Studentermedarbejder til Group Security

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedarbejder til Group Security

Er du studerende, og er du ved at afslutte enten 2 eller 3 år på din bachelor? Er du interesseret i at arbejde i en spændende funktion i Topdanmarks IT-sikkerhedsafdeling, hvor du vil få en bred kontaktflade og mulighed for at prøve kræfter med forskellige discipliner? Så har vi det helt rette studiejob til dig.

Topdanmark leder lige nu efter studentermedarbejdere til at indgå i Group Security. Her vil du have mulighed for at bidrage til arbejdet inden for spændende felter såsom udarbejdelse af risikovurdering, sikkerhedsvurderinger Governence, risk and compliance.

Dine primære opgaver

Dine opgaver vil være af udfordrende og varierende karakter, men konkrete opgaver vil f.eks. være:

  • Rapportering og visualisering af data

  • Træning af medarbejdere i emner indenfor IT-sikkerhed

  • Bidrage til at højne Topdanmarks IT-sikkerhed


Herudover forventes det, at ansvarsområder og arbejdsopgaver udvikler sig i løbet af ansættelsen og i relation til dine interesseområder.

Vi tilbyder

Du vil i din tid i Topdanmark arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer, og gradvist vil du begynde at arbejde mere og mere selvstændigt med opgaver. Du vil indgå i et team på 10 kollegaer med et højt niveau af faglige kompetencer inden for de forskellige discipliner, hvor vi hjælper, udfordrer og inspirerer hinanden. Udover at det faglige aspekt vægtes højt, er der fokus på det sociale med et åbent og engageret arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Vi lægger vægt på, at studiejobbet fungerer som et godt supplement til din uddannelse, hvor du vil få rig mulighed for at styrke dine analytiske evner gennem praktisk erfaring. Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor der er plads til udvikling og ansvar. Arbejdstiden ligger i gennemsnitligt med 15 timer om ugen fordelt på 2 hverdage med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse med fuld forståelse for eksamensperioder og andre travle perioder på studiet

Hvad forventer vi af dig?

Din uddannelse er ikke afgørende. Vi forestiller os dog, at dit studievalg afspejler stillingen – og at du mindst har et par år tilbage af dit studie. Derudover forventer vi at du evner:

  • At have et overblik, men du evner samtidig at gå ned i detaljen
  • At være struktureret, analytisk og kan arbejde systematisk


  • At arbejde selvstændigt, men er ligeledes god til at samarbejde og spørge om hjælp

  • At have et nysgerrigt mindset, så du finder det interessant at tilegne dig ny viden og lære nye systemer og værktøjer at kende


Relevant erfaring inden for en IT-studentermedarbejderstilling er ikke et must, men kun et plus.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Security Risk and Compliance, Fredrik Emil Nilsson, på mail [email protected]

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV samt et overblik over allerede opnåede akademiske resultater ved at benytte nedenstående link senest d. 19/06/2023.

Ansøgninger behandles dog løbende, og vi tillader os at lukke processen, når den rette kandidat er fundet, så send derfor hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed? Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til en international kunde i København.Om jobb..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Taastrup

    Job ID: 21788 As a Security Coordinator you will play an important part in managing the physical access of critical areas, ensuring the smoothness and transparency of delivered processes and op..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    The positionThe positionOn behalf of Radiometer, [xxxxx] is looking for an Infrastructure Security Engineer.As Radiometer's new Infrastructure Security Engineer, you’ll be responsible for deployin..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info