Regnskabschef der kan automatisere og digitalisere processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Regnskabschef der kan automatisere og digitalisere processer

Stillingen er helt central for at sikre en effektiv finansfunktion, der kan vokse i takt med virksomheden. Det er afgørende, at du har en brændende interesse for regnskabsområdet, er nysgerrig på ny teknologi og har evnerne til at optimere processer indenfor finansområdet.

Du starter med at være ansvarlig for Accounts Payable, anlægskartoteket, den leasede bilpark med mere. Det gør du dels ved at gå hands-on til opgaverne og dels ved at coache dine 4 tilknyttede kolleger i kreditorteamet. I takt med at du automatiserer, coacher og uddelegerer opgaver til teamet giver det luft til, at du kan påtage dig ansvar for flere områder i økonomifunktionen.

Teamet
Du bliver en del af en fagligt kompetent og velfungerende økonomiafdeling, der består af 14 dygtige og humørfyldte kolleger. Økonomiafdelingen i Danmark varetager alle økonomiopgaver for Kyocera Unimercos tre selskaber i Sunds samt udvalgte økonomiopgaver for de udenlandske mindre selskaber. I koncernens større selskaber i udlandet er der lokale økonomiafdelinger. På flere områder agerer finans DK shared-servicecenter for de udenlandske selskaber, ligesom der er økonomimedarbejdere ansat i de udenlandske selskaber, som håndterer opgaver for DK eller andre.

Sammen med 4 af dine kolleger udgør du afdelingens kreditorteam, som du står i spidsen for. I takt med at du automatiserer, coacher og uddelegerer opgaver til teamet giver det luft til, at du kan påtage dig ansvar for andre områder i økonomifunktionen. Der er erfarne kolleger i kreditorteamet, som er klar til at lære fra sig, og sørge for at du bliver godt onboardet i jobbet.

Økonomifunktionen har gennem de senere år udviklet sig i en mere digitaliseret og automatiseret retning, og indenfor kreditorområdet bliver du nøglepersonen som sikrer, at rejsen fortsætter. Gennem din rolle vil du også blive go-to person for kolleger i udlandet indenfor dine ansvarsområder.

Om jobbet
Dine vigtigste opgaver vil være:

  • Sikre at maskinrummet i Accounts Payable incl. receptionen kører og er compliant til enhver tid, at opgaverne bliver løst og at teamet er top-motiveret. Du kommer langt med at strukturere, coache og uddelegere, men er samtidig selv hands-on i maskinrummet, hvis det er nødvendigt
  • Ansvarlig for processerne omkring håndtering af moms & afgifter
  • Ansvarlig for koordineringen af månedsafslutning på kreditorområdet, herunder hensættelser og afstemninger
  • Primus motor på løbende optimering og digitalisering af processer i teamet
  • Ansvarlig for anlægskartotek og afskrivninger, samt leaset bilpark
  • Løbende motivering af teamet i DK, samt yde support til kollegaer i kreditorteamet i både ind- og udland

Dine kvalifikationer
Du har sikkert en HD(R), cand.merc.aud. eller lignende uddannelse. Du har bred erfaring med kreditorbogholderi og har en stabil, struktureret og selvkørende tilgang til dine opgaver med et godt blik for detaljerne. Du har flair for at optimere og benytte IT-redskaber.

Som person er du imødekommende, besidder et godt og smittende humør, er ansvarsbevidst og arbejdsom. Du har en naturlig nysgerrighed samt flair for procesoptimering, automatisering og digitalisering af nuværende arbejdsgange, systemer mv. i økonomifunktionen. Du har måske allerede erfaring med digital optimering og udvikling af processer og systemer fra en tidligere økonomifunktion eller virksomhed, du har arbejdet i. Alternativt har du en naturlig interesse for området og er stærkt motiveret af at arbejde med det i praksis.

Du indsamler og bidrager sandsynligvis med de gode ideer til optimering og leder projekterne i både den danske såvel som de udenlandske økonomifunktioner. Under selve udførelsen og implementeringen står du ikke alene, idet det sker med sparring fra dine kolleger, din nærmeste leder, og i et meget tæt samspil med kolleger i IT-afdelingen.

Da engelsk er koncernsprog, behersker du flydende engelsk i både skrift og tale.

Bliv en del af et godt hold
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har Kyocera Unimerco været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 80.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

I Kyocera Unimerco er ca. 770 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på hovedkontoret i Sunds ved Herning.

Kollegerne i teamet er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Virksomheden tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men der er også en bevidsthed om, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af de mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, padeltennis og meget mere.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne rekruttering for Kyocera Unimerco, på tlf. 9660 3200.

Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Sunds