Teamleder til API-produktion - Vær med, når vi redder liv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Teamleder til API-produktion - Vær med, når vi redder liv
Production

Har du allerede stiftet bekendtskab med ledelse og farmaceutisk produktion, og vil du tage det næste skridt ind i en kompleks 24-7-produktion, hvor opgaven er at lede flere hold af erfarne skifteholdsoperatører? Så kan du meget vel være vores nye teamleder.

Xellia producerer de mest avancerede former for antibiotika, som typisk er sidste udvej i tilfælde af alvorlige infektioner. Behovet for den type behandling er voksende på verdensplan, og du bliver derfor en del af en virksomhed, der kun kommer til at gøre en større forskel i fremtiden.
Du bliver en del af en virksomhed i vækst, og fordi vi lancerer nye produkter, bliver vores produktion stadig mere kompleks.

En stærk relationsbygger
Som teamleder i Vancomycin Purification vil der i stort omfang blive trukket på dine faglige såvel som sociale kompetencer. Din primære opgave bliver at lede omkring 21 operatører fordelt på flere hold i døgnet. Sammen er jeres mål at levere kvalitet til tiden.
Derudover fungerer du som et vigtigt bindeled mellem operatører og specialister i afdelingen, ligesom du har en stor berøringsflade med andre produktionsafdelinger, QA og QC.
Du vil i denne stilling få stor indflydelse på din egen arbejdsdag, og du har mulighed for at videreudvikle dig inden for ledelse og farmaceutisk produktion.

På en typisk arbejdsuge vil du:

  • Sikre planmæssig afvikling af produktionen.
  • Sikre, at afdelingen er i compliance ift. gældende guidelines.
  • Medvirke ved troubleshooting ved stop på linjen.
  • Sikre træning i nye processer.
  • Medvirke til udvikling af afdelingen.
  • Sikre et højt EHS-niveau.

Afdelingen, der hjælper med at redde liv
Vanco Purification er et engageret team med 29 medarbejdere bestående af to ledere, en produktionsassistent, fire produktionsingeniører, 21 operatører og en studentermedhjælper. Teamet er en del af API Bulk-produktionen, som står for fermentering, oprensning og frysetørring af Xellias produkter. Den samlede API Bulk-organisation inkluderer ligeledes en supportfunktion med ingeniører og assistenter. Vi lægger vægt på et godt kollegialt fællesskab, som kendetegnes ved, at vi hjælper kolleger, hvor det er nødvendigt, og samarbejder på tværs af API-produktionen. Målrettet styring af processer og opfølgning vil være en fast del af din hverdag.

Hvem er du?

  • Du har erfaring med personaleledelse og produktion i et GMP-miljø.
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet ingeniør inden for bioteknologi/kemi og har en stærk procesforståelse, men det er ikke et krav.
  • Du har erfaring med cGMP og produktion.
  • Da koncernsproget er engelsk, forventes det, at du behersker engelsk i både tale og skrift.


Du besidder en stærk procesforståelse, både praktisk og teoretisk, og har viljen og evnerne til at sætte dig ind i de områder, hvor du ikke er på hjemmebane. Du har ledererfaring, gerne fra pharma.
Som teamleder i Xellia vil du opleve en travl hverdag, hvor du skal træffe beslutninger, som sikrer, at vi når vores produktionsmål uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som person kommunikerer du åbent og respektfuldt, og vi forventer, at du udviser naturlig autoritet uden at være autoritær.

At være leder i Xellia
I Xellia har vi en klar holdning til det at være leder, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores ledere. For at have succes som leder i Xellia arbejder vi vedvarende med følgende:

  • Du sørger for andres succes.
  • Du er modig.
  • Du bygger broer og samarbejder.
  • Du er nærværende.

Xellia tilbyder
En selvstændig og udfordrende stilling i en international koncern i udvikling. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø tæt sammen med andre gode kolleger med et højt fagligt niveau. I Xellia er der plads og fokus på både din faglige såvel som personlige udvikling gennem on-the-job training, udviklingssamtaler med nærmeste leder og mulighed for deltagelse på relevante kurser.
Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med mulighed for bonus, en firmabetalt pensionsordning på 12,5% af bruttolønnen og helbredssikring.

Ansøgningsfrist og information
Vi indkalder løbende til samtaler, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt eller senest den 1. juni 2023. Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Manager David Zøllner for Vancomycin Purification på mail: [email protected] eller på telefon +45 31 92 83 46.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Xellia Pharmaceuticals is owned by Novo Holding A/S and is a specialty pharmaceutical company leading in the development, manufacture and supply of anti-infective treatments. Headquartered in Copenhagen, Denmark, Xellia has global facilities in Europe, North America, and Asia, currently employing over 1700 people. With over 100 years of industry experience in developing last resort treatments for infectious diseases, Xellia is focused on the supply of products which not only save lives, but also improve and enhance patients’ quality of life. Together with us, you can help lead the fight against bacterial infections.
Read more about Xellia Pharmaceuticals here


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4 personer, der vedligeholder firmaets bygninger i København. Opgaverne omfatter maling, tømrer og generel vedligehold.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4, der vedligeholder firmaets ejendomme i København. Det hele foregår stille og roligt under ordnede forhold. Deltids er også muligt.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Are you ready to take on a Senior Manager role with complex challenges leading through leaders? Do you want to be part of a company helping customers bring new biological products to market? T..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Are you ready to take on a Manager role with complex challenges leading through leaders? Do you want to be part of a company helping customers bring new biological products to market? Then joi..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som bygningsarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer