Rekrutteringsfirma

Salgskonsulent med teknisk og kommercielt mindset til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Har du lyst til en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du som salgskonsulent hos Fyns Kran Udstyr kommer til at dække hele området fra Kolding og Bramming i nord til grænsen i syd med et stærkt bagland i ryggen? Så læs med her…

Førende virksomhed inden for udstyr til industri, marine og offshore


Siden 1969 har Fyns Kran Udstyr udbudt et bredt sortiment af løftegrej og kraner til industri, transport, entreprenører samt marine/offshore. Med afdelinger i Odense, København, Esbjerg, Aalborg samt svenske Ängelholm og over 30 mobile serviceenheder er virksomheden bredt funderet – og produkterne og serviceydelserne benyttes i dag over hele verden.

Til at accelerere salget yderligere er virksomheden nu på udkig efter en engageret salgskonsulent. I denne rolle bliver din fornemmeste opgave at vedligeholde og udbygge salget for flere hundrede eksisterende kunder og en tocifret millionomsætning, som du overtager ansvaret for.

Derudover får du følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse og implementering af salgstrategi og handlingsplan for området i tæt samarbejde med det øvrige salgsteam
  • Salg til egne kunder med fokus på rådgivning og vedligehold af den langvarige relation
  • Sparring og sambesøg hos kunder med sælgere i dit team
  • Opsøge nye kunder og holde dig ajour med markedet for at sikre forretningsmæssig indsigt

Mange dage kører du på kundebesøg fra din hjemmeadresse, men du bliver også tæt tilknyttet afdelingen i Odense, hvor du vil have en bred kontakt til hele organisationen og indgå i et tæt samarbejde med den interne salgskoordinator, det øvrige interne salgsteam samt branchens største team af eksterne salgskonsulenter. Din reference bliver til CSO, Joachim Riisager.

Erfaren teknisk sælger med kommercielt mindset


Du kommer med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har prøvet kræfter med salg af tekniske løsninger. Måske har du en kommerciel uddannelsesbaggrund og er vant til at arbejde med salgsteknikker som BALA – og ellers har du mod på at lære det. I dit daglige virke trækker du særligt på dit proaktive og målrettede mindset, som sikrer, at du når i mål med det, du sætter dig for – og det er ellers ikke så lidt!

Samtidig med at salget er vigtigt for dig, prioriterer du også den gode langsigtede relation højt, og derfor går du gerne den famøse ekstra mil for at levere værdifuld rådgivning med udgangspunkt i kundens forretning og dit brede produktkendskab.

IT-mæssigt er det en klar fordel, hvis du er en fortrolig IT-bruger, der både er vant til at arbejde med Office-pakken og CRM-systemer. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Et fagligt og socialt fællesskab


Hos Fyns Kran Udstyr er kulturen ambitiøs, professionel og menneskelig. I virksomheden er der et højt fagligt niveau, og der er fokus på godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Som den nye salgskonsulent bliver du omgivet af kompetente og erfarne kolleger, som prioriterer at samarbejde og sparre på tværs af de forskellige afdelinger og arbejdsområder – og som arbejder målrettet for at give kunderne de absolut bedste oplevelser, den bedste rådgivning og de bedste serviceløsninger på markedet.

Du kan samtidig se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man også prioriterer at have det sjovt – både i og udenfor arbejdstiden med eksempelvis sociale arrangementer, som spænder vidt fra både MTB-race og løbe-events til sommerfester og julefrokoster. Samlet set er det med til at skabe et fantastisk sammenhold på tværs i virksomheden. Det vil du hurtigt opdage, hvis du er den nye salgskonsulent til Fyns Kran Udstyr.

Læs mere om virksomheden her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense

Lignende jobs

  • Sælger i Odense M

    Vil du være en del af et ambitiøst og erfarent headhunterteam? Har du massiv erhvervserfaring og evt. ledelseserfaring samt et stort og bredt orienteret professionelt netværk? Så er det måske..
    • Sælger
    • Odense M
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    ApplyDo you want to lead and drive our sales and business development of sales through distributors?We are looking for a Distributor Sales Manager who will be responsible for our distributor .
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Odense over tid

Dato Alle jobs som sælgere
24. april 2024 162
23. april 2024 161
22. april 2024 161
21. april 2024 159
20. april 2024 158
19. april 2024 157
18. april 2024 156
17. april 2024 154
16. april 2024 147
15. april 2024 147
14. april 2024 141
13. april 2024 143
12. april 2024 145
11. april 2024 143
10. april 2024 135
9. april 2024 133
8. april 2024 131
7. april 2024 132
6. april 2024 132
5. april 2024 129
4. april 2024 129
3. april 2024 123
2. april 2024 122
1. april 2024 128
31. marts 2024 130
30. marts 2024 130
29. marts 2024 131
28. marts 2024 134
27. marts 2024 134
26. marts 2024 130
25. marts 2024 128

Værd at vide når du søger job som sælger i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.