Projektleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Trives du med at finde de gode løsninger i samspil med borgere, kolleger og andre myndigheder, så er stillingen måske noget for dig!

I Herning Kommune har vi lige vedtaget en ambitiøs klimaplan. Vi får derfor travlt i de kommende år med implementeringen af planerne gennem sikring af optimal arealanvendelse til klima-lavbundsprojekter, skovrejsning, klimatilpasning samt overordnet planlægning m.m.

Derfor søger vi en dygtig kollega til vores projektgruppe i afdelingen Natur og Grønne Områder der, i samspil med engagerede kollegaer i afdelingen, kan være med til at løfte opgaven med lavbundsprojekter.

For os er personen vigtigere end fagligheden, derfor vil der også være mulighed for at flytte rundt på opgaver internt i teamet, afhængig af kvalifikationer.

Om stillingen


Vi tilbyder en udfordrende og afvekslende hverdag med gode udviklingsmuligheder og spændende opgaver. Som projektmedarbejder ved Natur og Grønne Områder vil du indgå i et tæt samarbejde i vores projektgruppe, der består af 4 personer, og som arbejder med projekter som:
  • Vandløbsprojekter på baggrund af vandplanerne
  • Klimatilpasningsprojekter
  • Kortlægning og udvælgelse af egnede projektområder til klima-lavbundsprojekter, vådområdeprojekter og skovrejsning
  • Undersøgelse af lodsejerinteressen for at indgå i projekter
  • Udarbejde ansøgning om tilskud til projekter
  • Lede projekter gennem forundersøgelser, detailprojektering, udbud, etablering og afslutning


Ud over et tæt samarbejde med dine kolleger i Natur og Grønne Områder, vil du få meget kontakt med borgere, virksomheder indenfor jordbrugserhvervet, statslige myndigheder, rådgivere og entreprenører.

Om dig


Du har lyst til at arbejde i en travl og serviceorienteret organisation, hvor vi løser opgaverne i tæt dialog med borgere og erhvervsliv. Du er administrativt stærk og struktureret, og du skal kunne drive og lede flere projekter sideløbende samt bringe din viden og kompetencer i spil på en konstruktiv og pragmatisk måde. Det er højt prioriteret, at du har en positiv og nysgerrig tilgang til din opgaveløsning. Du er en teamplayer med gå-på-mod og med lyst til at bidrage til teamets gode stemning og samlede opgaveløsning.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. jordbrugsteknolog, ingeniør, biolog, miljøtekniker, skov- og landskabsingeniør, forstkandidat eller lignende.
Vi ser gerne, at du er GIS-kyndig og har arbejdet med naturprojekter, erfaring med opgaver indenfor natur og vandløb samt kendskab til relevant lovgivning indenfor området er en fordel.

Om os


Natur og Grønne Områder er en af otte afdelinger i Teknik- og Miljø i Herning Kommune. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø. Vi er 21 engagerede medarbejdere i Natur og Grønne Områder, der samlet set dækker kommunens drifts- og myndighedsopgaver på naturområdet.

Afdelingen består af to teams: Team Vand og Natur og Team Park og Natur. Du vil blive en del af Team Vand og Natur, hvor vi er 10 medarbejdere, der sidder med mange spændende og forskelligartede opgaver inden for klimatilpasning, vandløbsprojekter, vandløbsvedligehold, klima-lavbundsprojekter, myndighedsopgaver indenfor vandløbsloven mv. Arbejdsstedet vil være på rådhuset i Herning, og nu når vi har så stort et opland, så er det ret afgørende, at du har kørekort til bil.

Endelig skal du vide, at Teknik og Miljø er en virkelig god arbejdsplads, hvor vi sammen skaber bedre og bæredygtige løsninger. I øjeblikket er vi i gang med at forandre vores arbejdskultur, hvor alle medarbejdere deltager som ”Medskabere” i udviklingen – og du bliver inviteret med. Hører du til den yngre aldersgruppe, har du mulighed for at deltage i forvaltningens netværk for unge medarbejdere. Er du ældre, kan du se frem til, at vi har aktivt fokus på din senkarriere. Og er du lige midt i mellem, skal du ikke holde dig tilbage – vi tilbyder kollegialt fællesskab som udvikler dig fagligt og personligt.

Se mere om Teknik og Miljø på tm.herning.dk
Vi ser frem til at høre fra dig, og hvordan du med dine erfaringer og kompetencer kan bidrage til at løse de nævnte opgaver.

Praktiske oplysninger


  • Stillingen er på 37 timer om ugen og vi har flextid og mulighed for hjemmearbejde
  • Forventet tiltrædelse senest 1. august 2023
  • Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist


Onsdag den 21. juni 2023.
Vi forventer at holde samtaler i uge 26.

Hvis du vil vide mere


om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dan Overgaard på telefon 20 96 94 28 / [email protected] eller fagkoordinator Kim Iversen på telefon 21 73 30 81 / [email protected].

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - med s..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
2. april 2024 1
31. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1