi sørger for en god og grundig oplæring: En kombination af undervisning og praksis, hvor du møder kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring

Her kan du møde Mathias, der allerede er kunderådgiver i ATP: https://film.ATP.dk/vil-du-ogsa-vaere-ekspert

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 19. juni. Vi afholder samtaler løbende, og forventer opstart 14. august 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Majbritt Sigh Smed på tlf. nr. 51921363.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Holstebro
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs