Rekrutteringsfirma

Strategisk Account Manager, Retail (øst) - søges til Nordens førende genvindingsvirksomhed – Stena Recycling!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Motiveres du af at sætte dagsordenen for genanvendelse sammen med kunder indenfor retail-segmentet? Har du lyst og evner til at skabe og udvikle kunderelationen og arbejde med løsningssalg på et ambitiøst niveau i samarbejde med dygtige specialistkolleger? Og trives du med frihed under ansvar i en virksomhed i rivende udvikling med stærke værdier og et vigtigt purpose?




Så har vi muligvis jobbet til dig hos Stena Recycling. En succesrig virksomhed, der arbejder med tidens hotteste agenda: Affaldshåndtering, genanvendelse og bæredygtighed.


Om Stena Recycling


Stena Recycling er Nordens største genvindings-virksomhed, som går forrest i indsatsen omkring bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Virksomheden håndterer og forædler alle typer af affaldsmaterialer til nye råvarer. Det gælder alt lige fra jern, metaller, pap, papir, plast, elektronik til farligt affald.

Stena Recycling A/S er et selskab i Stena Metall koncernen, og med sine ca. 400 medarbejdere og 17 filialer er de markedsførende indenfor genvinding i Danmark. Stena Metall koncernen beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere i 7 lande.

Med mere end 80 års erfaring i en konstant foranderlig branche har Stena Recycling opbygget ekspertise og viden til at gå forrest i udviklingen af bæredygtige løsninger inden for genanvendelse, som matcher kundernes behov, samfundet interesser og imødekommer fremtidens mest presserende nødvendighed.

Om jobbet


Som del af Stena Recyclings strategiske salgsteam får du chancen for helt konkret at være med til at fremme bæredygtighed og grøn omstilling indenfor retail-segmentet. Du vil være omgivet af super passionerede specialister, der elsker at give dig al den viden, du har brug for til at kunne servicere og udvikle Danmarks retail-virksomheder og -kæder i retning af en mere bæredygtig tilgang.

Dit og teamets overordnede mål er at placere Stena Recycling endnu tydeligere på landkortet. Alle større virksomheder i Danmark skal vide, at det er hos Stena, de får den bedste rådgivning og de bedste løsninger med det stærkeste datagrundlag, når det gælder bæredygtig håndtering af deres affaldsprodukter. Som Strategisk Account Manager er din opgave at øge kendskabet til Stena Recycling’s allerede stærke brand og forvandle det til konkrete aftaler.

Dine primære arbejdsområder vil være at:

  • Vedligeholde og pleje kundetilfredsheden hos eksisterende kunder – og spotte muligheder for mersalg. Du agerer bredt hos kunden og finder løbende nye. samarbejdsmuligheder sammen med kunden.
  • Skabe relationer til nye potentielle kunder.
  • Foretage kundebesøg og sørge for opfølgning.
  • Udarbejde tilbud – i dialog med specialistkolleger.
  • Forhandle og lukke aftaler, samt have ansvaret for udregning og vækst af dækningsbidrag i handler.
  • Deltage i seminarer og workshops.
  • Sparre og koordinere mellem interne og eksterne partere i forbindelse med test af produkter og valg af løsninger.

Du skal gerne bo på Sjælland, da du vil arbejde med base på hovedkontoret i Brøndby. Arbejdet vil også i høj grad foregå på Stena Recycling’s filial netværk, hvor samarbejde med dygtige kollegaer skal være med til at gøre en forskel i forhold til virksomhedens udvikling af kunderelationer. Du skal regne med typisk at være på landevejen tre dage om ugen for så at bruge den resterende tid på tilbud, opfølgning etc.

Om dig


For at blive en succes i dette job, skal du være udpræget energisk og trives med at opsøge og handle på mulige løsninger. Affald er komplekst og evigt foranderligt, når målet er genanvendelse, og derfor er det essentielt, at du har fingeren på pulsen både i branchen og internt, samt er vedholdende. Du vil komme til at agere som Stena Recycling’s ambassadør hos kunden - og som kundens ambassadør hos Stena - så din evne til at skabe relationer, samarbejde, kommunikere og koordinere på alle niveauer vil være altafgørende.

Vi forventer at du:

  • Har flere års erfaring med løsningssalg til Retail segmentet – med at afdække behov hos kunder og sammensætte skræddersyede løsningsforslag i dialog med specialistkolleger.
  • Har erfaring fra branchen eller evt. kommer fra en tilsvarende rolle, hvor du også har solgt løsninger til retail segmentet.
  • Har flair for at sætte dig ind i komplekse løsninger og et stærkt kommercielt blik.
  • Har erfaring med personlig kontakt på alle niveauer fra lagermanden til direktøren.
  • Har fingeren på pulsen og forstår at handle i en foranderlig verden.
  • Trives med frihed under ansvar.
  • Har en god og smittende energi og udpræget vindermentalitet.
  • Har gode dokumenterede resultater fra BtB salg .
  • Har flair for tal og er rutineret IT-bruger i MS Office-programmerne.

Som person forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og mestrer kunsten at skabe nysalg samt mersalg hos eksisterende kunder. Dertil forventes det, at du er dygtig til at åbne op for potentielle kunder ved hjælp af nytænkning, konceptsalg og især godt købmandskab. Det er vigtigt, at du tør gå forrest og er nysgerrig og opmærksom.

Du tilbydes


Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos Stena Recycling er det super konkret og lige netop det, de har arbejdet med i rigtig mange år.

Hos Stena Recycling bliver du en del af en branche, som bevæger sig konstant. Omgangstonen er uformel, fællesskabet vægtes højt og samarbejdet endnu højere.

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger (vikar) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 26. april 2024 København On-site. Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Sales Agent i Scandic Danmarks Call Center. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et .
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 12
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 12
1. april 2024 13
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 13
28. marts 2024 13
27. marts 2024 13
26. marts 2024 13
25. marts 2024 10
24. marts 2024 12